П'ятниця, 26.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » Місцеві новини

У м. Пустомити  29 серпня о 09.30 на присадибній ділянці державного нотаріуса було виявлено коноплю. Зокрема, на присадибній ділянці жінки – державного нотаріуса у м. Пустомити виявлено та вилучено 91 рослину коноплі. Її опитали та відпустили, а коноплю відправили на дослідження.

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1888 | Додав: zhyvchek | Дата: 30.08.2011 | Коментарі (0)

ЗАПРАЦЮВАВ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ МІСТА ПУСТОМИТИ ТА ПУСТОМИТІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 830 | Додав: zhyvchek | Дата: 26.08.2011 | Коментарі (0)

Галінфо, Четвер, 18 серпня 2011, 09:36


У Львівській області за участі інвесторів буде збудовано два олімпійських селища. Про це під час прес-конференції в медіа-холі УНН сказав голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Цимбалюк, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Ці пропозиції стосуються будівництва двох олімпійських селищ у гірській частині – це Сколівський район, а також будівництво у Пустомитівському районі, поблизу Львова", - сказав М.Цимбалюк.
За його словами, пропозицій надходять як від місцевих, так і від немісцевих комерційних структур.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович у 2010 році виступив з ініативою проведення Зимової Олімпіади-2022 в Україні. Заявку Україна подасть у 2014 році, але процес підготовки до прийняття ігор вже розпочато.

Михайло Цимбалюк заявив, що інфраструктура Олімпіади-2022 буде збудована за кошти інвесторів.
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 643 | Додав: НАТ | Дата: 18.08.2011 | Коментарі (0)

  Шматок обгорілого документа з печаткою на підлозі Пустомитівського районного управління держкомзему на Львівщині. У ніч на 31 липня там сталася пожежа
— То самі вони всьо зробили. Дерибанять землю направо й наліво. А щоб кінці заховати — документи всі спалили, — каже жителька райцентру Пустомити на Львівщині Ольга Григорівна, 65 років.
  У ніч на 31 липня у приміщенні районного управління держкомзему сталася пожежа. Повністю згорів кабінет виконувача обов'язків голови управління та його секретарки. Вогонь знищив майже всю документацію, що була в приміщенні.
Місто Пустомити — за 20 км від Львова. Район лежить навколо обласного центру. Ціни на землю тут найвищі в області. У селах Сокільники, Солонка, Наварія, Малечковичі за сотку правлять від $3 до $6 тис.
   Управління держкомзему розташоване в центрі Пустомит. Займає весь другий поверх будівлі на вул. Заводській, 10. За 50 м — прокуратура та райвідділ міліції.
   — Якби ви до мене ще в п'ятницю прийшли, то побачили б, як тут чисто і прибрано було, — каже виконувач обов'язків голови районного управління держкомзему Андрій Івасів, 36 років. Він ходить по згарищі свого кабінету. Під ногами лежать обгорілі чашки. Серед попелу видно клаптики білого паперу — рештки документів.
     — Підпал стався десь о третій ночі. Мені о пів на сьому зателефонували і сказали, що згорів мій кабінет. У вікні хтось просвердлив дві дірки та залив солярку й бензин. Такі дірки просвердлили й у вікні сусіднього кабінету. Але підпалити не встигли. Після вогню вціліло лише кілька мішків справ, але вони дуже пошкоджені. Повигорали навіть сейфи. У них зберігалися книги реєстрацій, декілька державних актів. Перш за все будемо робити інвентаризацію по тому, що згоріло. А потім відновимо втрачене. Думаю, за сім–десять днів почнемо знову нормально працювати.
Вікна кабінету Андрія Романовича виходять у малолюдне місце. Приміщення не охороняється.
      — Маю певні припущення, хто це міг зробити. У мене з грудня є незакрита кримінальна справа. Мене побили арматурою при виході з роботи. Я вказав на замовників, але їх й досі не допитали. Ці люди хотіли, щоб я підписав папери на землю. Вимагали 2 гектари в Сокільниках н ... Читати далі »

