Четвер, 25.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » Архів новин


На Євробачення поїде Лорак. Без конкурсу
ЛігаБізнесІнформ
Представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення" у 2008 році буде заслужена артистка України Ані Лорак.

Як повідомили Лізі у Національній телекомпанії України (НТКУ), кандидатура Лорак затверджена відповідно до Положення Європейського мовленнєвого союзу, яке передбачає, що НТКУ може самостійно визначати учасника конкурсу.

Нагадаємо, в "Євробаченні-2007", що проходило в столиці Фінляндії Хельсінкі, перше місце зайняла Марія Шерифович із Сербії. Таким чином, відповідно до правил, у 2008 році міжнародний пісенний конкурс буде приймати Белград (Сербія).

Вєрка Сердючка (сценічний образ Андрія Данилко) торік зайняла 2-е місце. "Бронза" виявилася в російської групи "Срібло".

Україна буде брати участь у пісенному конкурсі "Євробачення" вшосте.

Найбільших успіхів на конкурсі досягла Руслана, яка стала його переможницею.

Україну в різні роки також представляли Олександр Пономарьов, група "Гринджоли" і Тіна Кароль.

Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 998 | Додав: odin_ua | Дата: 10.04.2008 | Коментарі (4)

Навіть без Роналдо і Руні в основі команада Фергісона справилася з римськими Вовками.


Другий матч чвертьфінального поєдинку між Манчестером та Ромою видався, на подив, досить динамічним. Манкуніанці почали матч дуже впевнено навіть без своїх лідерів в лиці Роналдо і Руні, яких Фергі вирішив залишит в запасі. Червоні Дияволи могли мінімум два рази забити в дебюті, але прекрасну гру в обох епізодах продемонтрував Доні. Спочатку Харгрівз був виведений 1на1 з кіпером, але переграти стража римьких воріт не зміг, а потім чудова комбінація завершилась сильним на перший погляд прострілом Харгрівза на Гігза, чий вистріл в противохід Доні зумів лідквідувати з трудностями. Рома в цей же час рідко підбиралася до воріт Ван Дер Сара. Важливо лише згадати удар з гострого кута, але він не став для голандського вороторя проблемою.

А після чього Том Хенніг Овребо(суддя поєдинку) вирішив допомогти Романісті, придумавши ну дуже суперечливий пенальті. Але Де Россі справедливість воскресив, не використвавши 200%-ий шанс. Даніелє не справився з нервами і відправив м'яч далеко вище воріт. Рома здригнулась і провела декілька непоганих атак, але Ван дер Сару по-справжньому в гру вспупати не довелось. Браво захисту Манкуніанців.

Було проведено багато атак, але судилось забити в цьому матчі саме Тевезу на 70 хвилині матчу. Чудесно зігравши з Харгрівзом в стінку, він поховав всі надії Роми в Лізі Чемпіонів.

Після цього голу все стало ясно. В гостей опустились руки,а МЮ не намагались огострювати свою гру. Тільки Парк зміг вискочити на рандеву з Доні, але так і не зміг забити.

В цілому, можна сказати, що результат поєдинку був зроблений ще в Римі, тиждень тому.

МЮ - Рома 1:0
Гол: Тевес, 70

МЮ: Ван дер Сар, Браун, Фердинанд, Пике, Сильвестр, Парк, Каррік (О'Ши, 74), Харгрівз, Андерсон (Г. Невілл, 81), Гіггз (Руні, 74), Тевес

Рома: Доні, Пануччі, Мексес, Жуан, Кассетті (Тонетто, 56), Пісарро (Жюлі, 69), Де Росси, Мансіні, Перротта, Таддеі (Эспозіто, 81), Вучініч

Попередження: Перротта

На 29-й хвилині Де Россі (Р) не забив пенальті

Перший матч - 2:0.


Категорія: Спорт | Переглядів: 1046 | Додав: Skip | Дата: 10.04.2008 | Коментарі (0)

Компанія “Alpine” (Австрія) завершила першу фазу проектування нового львівського стадіону, на якому пройдуть матчі Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Розроблено усі ескізні креслення споруди та завершено розробку остаточного дизайну всіх елементів стадіону.





Представники компанії спільно з представниками Львівської міської ради представили результати першої фази проектування інспекторам УЄФА, які схвально оцінили як якість робіт так і темпи їх виконання. Наступними фазами стануть розробка стадії-проект та робочих креслень. Дані роботи завершаться до кінця травня 2008 року Після цього розпочнеться підготовка до будівельних робіт на місці спорудження спортивної арени.


