П'ятниця, 29.03.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » Архів новин
Галінфо, Четвер, 18 серпня 2011, 09:36


У Львівській області за участі інвесторів буде збудовано два олімпійських селища. Про це під час прес-конференції в медіа-холі УНН сказав голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Цимбалюк, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Ці пропозиції стосуються будівництва двох олімпійських селищ у гірській частині – це Сколівський район, а також будівництво у Пустомитівському районі, поблизу Львова", - сказав М.Цимбалюк.
За його словами, пропозицій надходять як від місцевих, так і від немісцевих комерційних структур.

Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович у 2010 році виступив з ініативою проведення Зимової Олімпіади-2022 в Україні. Заявку Україна подасть у 2014 році, але процес підготовки до прийняття ігор вже розпочато.

Михайло Цимбалюк заявив, що інфраструктура Олімпіади-2022 буде збудована за кошти інвесторів.
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 639 | Додав: НАТ | Дата: 18.08.2011 | Коментарі (0)

   Порушено кримінальну справу проти старшого оперуповноваженого служби боротьби з незаконним обігом наркотиків одного із РВ ГУМВС України у Львівській області С. за фактом одержання хабара службовою особою, за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України. 

   Про це 10 серпня ЗІКу повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області. 
Оперативник УБНОН С. в одному із сіл Пустомитівського району Львівської області затримав гр. Г. начебто за підозрою у незаконному зберіганні наркотичних засобів. Після цього працівник міліції вимагав у чоловіка та його дружини грошової винагороди в розмірі 3000 доларів США за не притягнення Г. до передбаченої законом відповідальності. 
Отримавши частину хабара в розмірі 500 доларів США, С. повідомив Г. та його дружину про необхідність передачі решти частини хабара та пригрозив, що в разі невиконання його вимог, останній буде затриманий. 
29.07.2011 року відповідно до попередньої домовленості дружина Г., передала С., хабар в сумі 1500 доларів США. Цього ж дня вищезгаданий працівник міліції затриманий, йому обрано запобіжний захід – взяття під варту. 
На даний час слідство триває.
Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 886 | Додав: НАТ | Дата: 11.08.2011 | Коментарі (0)

    4 серпня голова Пустомитівської районної державної адміністрації Ігор Чопко разом із начальником управління агропромислового розвитку Володимиром Гулаєм відвідали провідні підприємства виробники сільськогосподарської продукції району, а саме побували на території Миколаївської сільської ради, де розпочато збір пшениці. Як повідомив генеральний директор АПП «Львівське» Р.Гуль цьогорічна середня врожайність становить 70 ц/га. Крім цього І.Чопко провів зустріч з директором ПАФ «Винниківське» І.Удудом котрий здійснює свою діяльність на території Чишківської сільської ради. Керівник підприємства ознайомив голову райдержадміністрації із напрямками діяльності господарства, оглянули діюче, а також будівництво нового овочесховищ, побували на зборі картоплі та ячменю.  
     Цього ж дня голова райдержадміністрації І.Чопко провів робочу нараду із представниками правоохоронних органів Пустомитівського району щодо стану правопорядку у районі. 

джерело: Пустомитівська РДА

 
Категорія: Економіка та фінанси | Переглядів: 731 | Додав: zhyvchek | Дата: 09.08.2011 | Коментарі (0)

    Справа не в Тимошенко. Неважливо - хороша вона чи погана, злодійка або ангел. Важливо те, що тепер в України є тільки ... Читати далі »
Категорія: Держава та політика | Переглядів: 876 | Додав: zhyvchek | Дата: 09.08.2011 | Коментарі (0)

Дуров продав соцмережу «ВКонтакте» за $111 млн
    Згідно з інформацією, яка з’явилася в зарубіжних ЗМІ, гендиректор соціальної мережі «ВКонтакте» Павло Дуров продав акції соцмережі за 111 млн доларів. Покупцем, судячи з повідомлення, став холдинг Mail.Ru Group. Варто зазначити, що з цим холдингом у Дурова вже давно склалися досить напружені стосунки.
     На даний момент, стало відомо, що Mail.ru Group володіє вже 39,99% акцій «ВКонтакте», раніше майже 8% акцій належали Дурову, Як повідомила прес-служба Mail.Ru Group, холдинг реалізував останній з опціонів на купівлю частки в «ВКонтакте» ще в липні нинішнього року, придбавши 7,44% акцій за 111,7 мільйонів доларів.
    Раніше повідомлялося, глава Mail.ru Group Дмитро Гришин офіційно визнав, що холдинг вважає доцільним об’єднати належні йому соціальні мережі «Однокласники» і «Вконтакте».
«Об’єднання було б доцільно, враховуючи конкуренцію, що посилюється між російськими мережами та міжнародними майданчиками», – сказав він на конференції «Російський інтернет-форум».
    Холдинг Mail.ru Group повністю контролює «Одноклассники», також у нього є соцсервіс «Мой Мир», інтегрований в портал Mail.ru.
 
