П'ятниця, 19.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » Відпочинок та розваги
До Міжнародного Дня захисту дітей Служба у справах дітей Львівської ОДА спільно з Львівською Архиєпархією УГКЦ проведуть дитячу прощу, в якій візьмуть участь близько двох тисяч дітей Львівщини.

Про це 30 травня ЗІКу повідомили організатори заходу.

Проща проходитиме за маршрутом с. Раковець – с. Новосілки Пустомитівського району. Під час проведення заходу передбачається проведення духовно-мистецької програми.

Також Служба у справах дітей облдержадміністрації спільно з Центром творчості дітей та юнацтва Галичини проводуть свято «Чужих дітей не буває» в межах заходів присвячених Міжнародному дню захисту дітей у Львівській області.

Програма заходу передбачає проведення мистецьких виступів знаних творчих колективів Центру творчості дітей та юнацтва Галичини, майстер-класи з ужиткових видів мистецтва, виступи театральних колективів та спортивні змагання, презентації з баскетболу, художньої гімнастики, теквондо, різноманітні забави для дітей.

4 – 5 червня 2011 року разом з громадською організацією «Обереги» в Музеї народної архітектури та побуту у Львові «Шевченківський гай» відбудеться фестиваль дитячих театрів «Казка в гаю».
Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 668 | Додав: НАТ | Дата: 31.05.2011 | Коментарі (0)

       "Майданс" - наймасштабніше в історії України танцювальне шоу, його призначення та телеканал "Інтер" представляє спільно з Київською міською державною адміністрацією.
12 міст були розбиті на шість пар. Що суботи свої грандіозні танцювальні номери представляють два міста І тільки шість вийдуть до півфіналу.. У фіналі ж залишаться три титани. І саме ці три міста будуть змагатися між собою за звання танцювальної столиці України!
Танцювальна дуель двох міст відбувається у прямому ефірі на телеканалі "Інтер".і "Інтер". Під час змагання працює телеміст з центральною площею кожного з міст-учасників, тому вболівальники можуть у прямому ефірі підтримувати своїх земляків.
Власне змагання проходить у три етапи: карнавальна хода кожної команди на Хрещатику, індивідуальний танець кожної з команд та спільний танець двох команд (дві команди виступають одночасно під одну музичну композицію).
        2 квітня участь у шоу брали міста Львів та Дніпропетровськ.Наші перемогли!!!Серед пятисот учасників були учні танцювального колективу"ПЕРЛИНА", (наші мешканці Пустомит ) ,який знаходиться в місцевому будинку школяра, і їхній викладач Степан Васильович Рибак, який був найстаршим на танцювальному майдані. Ми пишоємось нашими земляками!!!
Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 926 | Додав: НАТ | Дата: 04.04.2011 | Коментарі (0)

Привіт усім мешканцям та гостям міста.
Ресторан "Едельвейс" запрошує у
дитяче кафе "Жабенятко".

Немає вимогливішого і в той час вдячного глядача, чим наші діточки. Тому, дорогі батьки, радимо Вам віднестися до дитячого свята якомога серйозніше.

Ми ж готові повністю звалити на себе весь тягар вирішення організаційних питань.

У всіх нас ще свіжі спогади про те, як відбуваються дитячі дні народження будинку: шум, гам, крики, шоколадки і шматки торта, що втиснулись в килим, диванні подушки, розкидані по всіх кімнатах і так далі і т.п.. Знайома картина?

Люблячі батьки, ресторан „Едельвейс” дарує Вам змогу влаштувати своїм малюкам справжнє дитяче свято. Тому, по-перше, ми пропонуємо влаштувати це свято на нейтральній території. Для цього прекрасно підійде яскраве та затишне наше кафе „Жабенятко”, яке насичене веселою атмосферою.

Варто відзначити, що практично будь-яку «дорослу» майданчик можна без проблем перетворити в «дитячу» – довірте цю справу нам!

Ми прикрасимо приміщення повітряними кулями і гірляндами і перетворимо його на казкову дитячу країну!
Це, по-друге.
По-третє, що є найголовнішим, ми організовуємо програму по заздалегідь погодженому з Вами сценарію ...

