Вівторок, 19.03.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » Спорт

На гала-церемонії ФІФА обійшлось без сюрпризів: аргентинець обігнав Хаві і Роналду, вигравши третій рік підряд головний індивідуальний приз.

Найкращого гравця минулого року оголосив бразилець Роналдо. За кількістю Золотих м'ячів Ліонель Мессі зрівнявся з Йоханом Круіффом, Мішелем Платіні і Марко Ван Бастеном.

Збірна 2011 року по версії  FIFA/FIFPro: Ікер Касільяс (Реал) - Даніель Алвеш, Жерар Піке (обидва - Барселона), Неманья Відіч (МЮ), Серхіо Рамос (Реал) - Хабі Алонсо (Реал), Андрес Іньєста, Хаві (обидва - Барселона) - Кріштіано Роналду (Реал), Ліонель Мессі (Барселона), Вейн Руні (МЮ).

Президентська премія з рук Зепа Блаттера досталась менеджеру МЮ - Серу Алеску Фергісону. 

Джерело: http://football.ua/

Категорія: Спорт | Переглядів: 1689 | Додав: Skip | Дата: 10.01.2012 | Коментарі (0)

        У футбол грають майже всі представники сильної статі людства. Турнірна таблиця районного чемпіонату з футболу вражає досягненнями команд, а також їх тренерів,адже вони проводять тренування і дають певні настанови на гру які пізніше виконують гравці. Як це бути тренером команди яка впевнено тримає першість в районі? Пелех Роман Михайлович люб’язно погодився розповісти про те, як розпочинався шлях фудбольного клубу ФК "Фаворит".
         
-П.Роман, розкажіть,будь ласка,як саме ви стали тренером команди Лапаївки? І як розпочинався футбольний шлях вашої команди?
    Мій фах абсолютно не пов’язаний з спортом, а тим більше з професійним футболом,тому я сприйняв протозицію стати тренером скептично, але все ж таки поглдився.Я бачив неодноразово ігри команди і розумів що потенціал є, тому потрібно надати йому змогу розвиватися. Команда вже існувала проте з часом вона почала розпадатися. Хлопці звернулися до мене, аби я допоміг відродити команду і вивів її на новий рівень . Згуртувавши всіх, ми почали активно шукати спонсорів,та проводити тренування.
   
-Про фінансування. Хто фінансує ваш клуб? 
    Ми самі..(усміхається) аби придбати нову футбольну форму ми спільними зусиллями долали фінансові труднощі . Щодо подальшого фінансування то ми на даний момент виживаємо за рахунок коштів спонсорів, адже сілька рада не надто активно співпрацює з нами.
       -Скажіть ,чи існують якісь внутрішні правела у вашій команді.?
   Звісно так. Хоч ми і діємо згідно футбольного регламенту,але є певні правела яких дотримуються наші гравці. Їм забороняється вживати алкогольні напої, палити та запізнюватися на тренування. 
       -Чи активно вас підтримують ваші фанати?
   Так звісно! чого-чого а підтримки нам не бракує. У нашого клубу широке коло вболівальників від старого до малого , як то кажуть . Найактивніші отримують від нас всіля ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1122 | Додав: zhyvchek | Дата: 03.08.2011 | Коментарі (0)

