П'ятниця, 29.03.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » Місцеві новини
ФК Пустомити – Олімп 2-0.
Сьогодні в рамках другого туру наша рідна команда зустрічалась з гостями з Івано-Франкова. Матч обіцяв бути безкомпромісним і повністю виправдав сподівання. Гра пройшла за чудової погоди що позитивно вплинуло на якість гри. Початок матчу був за господарями,вони створили кілька небезпечних моментів,але потім ФК Олімп перехопив ініціативу і весь перший тайм проходив в їхніх атаках,отак успіху вони не досягли. Всі основні події відбувались в таймі другому. Визначальними стали два епізоди в карному майданчику гостей. Так на 15 хв було призначено 11-метровий за гру рукою,нападник Пустомит пробив невідпорно хоч голкіпер вгадав напрям польоту м’яча . Це надало нашій команді сил і вона продовжила атакувати. Черговий прорив в штрафний майданчик завершився фолом і другим пенальті,де рахунок було подвоєно. ФК Пустомити мали ще одну нагоду забити гол проте гостей врятувала поперечка. Кінець гри команди відверто догравали,бо погода була спекотною і сил на боротьбу не залишалось.Проте і такий рахунок повністю задовольнив нашу команду. Завдяки цій перемозі Пустомити з 7 очками піднялись на 3 місце.
Тож поздоровляємо нашу команду з другою поспіль перемогою і бажаємо подальших успіхів.


Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1002 | Додав: beowulf | Дата: 18.05.2008 | Коментарі (3)

          

Надворі нарешті вже весна. Минули дощі та негода, все цвіте. Час весняних свят! Звичайно найбільшим святом є Великдень, який припадає на завтрішню неділю. За такою нагодою, адміністрація сайту бажає вам якнайкраще провести ці вихідні! Смачної вам паски!!!



Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1121 | Додав: Skip | Дата: 26.04.2008 | Коментарі (4)

Сьогодні в рамках четвертого туру Львівської прем’єр ліги ФК Пустомити зустрічалися з Шахтарем з Червонограда. Напружений і цікавий матч завершився з рахунком 2-2.
Початок гри був за господарями,наша команда більш активно атакувала,грала в комбінаційний футбол і як наслідок в середині першого тайму після влангового прострілу ФК Пустомити відкрили рахунок. Простріл на дальній штанзі замкнув 11 номер команди. Після забитого м’яча гра дещо заспокоїлась,проте і на далі Пустомити діяли більш злагоджено. Гості з Червонограда лиш зрідка відповідали небезпечними контрвипадами.Тож перший тайм закінчився з позитивним для господарів рахунком 1-0.
Однак основні події матчу відбувались у другому таймі. Розпочався він досить спокійно і здавалось що Пустомити зможуть контролювати перебіг подій. Але вже в першій своїй повноцінній атаці ФК Шахтар зрівняв рахунок. Пройшовши центром нападник гостей сильно пробив в ближній від голкіпера кут,і внаслідок помилки воротаря що не зміг впоратись з підступним ударом м’яч перетнув лінію воріт. Не встигли Пустомити оговтатись від першого голу як змушені були пропустити вдруге . Після флангового навісу ,гравці Шахтаря скористались провалом в захисті і вийшли вперед в цьому принциповому матчі. Після цього наша команда кинулась вперед,але суперники грали надійно а подекуди навіть грубо,за що були покарані жовтими картками. Головний тренер Пустомити зробив кілька замін,що і стало в нагоді команді,бо саме гравець увійшовший в гру з лави запасних зрівняв рахунок після подачі кутового. Зробити щось більше не вистарчило часу,а ще гру команди надломив епізод з сумнівним вилученням.
Матч завершився з рахунком 2-2.Тож привітаєм нашу команду з першими набраними очками,бо все велике починається з малого. І побажаєм щоб в наступній грі проти Княжої ,була здобута перша перемога.


Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1011 | Додав: beowulf | Дата: 20.04.2008 | Коментарі (5)


Команда ФК «ПУСТОМИТИ» шокує поразками. У 3-му турі пустомитівська команда зустрічалась з лідером чемпіонату
Галичиною і нажаль знову не змогла уникнути поразки.
ФК «ПУСТОМИТИ» поступилася ФК «ГАЛИЧИНА» 0:1

Перший тайм. На початку гри ФК Пустомити дещо поступалися по грі суперникам, але за 15хвилин гри зуміли мобілізуватися . Гра проходила майже на рівні ,команди обмінювалися ударами по воротах. Але забити нікому не вдалося. На перерву команди пішли з рахунком 0:0.

