Субота, 04.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » Архів новин
У Києві закінчився фінал XVIII Національного конкурсу Міс Україна-2008, у фіналі перемогла Міс Київ-2008 Ірина Журавська
Переможниця отримала корону вартістю $500 тис.

У конкурсі брали участь 26 конкурсанток від усіх адміністративних регіонів України, конкурс пройшов в середу, 23 квітня, в палаці Україна в Києві.

Серед членів журі конкурсу були представлені дочка екс-президента України Леоніда Кучми Олена Франчук, відома російська співачка Наталія Корольова, Міс світу-2007 23-річна китаянка Чжан Цзилінь.

Переможниця конкурсу народилася в 1990 році, вона є володаркою титулу Міс інтернет, а також звання віце-міс Донбас Open-2007.

Дівчина вже у восьмий раз бере участь в конкурсі Міс Україна і в інтерв'ю київським ЗМІ заявила, що мріє стати Міс України і гідно представити країну на конкурсі Міс світу.

Переможниця працює моделлю в агентстві KARIN MMG, президентом якого є відома модель Влада Литовченко, що перемогла в конкурсі Міс Україна - 1995.

Як відомо, в жовтні 2008 року в Києві відбудеться фінальна частина 58-го конкурсу краси Міс світу - 2008.

За матеріалами Інтерфакс-Україна


Категорія: Здоров'я та краса | Переглядів: 1382 | Додав: beowulf | Дата: 24.04.2008 | Коментарі (3)

Медичний науково-дослідний інститут Нової Зеландії попереджає: проблема зловживання марихуаною в Новій Зеландії, врешті-решт, викличе «епідемію» раку легенів.

За словами Ричарда Біслі, що очолив групу вчених із Медичного науково-дослідного інституту Нової Зеландії, вживання марихуани вже, можливо, стало причиною кожного двадцятого ракового захворювання легенів. Фото: Кристофер Ферлонг /Тhe Epoch Times


Керівник групи вчених Ричард Біслі у своїй статті, опублікованій у European Respiratory Journal, стверджує, що марихуана потенційно більш шкідлива для дихальних шляхів, ніж тютюн, тому що її дим містить удвічі більше канцерогенних речовин. «У курців марихуани в п'ять разів більше оксиду вуглецю в крові», - каже він.

Дослідники опитали 79 пацієнтів, які страждають на рак легенів, і виявили фактори ризику, які могли стати причиною хвороби, такі як: куріння, історія сім'ї та вид діяльності. Пацієнтів також питали про вживання марихуани й алкоголю.

У групі підвищеного ризику вірогідність захворіти на рак легенів була вп'ятеро більша в тих пацієнтів, які викурювали за день більше однієї цигарки з марихуаною протягом 10 років або більше двох таких цигарок за день протягом п'яти років.

Інші дослідження виявили можливий зв'язок між марихуаною й виникненням раку, але небагато їх виявили частоту поширеності захворювання. «Вживання марихуани в Новій Зеландії вже може бути причиною кожного двадцятого серед виявлених ракових утворень у легенях», - сказав Біслі.

Директор Фонду освіти з проблем алкоголю та наркотиків (FADE), Колін Брамфітт заявив, що марихуана використовується інакше, ніж тютюн, і, можливо, саме тому вона шкідливіша. Коли люди палять цигарку, вона зазвичай має фільтр, тоді як курці марихуани фільтром зазвичай не користуються.

«Люди мають зрозуміти, що куріння чого б там не було, чи це марихуана, цигарки або що-небудь інше, це одна із найбільш насильницьких речей, яку вони можуть зробити стосовно себе», - сказав він. За його словами, любителі марихуани також зазвичай роблять глибший вдих і затримують дим у легенях. До того ж, марихуана горить при вищій температурі, ніж тютюн.