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1055 | Додав: zhyvchek | Дата: 03.08.2011 | Коментарі (0)

       Пожежа в управлінні Держкомзему у Пустомитівському районі не може стати підставою для якихось земельних махінацій. Про це 1 серпня у коментарі ЗІКу повідомив голова Пустомитівської РДА Ігор Чопко.
       «На сьогодні є факт пожежі. Триває слідство. Більше я не можу нічого сказати, тому що там зараз працюють експерти, слідчі. Думаю, ще декілька днів і вони самі все розкажуть», – сказав Чопко.
На запитання, чи може пожежа і нищення документів стати підставою для земельних махінацій у районі, голова РДА відповів: «Я так не думаю. Таке, напевно, не можливо. Я не можу сказати, що саме там згоріло. Але я думаю, це все відновиться, тому що є багато документів, які йдуть через обласний відділ. Я думаю, з цим проблем не буде».
      За словами Чопка, жодних звернень від мешканців, які подали свої документи на оформлення в районний Держкомзем на сьогодні не було.
Чопко зазначив, що його чи інших працівників РДА не попитували у справі пожежі. «Яке ми маємо відношення до цієї справи? Допитувати треба працівників земельного управління, можливо, у них якісь підозри є. Я цього не маю ніякого відношення», – сказав він.
Щодо того, хто мав би відповідати за пожежу і нищення документів, голова РДА сказав:
«Якщо слідство доведе, що там є халатність, відповідати буде людина, яка безпосередньо за це має відповідати».

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 836 | Додав: zhyvchek | Дата: 02.08.2011 | Коментарі (0)

Унаслідок пожежі у приміщенні управління Держкомзему у Пустомитівському районі Львівщини згорів кабінет і частина приймальні начальника. Частина документів згоріла повністю, інша частина пошкоджена.

Про це 1 серпня у коментарі ЗІКу повідомив начальник ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області Денис Харчук.
«Згорів кабінет і частина приймальні керівника. Згоріли документи, частина документів була пошкоджена. Зараз з’ясовується, які саме документи згоріли. Але не всі документи згоріли, як про це пишуть деякі ЗМІ», – повідомив Харчук.
З його слів, є всі ознаки умисного підпалу приміщення Держкомзему у Пустомитах. «Була просвердлена віконна рама. З місця вилучена пляшка з-під горючої суміші – що саме там було скажуть експерти. Буде проведено низку експертиз», – зазначив Харчук.
Щодо того, хто і з якою метою міг підпалити приміщення Держкомзему у Пустомитах, речник обласної міліції сказав: «Версій може бути дуже багато. Якщо вдасться встановити людину, яка це вчинила, вона скаже, з якою метою це зроблено».
Харчук зазначив, що приміщення не охоронялося, його вікна виходили у малолюдне місце.
Зазначимо, Пустомитівський район знаходиться навколо Львова, отож земля у цьому районі є однією з найдорожчих в області.
 
джерело: ЗІК
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 941 | Додав: zhyvchek | Дата: 01.08.2011 | Коментарі (1)

В ніч з 30 на 31 липня внаслідок підпалу згоріло кілька кімнат у приміщенні Управління держкомзему у Пустомитівському районі Львівської області. Знищено документи.

Про це сьогодні, 31 липня, ЗІКу повідомило компетентне джерело.

За словами джерела, зловмисники вчинили майстерний підпал: просвердлили дві дірки у стіні та влили всередину приміщення бензин.

Внаслідок цього повністю вигорів кабінет начальника Управління держкомзему у Пустомитівському районі Львівської області та кабінет секретаря.

Окрім цього, знищено всі документи управління, які знаходилися у цих кімнатах.

Варто зазначити, що Пустомитівський район знаходиться навколо Львова, отож земля у цьому районі є найдорожчою у цілій області.