Піклуватися про Ваших дітей під час свята буде досвідчений із стажем ведучий, який навчить діточок гарному та веселому спілкуванню, привітанням і першим тостам. Зазвичай свято складається з насиченої програми цікавих вікторин, загадкових дитячих конкурсів, театральних номерів та розважальних танців, спортивних змагань та акторських виступів.

Пропонуються окремі програми для дівчаток і хлопчиків, пізнавальні вікторини, призи та дитяча дискотека.

Гарний настрій доповнюється смачним дитячим меню, карооке та переглядом цікавих сучасних україномовних мультфільмів.

Кожен етап свята супроводжується індивідуальним підходом, з метою виявлення та розвитку дитячих талантів і здібностей.

Середня тривалість дитячої програми – 3..4 год.

За Вашим бажанням усі заходи можуть проводитись у приміщенні та на вулиці.
Для наймолодших друзів та колег іменинників пропонується дитячий майданчик з каруселями, гойдалками та гіркою.

Наші контакти: 8067 601 06 36
Детальніше тут http://restoran.ede ... Читати далі »

Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 2541 | Додав: nazari | Дата: 10.02.2009 | Коментарі (0)

Бренд Chupa-Chups був заснований в Іспанії в 1958 році компанією Гранха Астуріас
Її власник, Енріке Бернат першим створив льодяник на паличці, спочатку дерев'яній, яку можна було смоктати і, не бруднити одяг і руки. 

Назва бренда Chupa-Chups походить від іспанського дієслова chupar, що означає смоктати. 

До того ж, культовий логотип - квітка - чупачупсу придумав сам Сальвадор Далі. Він же запропонував розмістити логотип зверху цукерки, а також встиг знятися в декількох рекламних роликах.

Нагадаємо, 2 грудня виповнилося сорок років комп'ютерної миші
Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 975 | Додав: beowulf | Дата: 27.12.2008 | Коментарі (1)

Складено рейтинг найбільш талановитих співаків України. Очолив список Олександр Пономарьов, за якого проголосував кожен п'ятий українець.
Рейтинг найбільш талановитих співаків України складено за результатами телефонного опитування, проведеного компанією Перша рейтингова система на замовлення Корреспондент.net. 

Друге місце посів фронтмен гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук - його талант визнали 7% респондентів. 

Далі з мінімальним відставанням один від одного розмістилися інші виконавці. Крім двох названих співаків в першу п'ятірку потрапили оперний тенор Володимир Гришко, естрадний співак Віктор Павлік і соліст гурту Тартак Сашко Положинський. 

Опитування: Українці назвали Пономарьова найталановитішим співаком

10% опитаних відповіли, що не знають талановитих українських чоловіків-виконавців, а 28% респондентів не змогли відповісти. 

Варто зазначити, що під час аналогічного опитування за темою найталановитіша співачка України, не змогли відповісти тільки 6% опитаних, і лише 2% респондентів відповіли, що серед сучасних вітчизняних співачок немає талановитих. В обох дослідженнях імена номінантів не зачитували, респонденти самі називали найбільш талановитих виконавців. 

Ставлення до співака у жінок і чоловіків відрізнялося тільки у випадку Пономарьова і Вакарчука. Лідеру гурту Океан Ельзи більше симпатизують чоловіки, а шанувальників таланту Пономарьова значно більше серед жінок. Чоловіки також частіше, ніж жінки не називали жодного виконавця або було важко відповісти. 

Зі зростанням віку респондентів збільшувалася популярність Олександра Пономарьова та Володимира Гришка. Серед прихильників Святослава Вакарчука зворотна вікова тенденція. Його найталановитішим визнавали в основному респонденти у віці від 18 до 30 років. 

Дослідження проводилося 20-23 листопада 2008 року в Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Одесі та Львові. Було опитано 1064 респондента віком старше 18 років. Статистична похибка не перевищує 3,2%. 

Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1075 | Додав: beowulf | Дата: 27.12.2008 | Коментарі (1)

Американський актор Едді Мерфі зіграє головного лиходія у новій серії епічного блокбастеру Бетмен режисера Крістофера Нолана, що вийде на екран у 2010 році.
Едді Мерфі, відомий за фільмами Поліцейський з Беверлі Хіллз і Схиблений професор, зіграє антигероя Ребуса, що уже з'являвся в одному з минулих епізодів епопеї - Бетмен назавжди 1995 року. Тоді персонажа зіграв популярний американський актор Джим Керрі, а режисером стрічки виступив Джоел Шумахер.

Виконавець головної ролі нової кінострічки, робоча назва якої Готем (за назвою вигаданого міста, у якому розгортається дія), залишиться колишній - Бетмена буде грати Крістіан Бейл, вже позначений кінокритиками як "найбільш нестандартний Темний лицар за всю історію екранізацій коміксу".

Роль напарника Бетмена - Робіна - зіграє молодий актор Шайя Лабаф (Індіана Джонс, Трансформери), повідомляє ІТАР-ТАСС.

Окрім усього іншого, у списках акторів значиться й британський актор Майкл Кейн, він вже у який раз буде грати дворецького Бетмена - Альфреда.

До сих пір залишається невідомою доля заклятого ворога головного героя - психопата Джокера - після смерті в цьому році австралійця Хіта Леджера, який виконував його роль.

Нагадаємо, Джокер зайняв третє місце у Топ-100 легендарних героїв світового кіно за версією британського журналу Empire.

Таким чином, головного лиходія Бетмена зіграє темношкірий актор. Раніше, після обрання Барака Обами президентом США, актор Деніел Крейг, який зіграв головну роль у двох останніх фільмах про Джеймса Бонда, заявив, що незабаром і агент 007 стане кольоровим.

"Я думаю, що, ймовірно, настав момент для кольорового агента 007, - сказав Крейг, пояснюючи, - персонаж, створений Яном Флемінгом у 50-ті роки, зазнав зміни і продовжує змінюватися".


Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1062 | Додав: beowulf | Дата: 19.12.2008 | Коментарі (0)

27 листопада в Оффенбурзі, Німеччина, відбулося вручення найстарішої німецької медіанагороди Бамбі. Серед лауреатів премії - Бритні Спірс і фільм Красунчик, у якому зіграв Володимир Кличко.
Бритні Спірс отримала статуетку золотого оленятка в номінації Міжнародний поп. Нагороду їй вручив знаменитий модельєр Карл Лагерфельд, який назвав співачку "райською пташкою". 

Бритні в костюмі циркачки виконала пісню Womanizer зі свого останнього альбому Circus (Цирк). 

Найкращим закордонними актором і акторкою журі назвало Кіану Рівза і Мег Райан. У номінації Найкращий німецький фільм нагорода дісталася акторам Тілю Швайгеру і Норі Чірнер за стрічку Красунчик, в якій також знімався український боксер Володимир Кличко. 

У категорії Фото-зірка переможницею було визнано британську соул-співачку Леону Льюіс, яка виконала у знак подяки хіт Bleeding in Love.

У номінації Класика золотий олень дістався знаменитому тенору Пласідо Домінго.

У номінації Література перемогла дитяча письменниця Корнелія Функе (Cornelia Funke), автор книги Чорнильне серце.

За досягнення в галузі моди нагороду отримав Томмі Хільфігер (Tommy HIlfiger). 

Нагороду в категорії Найкращий спортсмен отримав німецький важкоатлет Маттіас Штайнер (Matthias Steiner). Інший видатний спортсмен - 23-річний британський гонщик Льюїс Хамільтон, що став у 2008 році наймолодшим чемпіоном світу в перегонах класу Формула, також удостоївся уваги журі, він отримав спеціальну нагороду. 

*** 

Статуетку Бамбі вручають з 1948 року. Це найстаріша в Німеччині медіанагорода, вона вважається однією з найпрестижніших у світі. Призи присуджуються у 18 категоріях за досягнення в кіно, економіці, музиці, спорті та політиці. 

Ювілейну, шістдесяту за рахунком, церемонію 2008 року вів комік Харальд Шмідт (Harald Schmidt). 