У редакторській статті журналу European Respiratory Journal за цей рік мовиться, що вживання ма ... Читати далі »
Переглядів: 1179 | Додав: Skip | Дата: 24.04.2008 | Коментарі (1)

Китайський дизайнер Hanyoung Lee винайшов віртуальну перешкоду, яка покликана зупинити водія на заборонний сигнал світлофора. Коли спалахує червоне світло, на проїжджу частину проектуються пішоходи.

Голограма покликана зупинити водіїв стоп лінією. Залежно від кольору світлофора проекція мінятиме колір з червоного до жовтого. За задумом автора, живлення проектора можна забезпечити від сонячних батарей. Дана лазерна проекція не нанесе пошкоджень автомобілю і водієві.


Категорія: Технології | Переглядів: 970 | Додав: beowulf | Дата: 23.04.2008 | Коментарі (0)

Компанія Mіcrosoft випустила останній великий пакет оновлень Servіce Pack 3 для операційної системи Wіndows XP.
Скачати оновлення для ОС споживачі зможуть з серверів Mіcrosoft 29 квітня поточного року. А домашні користувачі Wіndows XP автоматично одержать їх на початку літа.

За словами представників компанії, розмір пакету оновлень SP3 становить від 70 до 580 мегабайт і він містить у собі всі оновлення, що вийшли після Servіce Pack 2, а також деякі нові можливості. В SP3 не входить браузер Іnternet Explorer 7.



Категорія: Технології | Переглядів: 966 | Додав: beowulf | Дата: 22.04.2008 | Коментарі (1)

Сингл 4 Mіnutes став тринадцятою композицією Мадонни, яка очолила британський хіт- парад
Жодній співачці за всю історію складання чартів у Великобританії не вдавалося досягнути такого результату, як Мадонні. Пісня 4 Mіnutes записана Мадонною разом з Джастіном Тимберлейком і ввійде до складу нового альбому співачки Hard Candy, що надійде в продаж 28 квітня.

Друге місце за кількістю синглів, які коли-небудь досягали вершини британського хіт-параду, належить Кайлі Міноуг, чиї композиції займали перший рядок сім разів.

Американська поп-зірка Мадонна, яка влітку відзначить своє 50- річчя, відправиться у світове турне у вересні 2008 року.

Фінальний концерт туру пройде на стадіоні Уемблі в Лондоні. Організатори обіцяють підготувати незвичайну хореографічну програму, повідомила газета Daіly Mіrror.



Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1117 | Додав: beowulf | Дата: 21.04.2008 | Коментарі (3)

Сьогодні в рамках четвертого туру Львівської прем’єр ліги ФК Пустомити зустрічалися з Шахтарем з Червонограда. Напружений і цікавий матч завершився з рахунком 2-2.
Початок гри був за господарями,наша команда більш активно атакувала,грала в комбінаційний футбол і як наслідок в середині першого тайму після влангового прострілу ФК Пустомити відкрили рахунок. Простріл на дальній штанзі замкнув 11 номер команди. Після забитого м’яча гра дещо заспокоїлась,проте і на далі Пустомити діяли більш злагоджено. Гості з Червонограда лиш зрідка відповідали небезпечними контрвипадами.Тож перший тайм закінчився з позитивним для господарів рахунком 1-0.
Однак основні події матчу відбувались у другому таймі. Розпочався він досить спокійно і здавалось що Пустомити зможуть контролювати перебіг подій. Але вже в першій своїй повноцінній атаці ФК Шахтар зрівняв рахунок. Пройшовши центром нападник гостей сильно пробив в ближній від голкіпера кут,і внаслідок помилки воротаря що не зміг впоратись з підступним ударом м’яч перетнув лінію воріт. Не встигли Пустомити оговтатись від першого голу як змушені були пропустити вдруге . Після флангового навісу ,гравці Шахтаря скористались провалом в захисті і вийшли вперед в цьому принциповому матчі. Після цього наша команда кинулась вперед,але суперники грали надійно а подекуди навіть грубо,за що були покарані жовтими картками. Головний тренер Пустомити зробив кілька замін,що і стало в нагоді команді,бо саме гравець увійшовший в гру з лави запасних зрівняв рахунок після подачі кутового. Зробити щось більше не вистарчило часу,а ще гру команди надломив епізод з сумнівним вилученням.
Матч завершився з рахунком 2-2.Тож привітаєм нашу команду з першими набраними очками,бо все велике починається з малого. І побажаєм щоб в наступній грі проти Княжої ,була здобута перша перемога.


Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1016 | Додав: beowulf | Дата: 20.04.2008 | Коментарі (5)


Перед вами – перше фото телефону Nokia, який можна рахувати їх відповіддю iPhone. Телефон під кодовою назвою Tube був зауважений вперше на конференції Evans Data Developer Relations Conference, яка пройшла в Каліфорнії. Офіційного оголошення новинки компанія ще не робила, але в мережі зявилася неофіційна інформація про те, що цей телефон планується до запуску в першому кварталі 2009-го року. Повідомляється також, що цей телефон не буде продовженням N-серії, зате стане першим телефоном з сенсорним інтерфейсом touch S60, запропонованому на початку року.

Серед технічних характеристик – великий сенсорний дисплей з високою роздільною здатністю (16:9), невідомою роздільністю камера з автофокусом, підтримка Bluetooth, uPnP, GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA, WLAN і GPS. Сказано також, що телефон НЕ підтримуватиме multitouch (як так?). Повторюємо, ця інформація поки не має офіційного підтвердження, тому чекатимемо, поки Nokia прокоментує все це.


Категорія: Технології | Переглядів: 1713 | Додав: beowulf | Дата: 19.04.2008 | Коментарі (2)


"Металіст" - "Карпати" - 4:0. «Хет-трик» Лащенкова приносить «Карпатам» поразку

"Металіст" (Харків) - "Карпати" (Львів) - 4:0 (2:0)

26 тур. Харків. Стадіон "Динамо", сонячно, +20°С, 5800 глядачів.

Судді: Шебек (Київ), Цимбал (Київ), Литвинов (Луганськ)
Делегат ФФУ: Гайворонський (Донецьк)

"Металіст": Горяїнов, Ганчаржик, Валяєв (Діденко, 61), Едмар, Слюсар, Обрадовіч, Рикун, Папа, Девіч (Зезе, 71), Бордіян, Коельо (Барилко, 85).
Запасні: Сидоренко, Ребенок, Трішовіч, Мадуфі.
Головний тренер: Мирон Маркевич

"Карпати": Мартищук, Федорів, Лащенков, Іщенко (к), Кожанов (Кополовець, 58), Фещук (Зеньов, 55), Пшеничних (Женюх, 66), Худоб"як, Кобін, Ощіпко, Кірильчик.
Запасні: Налєпа, Голодюк, Петрівський, Ткачук.
Головний тренер: Валерій Яремченко

Голи: Едмар 11, Коельо 24, Лащенков 56 (автогол), Слюсар 80.
Вилучення: Лащенков 68.

«Карпати» втретє зазнають поразки у чемпіонаті з різницею у чотири м’ячі

Львівські «Карпати» у поєдинку 26 туру не змогли на виїзді гідно протистояти харківському «Металісту». Уже після першого тайму матчу, що таки відбувся на стадіоні «Динамо», «зелено-білі» програвали з рахунком 0:2, демонструючи при цьому невиразну гру у передній лінії і взагалі провальну при обороні власних воріт.

Перший гол «карпатівці» пропустили уже на 12 хвилині. Серб Марко Девіч класно віддав у штрафний «Карпат», там невдало зіграв Сергій Лащенков, який не зумів вибити м’яча і Едмар без перешкод пробив повз Юрія Мартищука. Після того, як господарі поля вийшли вперед, вони й надалі володіли ініціативою. Її втілити у ще один гол харків’яни змогли на 24 хвилині, коли в черговий раз провалився центр захисту гостей. Нападник «Металіста» Коельо вийшов сам-на-сам і переграв воротаря «Карпат».