Проект передбачає будівництво стадіону на 33.000 місць. За словами проектанта Альберта Віммера, львівський стадіон матиме три поверхи, перший із який призначений для підземного паркінгу, два інші для двохярусних трибун, ВІП-сектору та інших допоміжних приміщеннь: «Під час детальних переговорів із львівською мерією ми намагалися у дизайні поєднати «особливості Львова», дотримуючись при цьому вимог УЄФА щодо таких споруд».

«Темп, який взяли австрійські архітектори є досить високий і показує нам, що усі задекларовані терміни будуть дотримані. Архітектурна компанія Альберта Віммера зараз допрацьовує кошторисно-проектну документацію, а компанія «Alpine» формує проектну групу на чолі із директором «Alpine» в Україні Райнхардом Штокінгером.», - зазначив директор департаменту «ЄВРО 2012» Олег Засадний.

Водночас у офісі «Alpine» запевнили, що компанія в Україні, як і в інших країнах, залучає найкращі свої ресурси до проекту будівництва стадіону у Львові: «Alpine Group - одна з потужних конструкторських груп із штатом 13,000 осіб. Для цього проекту ми об’єднаємо досвідченість австрійського штату в конструкції стадіонів із українськими технологіями».

 Довідка

«Конструкторське» (Albert Wimmer ZT Gmbh) проектувало футбольні стадіони у Зальцбурзі, Кляґенфурті й Іннсбруку до «ЄВРО 2008».

«Alpine BAU GmbH» знаходиnься серед найбільших і найуспішніших компанії в секторі конструювання та будівництва стадіонів. Лише у 2007 році компанія виконала конструювання на суму 2.6 мільярдів євро.


Категорія: Спорт | Переглядів: 2152 | Додав: Skip | Дата: 09.04.2008 | Коментарі (1)

Співробітники відділу державної служби боротьби з економічною злочинністю Донецького міського управління МВС установили факт розкрадань у банківській сфері, зроблених двома жительками Донецька 27 і 55 років.

Про це заявив начальник Відділу державної служби боротьби з економічною злочинністю Донецького ДУ ГУМВС України в Донецькій області Сергій Цикура.

За його словами, старша зі зловмисниць різними способами добувала ксерокопії документів громадян (паспортів і довідок про видачу ідентифікаційного коду) і віддавала їх своїй спільниці.

"Та, будучи співробітником банку, оформлювала на підставі цих копій, природно, без відома хазяїв документів, депозитні рахунки з електронними платіжними картками. Використовуючи комп'ютерну базу даних, вона переводила на них певні суми з фінансових ресурсів банку і знімала їх через банкомати", - повідомив Цикура.

За його словами, зловмисниці оформили близько 100 платіжних карток. Збиток, завданий банку, склав майже 1 млн.грн.

За даним фактом порушена кримінальна справа.

55-річна фігурантка, що має судимість, арештована.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 1075 | Додав: Skip | Дата: 09.04.2008 | Коментарі (0)

"Ліверпуль" переміг "Арсенал" із рахунком 4:2
Чвертьфінальний матч-відповідь між британськими “Ліверпулем” та “Арсеналом” спочатку нагадував їхню попередню зустріч.

Спочатку швидко забили каноніри, на 13-ій хвилині голкіпера “мерсісайдців” Рейну пробив Діабі. Вже за 15 хвилин “Ліверпуль” відновив рівновагу, Хююпя з далекої відстані головою переправляє м”яч у ворота суперника.

А друга половина гри потішила вболівальників ще чотирма забитими м”ячами, щоправда тішилися ліверпульці. 66-та хвилина — Торрес виводить команду Рафаеля Бенітеса.

81-а хвилина — Адебайор зрівнює рахунок, 2:2 і все починається спочатку. Далі каноніри практично повністю сіли у захист, чим і скористалися підопічні Рафи Бенітеса. На 85-ій хвилині арбітр матчу призначає пенальті у ворота “Арсеналу”, яке чітко виконує Стівен Джеррард. А вже на третій доданій хвилині Бабель вміло розвів захисника і голкіпера “Арсеналу” і встановив остаточний рахунок матчу 4:2 на користь клубу “Ліверпуль”.

Андрій Воронін у цій грі на жаль на полі не з”явився, натомість спостерігав за матчем з лави запасних. Це вже, здається, класика — якщо український футболіст вдало грає в одному закордонному клубі, то перехід до іншого практично садить його в резерв.



Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Спорт | Переглядів: 1059 | Додав: beowulf | Дата: 09.04.2008 | Коментарі (1)

Сьогодні у рамках другого туру Чемпіонату Львівської області ФК Пустомити зустрічалися з ФК Рава- Руська. Стартували в чемпіонаті команди по різному – Пустомити свій матч програли, а от наші гості навпаки впевнено виграли, тож не дивно, що Пустомити будували свою гру від захисту. Спочатку в матчі точилася доволі рівна боротьба і обмінявшись кількома небезпечними випадами команди пішли на перерву за рівного рахунку. Другий тайм розпочався для нашої команди доволі невдало, в діях футболістів відчувалася нервозність, чим практично одразу скористалися суперники, відкривши рахунок на початку другого тайму. ФК Пустомити кинулись відіграватись, проте в їхніх діях не було злагодженості і пропустивши одну з контратак вони дозволили, щоб м’яч ще раз перетнув лінію воріт. Потім в складі ФК Пустомити відбулись ряд вдалих замін, що посилили гру команди і наприкінці матчу після флангового навісу нашій команді вдалось відквитати один м’яч. Проте зробити щось більше просто не вистарчило часу і сил і Рава-Руська довела матч до логічного завершення 1-2.Будемо сподіватись що на наступний матч команда збереться і зможе показати гідну гру, а головне позитивний результат.
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1139 | Додав: beowulf | Дата: 06.04.2008 | Коментарі (1)

Чемпіонат Львівської області 2007 року
Перша ліга (Дорослі склади)
Команда І В Н П М'ячі О
1 «Рава» Рава-Руська 28 24 3 1 89-8 75
2 «Галичина» Львів 28 23 2 3 63-11 71
3 «Сокіл» Суховоля 28 20 5 3 75-21 65
4 «Шахтар» Червоноград 28 19 6 3 62-16 63
5 ФК «Вишня» С.Вишня 28 15 5 8 41-32 50
6 «Скала-Екран» Стрий 28 13 5 10 41-35 44
7 «Скала» Мостиська 28 13 4 11 35- 25 43
8 ФК «Пустомити» 28 11 5 11 33-40 41
9 «Княжа» Добромиль 28 11 4 13 40-30 37
10 ФСК «Яворів» 28 9 3 16 35-45 30
11 «Гарай» Жовква 28 7 2 19 30-52 22
12 ФК «Миколаїв» 28 5 7 16 22-57 22
13 «Розточчя» Новояворівсь 28 4 4 20 15-59 16
14 «Газовик-Хуртовина» Комарн 28 4 2 22 23-80 14
15 «Галич-Львів» Львів 28 1 3 24 6-99 6
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1006 | Додав: Vova | Дата: 06.04.2008 | Коментарі (0)

Наступним суперником команди ФК Пустомити буде не ФК Вишня,оскільки ця команда знята із змагань.Так що в неділю приходимр повболівати за наш клуб в матчі проти Рави-Руської
У середу, 2-го квітня, відбулося засідання Комітету з проведення змагань Федерації футболу Львівщини. Як повідомив голова комітету Степан Понайда, на адресу ФФЛ надійшов лист від ФК "Вишня" (Судова Вишня), у якому повідомлено про відмову команди від участі у прем'єр-лізі Львівщини.
Таким чином виникла необхідність внесення змін у календар ігор прем'єр-ліги. Розглянувши це питання, комітет вніс у календар незначні зміни. Рішення щодо подальшої участі ФК "Вишня" в обласних змаганнях буде ухвалено на засіданні Контрольно-дисциплінарного комітету федерації. Якщо я все правильно зрозумів, то результат матчу першого туру "Рава" - "Вишня" скасовано.
Пропонуємо вашій увазі оновлений календар Прем'єр Ліги Львівщини.
А в другому турі, в неділю, 6 квітня зіграють:

ФК "Пустомити" - "Рава" (Рава-Руська)

"Шахтар" (Червоноград) - "Княжа" (Добромиль)

"Олімп" (Івано-Франкове) - "Галичина" (Львів).

Цікавим має бути матч в Івано-Франковому (а може і вНовояворівську зіграють, як в першому турі). Команди, що мають по одній перемозі. Цей матч, насамперед, буде перевіркою для господарів, які досить активно заявляють про свої амбіції.


За дорученням Виконкому ФФЛ Комітет із проведення змагань сформував за територіальним принципом склад підгруп першої ліги чемпіонату Львівщини. До підгрупи А увійшли команди Мостиськ, Миколаєва, Комарного, Самбора, Пісочної, Жидачева, Торчиновичів, Городка, Дрогобича, Трускавця.
У підгрупі Б змагатимуться команди Яворова, Жовкви, Новояворівська, Радехова, Золочева, Соснівки, Бродів, Добротвора, Сокаля, Кам'янки-Бузької. Матчі першого туру у першій лізі заплановано провести 13-го квітня

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1059 | Додав: beowulf | Дата: 05.04.2008 | Коментарі (0)

Ліга чемпіонів: "Челсі" програв в Туреччині. "Ліверпуль" встояв проти "Арсенала"

Учора увечері відбулися два матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. "Ліверпуль" домігся сприятливого нічийного рахунку у грі з "Арсеналом", а лондонський "Челсі" несподівано програв в Стамбулі "Фенербахче".