За матерiалами: ЛIГАБiзнесIнформ, Німецька хвиля 
Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1128 | Додав: beowulf | Дата: 29.11.2008 | Коментарі (0)



Голівудська акторка Анджеліна Джолі заявила, що має намір "поступово піти з кіно", щоб більше часу проводити в родині і готується до ролі бабусі. "Я не збираюся грати в кіно довго. Я готова ще трохи попрацювати, а потім – піти з кіно, щоб готуватися до ролі бабусі", - повідомила 33-річна Джолі в інтерв'ю телекомпанії BBC. 

"Можливо, я буду зніматися в одному фільмі на рік, потім - в одному фільмі раз на три роки. Мені дуже подобається бути вдома", - цитує ІТАР-ТАСС слова акторки. 

Однією з останніх великих кінопраць Джолі стала роль Крістін Коллінс у стрічці Клінта Іствуда Підміна. Історія, яка ґрунтується на реальних подіях кінця 20-х років ХХ століття, настільки вразила акторку, що вона сама запропонувала свою кандидатуру на виконання головної ролі. 

Однак, як зізнається сама Джолі, таких історій не дуже багато, і тому зірка Голівуду все рідше знімається в кіно. 

Крім того, Анджеліна дуже любить бути вдома і вже мріє про те, як в один прекрасний день стане бабусею. 

"Я не настільки прагну слави, щоб підтримувати той ритм життя, в якому живу зараз і продовжувати щось робити, щоб бути знаменитою", - сказала кінозірка. 

У родині Джолі та Бреда Пітта - шестеро дітей: троє своїх (дочка Шайло Нувель і двоє близнюків Нокс Леон і Вів'єн Марчеліна), а також троє прийомних (Меддокс з Камбоджі, Пакс з В'єтнаму, Захара з Ефіопії). 

Нещодавно в західних ЗМІ з'явилася наразі не підтверджена інформація про чергову вагітність Анджеліни Джолі. Про це нібито повідомили друзі зіркової пари. 

Тим часом американський журнал W опублікував ексклюзивні фотографії Анджеліни Джолі, зроблені Бредом Піттом. На фото акторка годує грудьми новонароджених близнюків, спілкується з дітьми та займається домашніми справами. 
Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1015 | Додав: beowulf | Дата: 16.11.2008 | Коментарі (0)

Американський журнал Forbes опублікував рейтинг 13 найбагатших покійних знаменитостей. Очолив список король рок-н-ролу Елвіс Преслі. 
"Все пішло шиворіт-навиворіт - фінансовий ринок хилиться до землі, а ринок на цвинтарі іде вгору", - пише Forbes.

Так, Елвіс Преслі й після смерті продовжує заробляти більше живих зірок - за минулий рік його спадкоємці отримали $52 млн - жива Мадонна заробила на $12 млн менше, повідомляє видання.

Другий рядок у списку найбагатших мерців 2008 року зайняв карикатурист Чарльз Шульц - автор коміксів Peanuts про собачку Снуппі і її хазяїна Чарлі Брауне. Спадкоємці Шульца за рік отримали $33 млн.

Австралійський актор Хіт Леджер, що 22 січня цього року був знайдений мертвим у своїй квартирі на Манхеттені, заробив $20 млн за роль у фільмі Темний лицар. Фільм вийшов на екрани вже після загибелі 28-річного актора й став безумовним лідером світового кінопрокату, зібравши більше $990 млн. Нагадаємо, особа Леджера ввійшла до трійки тих, що найбільше купуються.

На четвертому місці знаходиться Альберт Ейнштейн. На імені знаменитого вченого в 2008 році вдалося заробити $18 млн завдяки серії розвиваючих ігор і відеофільмів, що випускаються студією Dіsney під маркою Baby Eіnsteіn. 

Замикає п'ятірку лідерів Аарон Спеллінг, що помер у червні 2006 року. Права на серіали Беверлі Хіллз 90210 і Ангели Чарлі принесли спадкоємцям Спеллінга не менш як $15 млн. 