             «Пустіть дітей приходити до мене, не бороніть їм: таких бо Царство Боже» (Мк.10,14), – ці слова, лунають поміж нас уже багато віків велика радість для тих хто зрозумів їх а ще більша для тих хто почув їх.
              В особливий спосіб їх почув колись св.Іван Боско, він все своє життя присвятив тому, щоб привести дітей до Бога. Він гуртував і захоплював дітей тим, що є для них зрозумілим і бажаним, тобто різноманітними іграми та забавами. І в той самий час св.Іван Боско розповідав і вчив їх важливих істин про Бога. Діло св.Івана Боско не померло, коли він відійшов до вічності, але скоріше навпаки, ті зерна, що їх посадила ця свята людина, почали приносити плоди не тільки в Італії (там жив цей святий), а й по всьому світу.
З 1991 році оо.салезіяни завітали до України де засіяли широку ниву яка згодом принесла чималий врожай українській спільноті та народові. Ідея та діло святого Івана Боско почали реалізовуватися і на наших землях. Девятнадцять років важкої, виснажливої та жертовної праці уже приносять свої добрі плоди і в Україні, дуже багато людей зі Львова і за його межами, чули про так-звані "Веселі канікули” – захід, який проводиться під проводом оо.салезіян . 
             Десятий рік поспіль це дійство відбувається у мальовничому с.Лапаївка Пустомитівського району. Оранюк Роксана Дмитрівна та святі отці Лапаївської парафії активно згуртували у стінах ЛапаївськоїЗОШ№1, де на протязі двох тижнів усіх бажаючих від малого до великого навчали спілкуванню з Богом.
              Цьогорічниим ювілейним гаслом табору "Веселих канікул” було: «в контакті»,але не подумай це абсолютно немає нічого спільного з всесвітньою соціальною мережею,йде мова про те аби молоді люди були в контакті з природою,родиною,Богом,адже духовною метою було відкрити громаді розуміння контакту у ширшому контексті, тобто, що потрібно перебувати у спілкування не тільки один з одним ,не тільки з природою,а й з Богом ,адже Господь є батьком і основою цього світу саме це організатори «Веселих канікул»в с.Лапаївка ходіли донести у серця молодих людей.
             Що до розкладу під час «Веселих ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1173 | Додав: zhyvchek | Дата: 28.07.2011 | Коментарі (0)

Організація Християнсько-Демократичний Союз Молоді (ХДСМ) провела змагання з волейболу.

      На прикінці  серпня присвячені до закінчення прекрасної пори, яка зветься «Літо», у цих змаганнях брали участь дворові команди міста Пустомит. Команди складались з найактивнішої молоді міста. За останній місяць літа було проведено три турніри. Таким чином було вибрано команду – переможець. Бажаючих прийняти участь у змаганнях з волейболу або просто підтримати знайомих і друзів виявилось багато. Це дуже радує Пустомитівську організацію ХДСМ, яка провела ці змагання з надією на підтримку та розвиток молодого покоління. відбулися з ... Читати далі »

Категорія: Спорт | Переглядів: 1919 | Додав: zhyvchek | Дата: 13.09.2010 | Коментарі (0)

У Пустомитах Львівської області на базі стадіону ФК «Пустомити» планують побудувати тренувальну базу та готель до Євро-2012, а також рекреаційний центр. Про це 10 серпня під час робочої поїздки у Пустомитівський район заявив голова Львівської ОДА Василь Горбаль.

"Так як цей об’єкт пов'язаний з Євро-2012, ми його обов’язково вивчимо", – зазначив В.Горбаль.

Одразу ж голова Львівської ОДА дав доручення своєму заступнику Володимиру Губицькому вивчити це питання.

Наразі стадіон у напівзруйнованому стані. Представники місцевої влади презентували губернатору проект, згідно з яким стадіон відновлять, а вже після Євро-2012 побудують лікувальний центр (поруч зі стадіоном є свердловина сірководню).

"Пропозиція щодо цього об’єкту була ще 2007 року, – зазначив начальник управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода, – але тоді з деяких причин, які я не хочу називати, він був виключений з цільової програми підготовки області до Євро-2012. Тепер із зміною влади очевидне є бажання його поновити".

За словами Майбороди, вартість проекту (тренувальна база, готель, рекреаційний центр) близько 40 млн євро.


інформація взята із

Категорія: Спорт | Переглядів: 1043 | Додав: zhyvchek | Дата: 15.08.2010 | Коментарі (0)

У IV традиційному міжнародному турнірі Єврофан-2010, який 9 – 11 липня прийматиме Львів, приймуть участь футбольні вболівальники 13 країн. Про це на прес-конференції повідомив президент ГО «Карпати» Олег Солдатенко, інформує кореспондент ЗІКу.

Перший турнір «Єврофан» відбувся у 2007 році. Участь у ньому взяли футбольні уболівальники «Карпат», київського «Динамо», донецького «Шахтаря» та гості з Росії – фани пітерського «Зеніту».