"Арсенал" - "Ліверпуль" 1:1

Голи: Адебайор, 22 - Куйт, 25

"Ліверпуль" Андрія Вороніна зміг вистояти в Лондоні. "Арсенал" володів відчутною територіальною перевагою, більше володів м'ячем (61% ігрового часу, проти 39% у "Ліверпуля") і частіше бив по воротах.

Проте, перед матчем у відповідь саме у "Ліверпуля" буде невелика перевага. Удома команді Андрія Вороніна, який, до речі, вийшов на заміну в кінцівці поєдинку, для виходу в півфінал досить буде не пропустити.

Рахунок в матчі відкрив Адебайор. Після подачі кутового форвард "Арсеналу" виплигнув вище за всіх і головою переправив м'яч в сітку воріт Рейні.

Але раділи "Каноніри" не довго. Через три хвилини капітан "Червоних" Стіві Джеррард увірвався в штрафну суперника, після того, як накрутив двох захисників, і точно простріляв на Куйта - 1:1.

"Фенербахче" - "Челсі" 2:1

Голи: Казім-Річардс, 65, Дейвід, 81 - Дейвід, 13 (аг)

"Челсі" поплатився за невикористані моменти в першій половині матчу. Якби гравці лондонського клубу були точнішими в завершуючій стадії атак - рахунок був би розгромним, і не на користь турецької команди.

У цій зустрічі голи забивали виключно гравці "Фенербахче". Спочатку Дейвід зрізав м'яч у власний ворота після проходу і прострілу від Флорана Малуда.

У другому таймі Казім-Річардс, який вийшов на заміну, втік від Джона Террі і Ріккі Карвальо і вийшов один на один з Кудічині, якого без особливих проблем переграв.

А за 10 хвилин до кінця поєдинку фантастично красивий гол забив все той же Дейвід. Бразилець сильно і точно пробив метрів з 35-ти прямо в дев'ятку воріт.

заради справедливості, варто відзначити, що "Челсі" не заслуговував поразки в цьому матчі - дуже вже слабо грав "Фенербахче".

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Спорт | Переглядів: 1077 | Додав: beowulf | Дата: 03.04.2008 | Коментарі (3)

Футбол. "Рома" бита на "Олімпіко"

У першому чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів "Рома" з рахунком 0:2 програла "Манчестер Юнайтед". Протягом більшості ігрового часу "Рома" мала ігрову перевагу, але забивала лише команда Алекса Фергюсона.
У першому таймі "МЮ" мав лише один момент біля воріт "Роми" і скористався ним. Після навісу Скоулза Кріштіану Роналду ударом головою відправив м`яч у кут воріт Доні. У господарів був також один момент забити, але Вучініч з гострого кута не влучив у ворота.

На початку другому тайму "Рома" заграла більш агресивно і знову втратила кілька шансів забити. З 12 метрів удар Тонетто прийшовся поруч зі штангою. Ще в одній атаці після поодинокого провалу в захисті британців Пануччі з 6 метрів не влучає у площину воріт.

На 59 хвилині небезпечного удару завдав головою Вучініч - ван дер Сар рятує свою команду, а Мексес не встиг на добивання.

На 66 хвилині "Рома" привезла сама собі гол. Пак Чжи Сун пробивав головою і Доні випускає м`яч з рук, а розторопнішим за двох захисників і голкіпера став Руні, який проштовхнув м`яч у ворота. Через кілька хвилин після удару Роналду м`яч влучає в штангу.

У час, що залишився до закінчення гри, "Рома" вже догравала, а "МЮ" грав у своє задоволення, довівши матч до перемоги.

"Рома" (Італія) - "Манчестер Юнайтед" (Англія) - 0:2 (0:1)
Голи: 0:1 - Кріштіану Роналду (39), 0:2 - Руні (66).

Рома: Доні, Кассетті, Мексес, Пануччі, Тонетто (Сісіньо, 68), Де Россі, Аквілані (Еспозіто 77), Таддеі (Жюлі, 59), Д.Пісарро, Манчіні, Вучініч.

МЮ: ван дер Сар, У.Браун, Фердінанд, Відіч (О`Ши, 33), Евра, Керрік, Скоулз, Андерсон (Харгрівз, 55), Кріштіану Роналду, Пак Чжи Сун, Руні (Тевез 84).

Попередження: Андерсон (45+2), Д.Пісарро (45+3), Мексес (53).

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Спорт | Переглядів: 1035 | Додав: beowulf | Дата: 02.04.2008 | Коментарі (1)

« 1 2 ... 41 42 43 44 45 46 »
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com