Далі рейтинг самих богатых покійних знаменитостей виглядає так:

6. Доктор Зюс (Теодор Жизель), автор дитячих казок - $12 млн

7. Джон Леннон, музикант - $9 млн

8. Енді Уорхолл, художник - $9 млн

9. Мерилін Монро, з - $6,5 млн

10. Стів Маккуїн, актор - $6 млн 

11. Пол Ньюман, кіноактор і режисер - $5 млн

12. Джеймс Дін, актор - $5 млн 

13. Марвин Гей, співак - $3,5 млн 

 

Наголосимо, щорічний рейтинг 13 найбагатших мерців журнал Forbes традиційно публікує напередодні Хеллоуїна (переддень Дня всіх святих).

***

Хеллоуїн - стародавнє свято, святкується в ніч із 31 жовтня на 1 листопада, це день, коли бешкетує нечиста сила. Історія свята Хеллоуїн нараховує тисячоріччя, починаючи від кельтського фестивалю Самхейн, римського Дня Помони й християнського Дня всіх святих. 

Невід'ємним атрибутом свята вважається світильник у вигляді голови з гарбуза. За легендою такий світильник придумав скупий і хитрий ірландсь ... Читати далі »
Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1087 | Додав: beowulf | Дата: 30.10.2008 | Коментарі (0)

Українська акторка Ольга Куриленко прилетіла до Києва презентувати новий фільм про Джеймса Бонда - Квант милосердя, в якому вона зіграла роль напарниці агента 007 - Камілли. 
28-річна актриса прилетіла до Києва 8 жовтня з Парижа. Літак затримався, і тому Ольга Куриленко не встигла на показ перших змонтованих фрагментів фільму в київському кінотеатрі Кінопалац". 

Українські журналісти першими в світі побачили фрагменти Кванту милосердя. Показ тривав 20 хвилин, а затримали його на дві години через запізнення Куриленко. 

Побоюючись, що фільм можуть вкрасти пірати, журналістів попросили здати мобільні телефони в гардероб, а на вході в зал їх перевіряли металошукачі. Під час показу між рядами ходили охоронці. Такі суворі заходи безпеки - звичайна світова практика, пояснив перед міні-прем'єрою представник кінокомпанії Sony Pictures Releasing International. 

Крім того, усі журналісти, які побачили уривки Кванту милосердя, підписали лист про те, що не мають право розповідати про побачене до 20 жовтня. Фільм вийшов дуже атмосферним, класичним та сучасним водночас, стильним, динамічним. 

Запланована на 20:15 червона доріжка з Ольгою Куриленко в готелі Hyatt Regency, відбулася з півторагодинним запізненням. 

На подію прийшли українські політики Андрій Шкіль, Олег Тягнибок, телеведучі Маша Єфросиніна, Сніжана Єгорова з чоловіком Антоном Мухарським, Катя Осадча та інші місцеві знаменитості. 

Нагадаємо, що за словами організаторів, Куриленко сама проявила ініціативу приїхати на прем'єрний показ, адже Україна - це її батьківщина, зазначила акторка. 

Квант милосердя є продовженням останньої серії бондіани Казино Рояль, який заробив у прокаті понад $ 600 млн. За сюжетом стрічки, Бонд вирушає на пошуки вбивць Веспер, красуні, яка його зрадила, і з'ясовує, що її шантажували. 

Він зустрічає Каміллу, саме її грає Куриленко, і вона приводить Бонда до Домініка Гріна, члена таємної організації та жорстокого бізнесмена, який хоче отримати контроль над величезними запасами природних копалин. Героїня Куриленко також має за що помститися Гріну. Жага помсти приведе Бонда в Австрію, Італію та Південну Америку. 

Моделі та акторці Ользі Куриленко для цієї ролі довелося опанувати поводження з холодною і вогнепальною зброєю, навчитися керувати спортивним катером та виконувати трюки без дублера. 

У фільмі грають: Деніел Крейг, Ольга Куриленко, Джуді Денч, Мат ... Читати далі »
Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1050 | Додав: beowulf | Дата: 11.10.2008 | Коментарі (0)

1 2 3 4 »
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com