Категорія: Спорт | Переглядів: 1089 | Додав: Vova | Дата: 19.04.2008 | Коментарі (2)

Мабуть, пристрасть до рейтингів людство не покине ніколи. Черговими «жертвами» Топ стали наймасовіші творіння світового автопрому - автомобілі, символізуючі собою діаметрально протилежні концептуальні погляди своїх творців, справжні символи автоісторії.

Втім, в сучасній історії автобудування є лише три по-справжньому великих і вдалих гравці. Американці першими здогадалися запропонувати конвеєрне виробництво, проте чомусь вважали за краще випускати великі і неекономічні автомобілі. Інша справа - японці, які не запропонували жодної революційної технології у всьому автобудуванні, але при цьому умудрилися випускати практичні - вельми економні і ергономічні машини. Німцям вдалося зайняти золоту середину і запропонувати по-справжньому культові автомобілі, які полюбила вся світова автоспільнота.
Як ви здогадалися, саме ці держави зайняли провідні місця в новому рейтингу - десятці моделей котрі найчастіше продавалися за всю автомобільну історію.

Отже номер один у цьомурейтингу визнана Toyota Corolla - на її рахунку понад 37 мільйонів автомобілів. Перший екземпляр пішов «в народ» ще в 1966 році, причому за ці сорок років модель пережила дев'ять різних модифікацій. Очевидно, що культовий успіх «королли» опинився пов'язаний з вдалим синтезом компактності, стилю і потужності визнаних у той час брендів. Непогано продається Toyota Corolla навіть зараз.

На другому місці - Ford F-series з 26,7 мільйонами продажів. Успіх тим значніше, якщо врахувати, що модель продавалася тільки в Північній Америці, відомій світу своєю любов'ю до могутніх і ненажерливих пікапів.

Третє місце - за легендарним автомобілем Volkswagen Golf. У нього 25,5 мільйона екземплярів. Випускати ці акуратні машини німці почали ще в 1974 році, але і зараз вони користуються великою популярністю серед європейців. Чого, правда, не скажеш про Америку.

Ще одне пташеня німецького концерну - Volkswagen Beetle - став четвертим в списку із значним показником в 21,5 мільйона автомобілів. «Жук» примітний ще і тим, що він став першою моделлю, яка подолала рубіж в 20 мільйонів. Крім того, впродовж 60 років виробник майже не змінював дизайн автомобіля.

В середині списку опинився бестселер з Японії: у Honda Civic в активі 18 мільйонів проданих автомобілів. Машина випускається з 1972 року, пережила вісім модифікацій. У 2000 році ... Читати далі »
Категорія: Авто-мото | Переглядів: 1230 | Додав: beowulf | Дата: 18.04.2008 | Коментарі (1)

Компанія Nokіa створила мобільний телефон, що може виконувати роль електронного гаманця, повідомляє Reuters.
Nokіa 6212 підтримує технологію Near Fіeld Communіcatіon (NFS), що дозволяє як передавати інформацію з телефону на телефон, так і використовувати трубку для оплати товарів і послуг.
Однак для роботи в якості електронного гаманця телефону потрібно додаткове програмне забезпечення, щоб шифрувати передану інформацію.
Відомо, що новинка оснащена 2- мегапіксельною камерою, mp 3-плеєром, fm- тюнером, Bluetooth 2.0. Дводюймовий екран апарата відображає 16 мільйонів кольорів. Крім 22 мегабайт вбудованої пам'яті в телефоні передбачене рознімання mіcroSD.
Джерелом харчування телефону- гаманця, за словами творців, є батарея ємністю 1000 міліампер-година, чого повинне вистачити на 2 години 45 хвилин розмови в мережах 3G і на 3 години 20 хвилин у мережах 2G.
Розміри телефону становлять 114.7x47.1x14.5 міліметрів, а вага трубки досягає 88 грам.
Планується, що вартість телефону-гаманця складе 316 доларів США.












Категорія: Технології | Переглядів: 1013 | Додав: beowulf | Дата: 15.04.2008 | Коментарі (1)

« 1 2 ... 39 40 41 42 43 ... 45 46 »
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com