Другий тайм. Розпочався за гострої боротьби двох команд. Пустомитівчани мали кілька шансів вийти вперед, але голкіпер ФК «ГАЛИЧИНА» залишив свої ворота сухими. На 21 хвилині львів”яни забили перший гол відправивши головою м’яч у ворота. Після цього команда мала ще кілька шансів, але захисники Пустомит не давали можливості пробивати. Як наслідок чергова поразка,що примушує серйозно
задуматись тренерам команди,а вболівальникам залишається лише надіятись,що внаступних турах все складеться краще.

МАТЧ ОБСЛУЖУВАЛИ:
Головний арбітер - Віталій Пономарьов
Асистенти арбітра – Юрій Суряк і Руслан Хомин


Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1716 | Додав: Vova | Дата: 13.04.2008 | Коментарі (2)

Сьогодні у рамках другого туру Чемпіонату Львівської області ФК Пустомити зустрічалися з ФК Рава- Руська. Стартували в чемпіонаті команди по різному – Пустомити свій матч програли, а от наші гості навпаки впевнено виграли, тож не дивно, що Пустомити будували свою гру від захисту. Спочатку в матчі точилася доволі рівна боротьба і обмінявшись кількома небезпечними випадами команди пішли на перерву за рівного рахунку. Другий тайм розпочався для нашої команди доволі невдало, в діях футболістів відчувалася нервозність, чим практично одразу скористалися суперники, відкривши рахунок на початку другого тайму. ФК Пустомити кинулись відіграватись, проте в їхніх діях не було злагодженості і пропустивши одну з контратак вони дозволили, щоб м’яч ще раз перетнув лінію воріт. Потім в складі ФК Пустомити відбулись ряд вдалих замін, що посилили гру команди і наприкінці матчу після флангового навісу нашій команді вдалось відквитати один м’яч. Проте зробити щось більше просто не вистарчило часу і сил і Рава-Руська довела матч до логічного завершення 1-2.Будемо сподіватись що на наступний матч команда збереться і зможе показати гідну гру, а головне позитивний результат.
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1138 | Додав: beowulf | Дата: 06.04.2008 | Коментарі (1)

Чемпіонат Львівської області 2007 року
Перша ліга (Дорослі склади)
Команда І В Н П М'ячі О
1 «Рава» Рава-Руська 28 24 3 1 89-8 75
2 «Галичина» Львів 28 23 2 3 63-11 71
3 «Сокіл» Суховоля 28 20 5 3 75-21 65
4 «Шахтар» Червоноград 28 19 6 3 62-16 63
5 ФК «Вишня» С.Вишня 28 15 5 8 41-32 50
6 «Скала-Екран» Стрий 28 13 5 10 41-35 44
7 «Скала» Мостиська 28 13 4 11 35- 25 43
8 ФК «Пустомити» 28 11 5 11 33-40 41
9 «Княжа» Добромиль 28 11 4 13 40-30 37
10 ФСК «Яворів» 28 9 3 16 35-45 30
11 «Гарай» Жовква 28 7 2 19 30-52 22
12 ФК «Миколаїв» 28 5 7 16 22-57 22
13 «Розточчя» Новояворівсь 28 4 4 20 15-59 16
14 «Газовик-Хуртовина» Комарн 28 4 2 22 23-80 14
15 «Галич-Львів» Львів 28 1 3 24 6-99 6
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1003 | Додав: Vova | Дата: 06.04.2008 | Коментарі (0)

Наступним суперником команди ФК Пустомити буде не ФК Вишня,оскільки ця команда знята із змагань.Так що в неділю приходимр повболівати за наш клуб в матчі проти Рави-Руської
У середу, 2-го квітня, відбулося засідання Комітету з проведення змагань Федерації футболу Львівщини. Як повідомив голова комітету Степан Понайда, на адресу ФФЛ надійшов лист від ФК "Вишня" (Судова Вишня), у якому повідомлено про відмову команди від участі у прем'єр-лізі Львівщини.
Таким чином виникла необхідність внесення змін у календар ігор прем'єр-ліги. Розглянувши це питання, комітет вніс у календар незначні зміни. Рішення щодо подальшої участі ФК "Вишня" в обласних змаганнях буде ухвалено на засіданні Контрольно-дисциплінарного комітету федерації. Якщо я все правильно зрозумів, то результат матчу першого туру "Рава" - "Вишня" скасовано.
Пропонуємо вашій увазі оновлений календар Прем'єр Ліги Львівщини.
А в другому турі, в неділю, 6 квітня зіграють:

ФК "Пустомити" - "Рава" (Рава-Руська)

"Шахтар" (Червоноград) - "Княжа" (Добромиль)

"Олімп" (Івано-Франкове) - "Галичина" (Львів).