За короткий час турнір розрісся у геометричній прогресії і цього року, як і минулого, за головний приз змагатимуться 16 команд, які представлятимуть 14 країн Старого Світу.

Цьогоріч серед учасників команди уболівальників з Італії, Англії, Франції, Швеції, Чехії, Німеччини, Польщі, Бельгії, Голландії, Росії, Вельсу, Словенії, Фінляндії та України.

По дві команди представлятимуть Україну і Польщу, співорганізаторів Євро-2012. Наших сусідів представлятимуть вболівальники краківської «Вісли» та збірна Польщі, а синьо-жовті кольори нашої держави захищатимуть фанати львівських «Карпат» та збірна України.

Довідка

Футбол. IV міжнародний турнір Єврофан-2010

Попередній етап

Група А

Стадіон ЛНАУ, м. Дубляни

Швеція

ПСЖ (Париж, Франція)

Словенія

Україна

Група В

Стадіон «Пустомити», м. Пустомити

«Вісла» (Краків, Польща)

Фінляндія

«Ліверпуль» (Англія)

Чехія

Група С

Поле Академії ФК «Карпати»

«Карпати» (Львів, Україна)

Польща

... Читати далі »

Категорія: Спорт | Переглядів: 953 | Додав: zhyvchek | Дата: 06.07.2010 | Коментарі (0)

На початку сезону стан газону на стадіон "Фк ПУСТОМИТИ"  був нормальним. Але через погодні умови (триденний дощ ) газон був зіпсований. Погода, можна сказати, погубила титанічну роботу по збереженню поля в придатному стані. Гру відміняє арбітр, що знаходиться на стадіоні в тому випадку, якщо м'яч не відскакує від газону, а поле залите більш ніж на три чверті. Чому він цього не зробив в матчі Фк Пустомити -Комарно, потрібно запитати у нього самого".
Нехай це залишиться на його совісті".що до матчу він закінчився з рахунком 0-0.гра небула цікавою.(повно води і купа болта).отже це друга здобута нічия нашої команди.Побажаєм в подальшому успіху їй =)
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Спорт | Переглядів: 1252 | Додав: Vova | Дата: 12.04.2009 | Коментарі (2)

У вівторок, 17 березня, відбулося жеребкування відбіркової кампанії ЧС-2011 серед жіночих команд.

Збірна України потрапила до 4-у групи разом із представницями Польщі, Угорщини, Румунії, Боснії та Герцеговини.  

Кваліфікація триватиме з 19 вересня 2009 року по 25 серпня 2010 року.  

За вихід до фінального турніру, що пройде з 26 червня по 17 липня 2011 року в Німеччині, змагатиметься 41 європейська команда. Учасники відбору розділені на вісім груп, переможці яких розіграють чотири путівки в матчах плей-офф. Невдахи стикових ігор матимуть можливість спробувати щастя ще раз - у поєдинках із представницями зони КОНКАКАФ, повідомляє ФФУ.  

"Узагалі жереб виявився прихильним до нас. Напевно, вперше в історії наша команда має чудовий шанс потрапити до світової еліти. Принаймні, після того, як ми прорвалися у фінальну частину Євро-2009, завоювання путівки до Німеччини виглядало б логічним кроком", - зазначає головний тренер збірної України Анатолій Куцев.  

ЧС-2011. Кваліфікація  

Група 1. Франція, Ісландія, Сербія, Північна Ірландія, Хорватія, Естонія.  

Група 2. Норвегія, Нідерланди, Білорусь, Словаччина, Македонія.  

Група 3. Данія, Шотландія, Греція, Болгарія, Грузія.  

Група 4. Україна, Польща, Угорщина, Румунія, Боснія і Герцеговина.  

Група 5. Англія, Іспанія, Австрія, Туреччина, Мальта.  

Група 6. Росія, Ірландія, Швейцарія, Ізраїль, Казахстан.  

Група 7. Італія, Фінляндія, Португалія, Словенія, Вірменія.  

