Понеділок, 29.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » Архів новин
Дівчина за кермом Bentley переплутала педалі і врізалась в Aston Martin, а потім в Mercedes, Ferrari і Porsche.

"Недешева" аварія сталася у неділю, 25 липня, в Монте-Карло.
Дівчина за кермом Bentley, ймовірно, переплутала педалі і врізалась в Aston Martin, а потім в Mercedes, Ferrari і Porsche.
Про це стало відомо завдяки користувачу, зареєстрованому на форумі сайту auto.onliner.by під ніком dr.cat - він став очевидцем події і прислав фотографії з місця ДТП, пише ТСН.
За його словами, аварія сталася на його очах, в Монте-Карло біля входу в казино Monte Carlo і готелю De paris. Дівчина на блакитному Bentley зупинилася, потім секунд 10-15 щось ретельно розглядала на панелі і в ногах. Потім відбувся різкий ривок з пробуксовкою. Через пару секунд користувач почув звук машин, що б'ються.
Наслідки таких дій, за словами очевидця, були досить серйозними.
"У підсумку вона спочатку протаранила Aston Martin, потім Mercedes, а зупинили її припаркований Porsche і Ferrari", - написав dr.cat.
У Bentley пошкоджені боки і розбитий перед, витекла рідина, швидше за все, з радіатора. Але подушки не спрацювали. У Aston Martin були пошкоджені крило, фара та бампер. Інші автівки теж отримали пошкодження.
силка на статтю і фото http://life.pravda.com.ua/society/2011/07/26/82204/
Категорія: Суспільство | Переглядів: 680 | Додав: zhyvchek | Дата: 26.07.2011 | Коментарі (0)

           Найбільший олігарх країни і головний спонсор Пратії регіонів купив "Фронт змін” Арсенія Яценюка. Про це заявила заступник глави партії "Сильна Україна” Олександра Кужель на спеціальній прес-конференції.
      Цитата Олександри Кужень: "Рінат Ахметов купив проект Арсенія Яценюка "Фронт змін”. Якось він сказав мені, що бізнесмен, і коли бачить проект, який принесе хоча б 5% прибутку, купує його. Я вважаю, що він абсолютно правильно поступив”, – сказала Кужель. http://www.pravda.com.ua/news/2011/07/19/6401941/
Категорія: Суспільство | Переглядів: 670 | Додав: zhyvchek | Дата: 26.07.2011 | Коментарі (0)

У м.Пустомити 10 червня на будинок судді Апеляційного суду Львівської області, дружини екс-депутата Львівської міської ради було здійснено напад.

10 червня вночі до міліції зателефонував чоловік судді, директор одного з підприємств, колишній депутат Львівської міської ради. Він повідомив про те, що на будинок, в якому проживає його дружина, скоєно напад.

Правоохоронці встановили, що близько 00.55 в мк-р..Лісневичі  м.Пустомити до будинку проникло четверо невідомих в масках, які зв’язали cуддю, а також її батька і сина – учня 3-го класу. Застосувавши насильство, яке не було небезпечними для їх життя чи здоров’я, викрали 5400 доларів, 2000 гривень, золоті вироби, а також зламали металевий сейф і заволоділи мисливським нарізним карабіном. Після чого злочинці з місця події зникли в невідомому напрямку. Ніхто з потерпілих в медичні заклади не звертався.

За цим фактом порушено кримінальну справу № 124-0215 за ознаками злочину передбаченого ст. 187 ч.3 КК України.


джерело ЗІК

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 846 | Додав: zhyvchek | Дата: 15.06.2011 | Коментарі (0)

Близько 50 людей прийшли в середу під Львівський апеляційний суд. Там розглядали апеляцію "Свободи" щодо утримання під вартою їхнього однопартійця — депутата Пустомитівської райради Степана Підкуймухи.

Підкуймуха — підприємець, має продуктовий магазин у селі Липники. Фінансує сільську футбольну команду. Його затримали 20 травня. Звинувачують у хуліганстві, грубому порушенні громадського порядку, який вчинила група осіб під час святкування 9 Травня. Галицький районний суд Львова постановив утримувати його під вартою. Наступного дня Підкуймуха оголосив голодування.

