Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2008 » Квітень » 20 » Нічия здобута на останніх хвилинах гри
19:43
Нічия здобута на останніх хвилинах гри
Сьогодні в рамках четвертого туру Львівської прем’єр ліги ФК Пустомити зустрічалися з Шахтарем з Червонограда. Напружений і цікавий матч завершився з рахунком 2-2.
Початок гри був за господарями,наша команда більш активно атакувала,грала в комбінаційний футбол і як наслідок в середині першого тайму після влангового прострілу ФК Пустомити відкрили рахунок. Простріл на дальній штанзі замкнув 11 номер команди. Після забитого м’яча гра дещо заспокоїлась,проте і на далі Пустомити діяли більш злагоджено. Гості з Червонограда лиш зрідка відповідали небезпечними контрвипадами.Тож перший тайм закінчився з позитивним для господарів рахунком 1-0.
Однак основні події матчу відбувались у другому таймі. Розпочався він досить спокійно і здавалось що Пустомити зможуть контролювати перебіг подій. Але вже в першій своїй повноцінній атаці ФК Шахтар зрівняв рахунок. Пройшовши центром нападник гостей сильно пробив в ближній від голкіпера кут,і внаслідок помилки воротаря що не зміг впоратись з підступним ударом м’яч перетнув лінію воріт. Не встигли Пустомити оговтатись від першого голу як змушені були пропустити вдруге . Після флангового навісу ,гравці Шахтаря скористались провалом в захисті і вийшли вперед в цьому принциповому матчі. Після цього наша команда кинулась вперед,але суперники грали надійно а подекуди навіть грубо,за що були покарані жовтими картками. Головний тренер Пустомити зробив кілька замін,що і стало в нагоді команді,бо саме гравець увійшовший в гру з лави запасних зрівняв рахунок після подачі кутового. Зробити щось більше не вистарчило часу,а ще гру команди надломив епізод з сумнівним вилученням.
Матч завершився з рахунком 2-2.Тож привітаєм нашу команду з першими набраними очками,бо все велике починається з малого. І побажаєм щоб в наступній грі проти Княжої ,була здобута перша перемога.


Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1016 | Додав: beowulf | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 5
5 -=R@fNeck=-  
0
всьо більше непишу бо скоро добавлю ??? коментів

4 -=R@fNeck=-  
0
сорі за тафтологію але то щось глючило

3 -=R@fNeck=-  
0
Чуєш дід на мою думку булоб заї... якби фото охоплювали не один момент а білюшу частину поля
P.S.А загалом ти дєд робиш багато для сайту, дякую!!!Нігга

2 -=R@fNeck=-  
0
Норм що хоч не так як вівці cool

1 beowulf  
0
Змучився поки то написав,вони каліки того не заслужили biggrin biggrin biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com