джерело: ЗІК
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 716 | Додав: zhyvchek | Дата: 31.07.2011 | Коментарі (0)

У м.Пустомити 10 червня на будинок судді Апеляційного суду Львівської області, дружини екс-депутата Львівської міської ради було здійснено напад.

10 червня вночі до міліції зателефонував чоловік судді, директор одного з підприємств, колишній депутат Львівської міської ради. Він повідомив про те, що на будинок, в якому проживає його дружина, скоєно напад.

Правоохоронці встановили, що близько 00.55 в мк-р..Лісневичі  м.Пустомити до будинку проникло четверо невідомих в масках, які зв’язали cуддю, а також її батька і сина – учня 3-го класу. Застосувавши насильство, яке не було небезпечними для їх життя чи здоров’я, викрали 5400 доларів, 2000 гривень, золоті вироби, а також зламали металевий сейф і заволоділи мисливським нарізним карабіном. Після чого злочинці з місця події зникли в невідомому напрямку. Ніхто з потерпілих в медичні заклади не звертався.

За цим фактом порушено кримінальну справу № 124-0215 за ознаками злочину передбаченого ст. 187 ч.3 КК України.


джерело ЗІК

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 845 | Додав: zhyvchek | Дата: 15.06.2011 | Коментарі (0)

Близько 50 людей прийшли в середу під Львівський апеляційний суд. Там розглядали апеляцію "Свободи" щодо утримання під вартою їхнього однопартійця — депутата Пустомитівської райради Степана Підкуймухи.

Підкуймуха — підприємець, має продуктовий магазин у селі Липники. Фінансує сільську футбольну команду. Його затримали 20 травня. Звинувачують у хуліганстві, грубому порушенні громадського порядку, який вчинила група осіб під час святкування 9 Травня. Галицький районний суд Львова постановив утримувати його під вартою. Наступного дня Підкуймуха оголосив голодування.

Голова "Свободи" у Пустомитах 43-річний Ярослав Мудрий одягнений у білу футболку із написом чорними літерами: "Михайло Ковалів, Володимир Ковалів, Степан Підкуймуха — хто наступний?". Із зали суду йому приходить СМС-повідомлення від Ігоря Барановського, депутата Львівської облради:

— Суд відхилив апеляцію, — читає.

— Кричіть "Ганьба!" — командує 40-річна Ірина Сех, голова обласної організації "Свобода".

— Міліція і суди — запроданці й кати! За червону шмату знов садять за ґрати! — заводить людей один із чоловіків.

— Нащо кричати? Треба бомби кидати й зривати то всьо! — кричить вусатий чоловік в картатій сорочці із закоченими рукавами. Махає рукою і йде геть.

Акція тривала годину. Учасники згорнули прапори. Пішли до слідчого ізолятора на вул. Городоцькій. Там триває безстрокова акція протесту проти затримання інших "свободівців".


Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 744 | Додав: zhyvchek | Дата: 03.06.2011 | Коментарі (0)

17 травня 2011 року на сесії Львівської обласної ради з ініціативи фракції ВО «Свобода» депутати ухвалили заяву «Про скоєння злочину посадовими особами Державної митної служби України, які завдали збитків державі в особливо великих розмірах», адресоване Президентові України, прем’єр-міністрові України, голові Служби безпеки та генеральному прокуророві України.


Як повідомила JeyNews прес-секретар ЛОО ВО "Свобода" Леся Федів, за це рішення проголосувало 77 депутатів із 93 зареєстрованих на сесії.  

У тексті звернення, запропонованому головою постійної комісії з питань контролю за ефективністю виконання державних і обласних програм та рішень ради Михайлом Блавацьким, йдеться:

«На підставі інформації отриманої як із митних органів Євросоюзу, так і витягу центральної бази даних Державної митної служби України встановлено три фірми, які здійснювали контрабандні перевезення товарів через Львівську митницю на територію України в період з 24.09.2010 до 05.03.2011 років.

ОДЕРЖУВАЧІ:

... Читати далі »
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 738 | Додав: zhyvchek | Дата: 23.05.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 12 13 »
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com