Голова "Свободи" у Пустомитах 43-річний Ярослав Мудрий одягнений у білу футболку із написом чорними літерами: "Михайло Ковалів, Володимир Ковалів, Степан Підкуймуха — хто наступний?". Із зали суду йому приходить СМС-повідомлення від Ігоря Барановського, депутата Львівської облради:

— Суд відхилив апеляцію, — читає.

— Кричіть "Ганьба!" — командує 40-річна Ірина Сех, голова обласної організації "Свобода".

— Міліція і суди — запроданці й кати! За червону шмату знов садять за ґрати! — заводить людей один із чоловіків.

— Нащо кричати? Треба бомби кидати й зривати то всьо! — кричить вусатий чоловік в картатій сорочці із закоченими рукавами. Махає рукою і йде геть.

Акція тривала годину. Учасники згорнули прапори. Пішли до слідчого ізолятора на вул. Городоцькій. Там триває безстрокова акція протесту проти затримання інших "свободівців".


Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 746 | Додав: zhyvchek | Дата: 03.06.2011 | Коментарі (0)

Верховна Рада України підтримала в першому читанні закон про скасування обов'язкового техогляду для приватних легкових автомобілів, мотоциклів і мопедів. За відповідний документ проголосували 253 депутати при мінімально необхідних 226, передає ТСН.

- Разом з ТО буде скасовано довіреності, а транспортний збір буде включений у вартість палива

Як йдеться у пояснювальній записці до документа, мета закону полягає в усуненні надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень, що передбачає:

- скасування обов'язкового технічного огляду для легкових автомобілів, які не використовуються у комерційних цілях;

- істотне спрощення порядку проходження обов'язкового технічного контролю для інших транспортних засобів;

- усунення Державтоінспекції МВС України від проведення обов'язкового технічного контролю транспортних засобів і передання цих повноважень суб'єктам господарювання;

- скасування вимоги щодо обов'язкової наявності у водія дорожнього (маршрутного) листа та нотаріально завіреного доручення на керування транспортним засобом.

Депутати наголосили на необхідності скасування техогляду автомобілів, що не використовуються у комерційних цілях, оскільки він давно перетворився на формальність і спосіб "збору данини" з водіїв.

У той же час депутати зазначили, що разом із популярною нормою про скасування техогляду, закон містить кілька норм про посилення відповідальності водіїв у разі правопорушень, а також посилення ролі Державтоінспекції.

Як повідомлялося, 16 лютого 2011 року Верховна Рада відхилила законопроект про скасування державного технічного огляду транспортних засобів Державтоінспекцією. За ухвалення законопроекту у першому читанні проголосувало 143 депутати за необхідних 226. Відповідний законопроект було внесено депутатом від НУ-НС Анатолієм Гриценком.

Як сказано у пояснювальній записці до самого документа, наразі державний технічний огляд зведено до контрольних функцій, не пов’язаних з технічним станом транспорту.

"Державний технічний огляд став суто паперовим, не пов’язаним з технічним станом транспорту, зайвою бюрократичною процедурою, скасування якої і передбачає цей з ... Читати далі »

Категорія: Держава та політика | Переглядів: 982 | Додав: zhyvchek | Дата: 31.05.2011 | Коментарі (0)

До Міжнародного Дня захисту дітей Служба у справах дітей Львівської ОДА спільно з Львівською Архиєпархією УГКЦ проведуть дитячу прощу, в якій візьмуть участь близько двох тисяч дітей Львівщини.

Про це 30 травня ЗІКу повідомили організатори заходу.

Проща проходитиме за маршрутом с. Раковець – с. Новосілки Пустомитівського району. Під час проведення заходу передбачається проведення духовно-мистецької програми.

Також Служба у справах дітей облдержадміністрації спільно з Центром творчості дітей та юнацтва Галичини проводуть свято «Чужих дітей не буває» в межах заходів присвячених Міжнародному дню захисту дітей у Львівській області.

Програма заходу передбачає проведення мистецьких виступів знаних творчих колективів Центру творчості дітей та юнацтва Галичини, майстер-класи з ужиткових видів мистецтва, виступи театральних колективів та спортивні змагання, презентації з баскетболу, художньої гімнастики, теквондо, різноманітні забави для дітей.