Джерело: ТСН.
Категорія: Світ | Переглядів: 914 | Додав: zhyvchek | Дата: 05.08.2011 | Коментарі (0)

     У Пустомитівському районі між селами Солонка та Ковирі 36-річний чоловік керуючи мотоциклом "Кавасакі zx 600 e" в'їхав у парапет та розбився на смерть.
      Про це  повідомив Сергій Папуш, начальник Пустомитівського райвідділу МВС. Він розповів, що мотоцикліст не впорався з керуванням, та з'їхав за межі проїжджої частини де зіткнувся з металевою огорожею.
      Внаслідок сильного удару від отриманих травм він загинув на місці пригоди. "Загиблий проживав у селі Підбірці та був депутатом Лисиничівської сільради”, -- каже пан Папуш.
 
Джерело: lviv.expres.ua
Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 875 | Додав: zhyvchek | Дата: 04.08.2011 | Коментарі (0)

     Найбільше в дива вірять діти. Ми ж дорослі за суєтою повсякденних справ втрачаємо віру у те, що навколо нас відбувається безліч див. Відповідно пропускаємо найцікавіші події у своєму житті. Ще Олександр Довженко у творі „Зачарована Десна” писав, що вміння „бачити зорі у калюжах” – надзвичайний дар людини. Звичайно, не треба годинами вдивлятися у брудну воду калабань, щоб побачити щось дивовижне. Достатньо лише бути готовим повірити у диво.
      У сім’ї стоматологів, а саме у Хімки Володимира та Ірини які проживають у с. Чижки уже другий рік поспіль у домашніх умовах проживає лелека.
   П.Ірино,скажіть будь ласка як трапилось так що лелека залишився зимувати у вас?
   - приблизно 2 роки назад на нашому подвір’ї молода сім’я лелек звила гніздо. Згодом у них вилупилось троє пташат за котрими вони дбайливо доглядали навчали літати. Коли прийшов час відлітати в теплі краї то одне пташа залишилось, ми його не чіпали з чоловіком в надії на те що батьки повернуться за ним, але якось воно злетіло і впало на землю коло гнізда. Я звісно перелякалась і викликала ветеринара аби він його оглянув. Виявилось що у птахи не розвинуті м’язи крил,тому високо кружляти в небі він не може. Порадившись з чоловіком ми вирішили залишити його у себе в надії що весною прилетять його батьки і приймуть до себе.
    А чим ви його годували під час зими,адже у нього є певний раціон якого дотримуватись зимою майже не можливо ,погодні умови не дозволяють?
   - так звісно.. порадившись з ветеринаром чоловік впродовж зими годували його свіжомороженою рибою та м’ясом. Також він як справжній українець полюбляє шматочки сала.
    Скажіть як зараз почувається лелека?І чи прилітала його сім’я за ним? 
  Незважаючи на те, що більшість боїться стоматологів, лелека нам дуже довіряє (усміхається). Спокійно ходить по подвір’ї,подекуди навіть їсть з рук. Так прилітала але на превеликий жаль вони його не прийняли, відганяли від себе.
    І на завершення, скажіть чи він і надалі буде залишатися у вас?
   Ми з чоловіком надіємося що він знайде собі пару і відлетить. Лелека може залишат ... Читати далі »
Категорія: Суспільство | Переглядів: 1174 | Додав: zhyvchek | Дата: 04.08.2011 | Коментарі (0)

     На Львівщині до 1 вересня введуть в експлуатацію 5 садочків і 2 школи
Станом на 1 вересня цього року у Львівській області буде введено в експлуатацію п’ять нових дошкільних навчальних закладів.

   Про це розповіли ЗІКу в Головному управлінні освіти та науки Львівської обласної державної адміністрації.

    Новий дошкільний заклад на 150 місць відкриється у с. Зимна Вода Пустомитівського району, три дошкільні групи на 70 місць – у с. Верхнє Синьовидне Сколівського району, дитячий садок у м.Львові на вул. Плуговій, дошкільний заклад у с.Добряни Стрийського району на 70 місць – після завершення реконструкції приміщення аптеки, одна дошкільна група на 20 місць – у с.Хмільно Радехівського району в існуючому приміщенні школи.