Цікавим має бути матч в Івано-Франковому (а може і вНовояворівську зіграють, як в першому турі). Команди, що мають по одній перемозі. Цей матч, насамперед, буде перевіркою для господарів, які досить активно заявляють про свої амбіції.


За дорученням Виконкому ФФЛ Комітет із проведення змагань сформував за територіальним принципом склад підгруп першої ліги чемпіонату Львівщини. До підгрупи А увійшли команди Мостиськ, Миколаєва, Комарного, Самбора, Пісочної, Жидачева, Торчиновичів, Городка, Дрогобича, Трускавця.
У підгрупі Б змагатимуться команди Яворова, Жовкви, Новояворівська, Радехова, Золочева, Соснівки, Бродів, Добротвора, Сокаля, Кам'янки-Бузької. Матчі першого туру у першій лізі заплановано провести 13-го квітня

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1057 | Додав: beowulf | Дата: 05.04.2008 | Коментарі (0)

Прем'єр ліга на старт!

29.03.2008
Прем'єр ліга на старт!
У Львівській області стартує, вперше в Україні, Прем'єр ліга. Серед учасників історичного змагання ФК.Пустомити
Тож побажаємо рідній команді удачі та звитяг на футбольних полях Львівщини!
КАЛЕНДАР ІГОР ЧЕМПІОНАТУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ФУТБОЛУ СЕЗОНУ 2008 РОКУ. ПРЕМ’ЄР-ЛІГА
ПЕРШЕ КОЛО Перший тур 30 березня – неділя
1. „Олімп” Івано-Франкове – ФК „Пустомити”
2. ФК „Галичина” Львів – „Шахтар” Червоноград
3. ФК „Рава” Р.-Руська – ФК „Вишня” С.Вишня
„Княжа” Добромиль – вихідний
Другий тур 6 квітня – неділя
4. ФК „Пустомити” – ФК „Вишня” С.Вишня
5. „Шахтар” Червоноград – „Княжа” Добромиль
6. „Олімп” Івано-Франкове – ФК „Галичина” Львів
ФК „Рава” Р.-Руська – вихідний
Третій тур 13 квітня – неділя
7. ФК „Галичина” Львів – ФК „Пустомити”
8. ФК „Рава” Р.-Руська – „Шахтар” Червоноград
ФК „Вишня” С.Вишня – вихідний
16 квітня – середа
9. „Княжа” Добромиль – „Олімп” Івано-Франкове
Четвертий тур 20 квітня – неділя
10. „Шахтар” Червоноград – ФК „Вишня” С.Вишня
11. „Олімп” Івано-Франкове – ФК „Рава” Р.-Руська
12. ФК „Галичина” Львів – „Княжа” Добромиль
ФК „Пустомити” – вихідний
П’ятий тур 1 травня – четвер
13. „Княжа” Добромиль – ФК „Пустомити”
14. ФК „Рава” Р.-Руська – ФК „Галичина” Львів
15. ФК „Вишня” С.Вишня – „Олімп” Івано-Франкове
„Шахтар” Червоноград – вихідний
Шостий тур 4 травня – неділя
16. ФК „Пустомити” –„Шахтар” Червоноград
17. ФК „Галичина” Львів – ФК „Вишня” С.Вишня
7 травня – середа
18. „Княжа” Добромиль – ФК „Рава” Р.-Руська
„Олімп” Івано-Франкове – вихідний
Сьомий тур 11 травня – неділя
19. ФК „Рава” Р.-Руська – ФК „Пустомити”
20. ФК „Вишня” С.Вишня – „Княжа” Добромиль
21. „Шахтар” Червоноград – „Олімп” Івано-Франкове
ФК „Галичина” Львів – вихідний
ДРУГЕ КОЛО Восьмий тур 18 травня – неділя
22. ФК „Пустомити” – „Олімп” Івано-Франкове
23. „Шахтар” Червоноград – ФК „Галичина” Львів
24. ФК „Вишня” С.Вишня – ФК „Рава” Р.-Руська
„Княжа” Добромиль – вихідний
Дев’ятий тур 25 травня – неділя
25. ФК „Вишня” С.Вишня – ФК „Пустомити”
26. „Княжа” Добромиль – „Шахтар” Червоноград
27. ФК „Галичина” Львів – „Олімп” Івано-Франкове
ФК „Рава” Р.-Руська – вихідний
Десятий тур 1 червня – неділя
28. ФК „П ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1296 | Додав: beowulf | Дата: 30.03.2008 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 11 12 13
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com