4 – 5 червня 2011 року разом з громадською організацією «Обереги» в Музеї народної архітектури та побуту у Львові «Шевченківський гай» відбудеться фестиваль дитячих театрів «Казка в гаю».
Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 672 | Додав: НАТ | Дата: 31.05.2011 | Коментарі (0)

Львів долучив до своїх територій 86,156 га землі. Відповідну ухвалу депутати Львівської міської ради прийняли 19 травня під час сесії.

Згідно з ухвалою, депутати надали згоду на включення у межі території міста Львова земельної ділянки площею 28,836 га на території Сокільницької сільської ради Пустомитівського району та земельної ділянки площею 57,32 га на території Зимноводівської сільської ради Пустомитівського району.

Землю включено «з метою впорядкування питання раціонального використання земельних ресурсів міста Львова» за відповідним зверненням Національного агентства з питань підготовки до Євро-2012.

Управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міськради зобов’язане розробити проект землеустрою щодо зміни меж Львова та подати його міській раді на затвердження.

Львів веде переговори щодо розширення меж. Робота над розширенням меж Львова триває, тривають перемовини з прилеглими населеними пунктами щодо доручення до території міста десятків гектарів землі, – зазначає міський голова Львова Андрій Садовий.

Водночас депутат від «України Соборної» Віра Лясковська зазначає, що розширити межі Львова можна за рахунок територій, які раніше були надані містом під артилерійські склади. Йдеться про 165 га землі. За словами Лясковської, ці землі вже не використовуються під склади і на володіння ними з’явилось багато претендентів.

Категорія: Держава та політика | Переглядів: 794 | Додав: zhyvchek | Дата: 23.05.2011 | Коментарі (0)

17 травня 2011 року на сесії Львівської обласної ради з ініціативи фракції ВО «Свобода» депутати ухвалили заяву «Про скоєння злочину посадовими особами Державної митної служби України, які завдали збитків державі в особливо великих розмірах», адресоване Президентові України, прем’єр-міністрові України, голові Служби безпеки та генеральному прокуророві України.


Як повідомила JeyNews прес-секретар ЛОО ВО "Свобода" Леся Федів, за це рішення проголосувало 77 депутатів із 93 зареєстрованих на сесії.  

У тексті звернення, запропонованому головою постійної комісії з питань контролю за ефективністю виконання державних і обласних програм та рішень ради Михайлом Блавацьким, йдеться:

«На підставі інформації отриманої як із митних органів Євросоюзу, так і витягу центральної бази даних Державної митної служби України встановлено три фірми, які здійснювали контрабандні перевезення товарів через Львівську митницю на територію України в період з 24.09.2010 до 05.03.2011 років.

ОДЕРЖУВАЧІ:

... Читати далі »
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 739 | Додав: zhyvchek | Дата: 23.05.2011 | Коментарі (0)

Наказом Генерального прокурора України від 11 травня 2011 року на посаду прокурора Пустомитівського району Львівської призначено радника юстиції Романа Трубу, який до цього працював заступником начальника слідчого відділу прокуратури Львівської області. Як інформує прес-служба прокуратури Львівської області, учора відбулося представлення нового прокурора особовому складу.

Нагадаємо, Олег Сидорчук, колишній прокурор Пустомитівського району, 1 квітня 2011 року призначений на посаду заступника прокурора ки
вської області.

Львівський портал / 17.05.2011 11:10

Категорія: Держава та політика | Переглядів: 1727 | Додав: НАТ | Дата: 17.05.2011 | Коментарі (0)

У Пустомитівському районі Львівської області четверо заїжджих підпалили магазин з одягом. Про це повідомляє відділ зв’язків із громадськістю ГУ МВС у Львівській області.

Внаслідок пожежі знищено одяг, обладнання та стелю. За підпал в торговому центрі правоохоронці затримали двох жителів Запорізької області та двох мешканців Дніпропертровської області.

Львівський портал / 10.05.2011 11:21

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 883 | Додав: НАТ | Дата: 10.05.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 45 46 »
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com