Група 8. Швеція, Чехія, Бельгія, Уельс, Азербайджан.

uaSport.net

Категорія: Спорт | Переглядів: 1352 | Додав: beowulf | Дата: 18.03.2009 | Коментарі (0)

У дуже важкому бою проти претендента Маркоса Рене Майдани український чемпіон світу за версією WBA у першій напівсередній вазі відстояв свій титул. Перемога над аргентинським панчером далася Котельнику лише перевагою у один бал у розділеному рішенні суддів - 115:114, 114:115, 115:114.

Перед боєм букмекери і фахівці віддавали перевагу саме українському чемпіону світу, відзначаючи, що з одного боку, Котельник має величезний досвід тривалих боїв та володіє чудовою технікою, швидкістю, захистом та і просто вміє тримати удар, а з іншого - йому протистоятиме боксер, що жодного разу не бився довше восьми раундів.

На користь Майдани говорила статистика, згідно з якою аргентинець не програв жодного бою з 25 своїх профі-поєдинків, 24 завершивши нокаутом. Та і до восьмого раунду дожив лише один.

Проте не з того "тіста" зліплений український боксер, щоб запросто віддавати титул.

Із початком бою у німецькому Ростоці Майдана одразу кинувся у потужні атаки, викидаючи неймовірну кількість ударів жорсткими серіями. Андрій приймав більшість ударів на корпус або у блок, мало працюючи ногами. За перший раунд українець провів один удар назустріч та додав лівою збоку, але й удари аргентинця не потрапляли у ціль.

Другий та третій раунди Майдани продовжував просто таки молотити у захист Котельника, не приділяючи особливу увагу своєму захисту та вкладаючи в удари багато сили. Українець став активніше контратакувати, провівши пару відчутних лівих бокових та одну вдалу серію. Претендент же відзначився один влучним і дуже відчутним аперкотом.

Наступну трихвилинку Котельник розпочав із вдалою роботи джебом, до якого підключав лівий боковий, Майдана же поводився значно спокійніше, явно беручи передишку. П'ятий раунд розпочався із сильних серій аргентинського боксерами, який вдало змінював поверхи і зміг провести один потужний правий боковий. Почали відчуватися більші перерви між агресивними атаками Майдани, а Андрій без нервів набирав очки як влучними одиночними пострілами так і серіями. Котельнику потряс суперника аперкотом та вкотре лівий боковим.

З шостого по восьмий раунди Майдану, здавалося, вже зовсім полишають сили, а Котельнику вдається усе більше - постійні ліві та праві назустріч, завжди влучний лівий боковий, ліві аперкоти. Аргентинець програв усі три раунди та нарешті згадав, що варто підняти руки. А український боєць набагато краще став рухатися ногами.

Проте у дев'ятому раунді Майдана ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Спорт | Переглядів: 1289 | Додав: axel07 | Дата: 08.02.2009 | Коментарі (0)

Форвард "Манчестер Сіті" після затримання відкинув усі звинувачення у зґвалтуванні, після чого був відпущений під заставу.
Нападаючий збірної Бразилії з футболу Робіньо, який виступає за англійський клуб "Манчестер Сіті", був затриманий за підозрою у зґвалтуванні. Звинувачення пред'явила 18-річна жінка, яка стверджує, що її зґвалтували у нічному клубі The Space, який знаходиться в англійському місті Лідс, повідомляє Sky News.

25-річний Робіньо, допитаний поліцією ввечері 27 січня, відкинув усі звинувачення на свою адресу. Після допиту бразильський футболіст був випущений під заставу.

Робіньо перейшов до "Манчестер Сіті" влітку 2008 року з мадридського "Реала". Англійський клуб заплатив за гравця 32,5 мільйона фунтів стерлінгів (у той час – близько 42 мільйонів євро).

Нагадаємо, що минулого тижня Робіньо самовільно покинув розташування команди, яка знаходилася на тренувальному зборі на іспанському острові Тенеріфе. Футболіст, який відлетів до Бразилії, пояснив свій вчинок сімейними обставинами. 25 січня він повернувся в команду і був оштрафований.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Спорт | Переглядів: 1199 | Додав: Vova | Дата: 28.01.2009 | Коментарі (0)

1 2 3 ... 6 7 »
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com