    Першого вересня вперше пролунає дзвоник у двох школах на Львівщині. У селі Волосянка Сколівського району буде здано першу чергу новозбудованого навчального корпусу школи на 250 місць, а у с.Зимна Вода Пустомитівського району – початкова школа на 160 учнівських місць.
 
Джерело : ЗІК
Категорія: Наука та освіта | Переглядів: 708 | Додав: НАТ | Дата: 04.08.2011 | Коментарі (0)

  Шматок обгорілого документа з печаткою на підлозі Пустомитівського районного управління держкомзему на Львівщині. У ніч на 31 липня там сталася пожежа
— То самі вони всьо зробили. Дерибанять землю направо й наліво. А щоб кінці заховати — документи всі спалили, — каже жителька райцентру Пустомити на Львівщині Ольга Григорівна, 65 років.
  У ніч на 31 липня у приміщенні районного управління держкомзему сталася пожежа. Повністю згорів кабінет виконувача обов'язків голови управління та його секретарки. Вогонь знищив майже всю документацію, що була в приміщенні.
Місто Пустомити — за 20 км від Львова. Район лежить навколо обласного центру. Ціни на землю тут найвищі в області. У селах Сокільники, Солонка, Наварія, Малечковичі за сотку правлять від $3 до $6 тис.
   Управління держкомзему розташоване в центрі Пустомит. Займає весь другий поверх будівлі на вул. Заводській, 10. За 50 м — прокуратура та райвідділ міліції.
   — Якби ви до мене ще в п'ятницю прийшли, то побачили б, як тут чисто і прибрано було, — каже виконувач обов'язків голови районного управління держкомзему Андрій Івасів, 36 років. Він ходить по згарищі свого кабінету. Під ногами лежать обгорілі чашки. Серед попелу видно клаптики білого паперу — рештки документів.
     — Підпал стався десь о третій ночі. Мені о пів на сьому зателефонували і сказали, що згорів мій кабінет. У вікні хтось просвердлив дві дірки та залив солярку й бензин. Такі дірки просвердлили й у вікні сусіднього кабінету. Але підпалити не встигли. Після вогню вціліло лише кілька мішків справ, але вони дуже пошкоджені. Повигорали навіть сейфи. У них зберігалися книги реєстрацій, декілька державних актів. Перш за все будемо робити інвентаризацію по тому, що згоріло. А потім відновимо втрачене. Думаю, за сім–десять днів почнемо знову нормально працювати.
Вікна кабінету Андрія Романовича виходять у малолюдне місце. Приміщення не охороняється.
      — Маю певні припущення, хто це міг зробити. У мене з грудня є незакрита кримінальна справа. Мене побили арматурою при виході з роботи. Я вказав на замовників, але їх й досі не допитали. Ці люди хотіли, щоб я підписав папери на землю. Вимагали 2 гектари в Сокільниках н ... Читати далі »

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1050 | Додав: zhyvchek | Дата: 03.08.2011 | Коментарі (0)

        У футбол грають майже всі представники сильної статі людства. Турнірна таблиця районного чемпіонату з футболу вражає досягненнями команд, а також їх тренерів,адже вони проводять тренування і дають певні настанови на гру які пізніше виконують гравці. Як це бути тренером команди яка впевнено тримає першість в районі? Пелех Роман Михайлович люб’язно погодився розповісти про те, як розпочинався шлях фудбольного клубу ФК "Фаворит".
         
-П.Роман, розкажіть,будь ласка,як саме ви стали тренером команди Лапаївки? І як розпочинався футбольний шлях вашої команди?
    Мій фах абсолютно не пов’язаний з спортом, а тим більше з професійним футболом,тому я сприйняв протозицію стати тренером скептично, але все ж таки поглдився.Я бачив неодноразово ігри команди і розумів що потенціал є, тому потрібно надати йому змогу розвиватися. Команда вже існувала проте з часом вона почала розпадатися. Хлопці звернулися до мене, аби я допоміг відродити команду і вивів її на новий рівень . Згуртувавши всіх, ми почали активно шукати спонсорів,та проводити тренування.
   
-Про фінансування. Хто фінансує ваш клуб? 
    Ми самі..(усміхається) аби придбати нову футбольну форму ми спільними зусиллями долали фінансові труднощі . Щодо подальшого фінансування то ми на даний момент виживаємо за рахунок коштів спонсорів, адже сілька рада не надто активно співпрацює з нами.
       -Скажіть ,чи існують якісь внутрішні правела у вашій команді.?
   Звісно так. Хоч ми і діємо згідно футбольного регламенту,але є певні правела яких дотримуються наші гравці. Їм забороняється вживати алкогольні напої, палити та запізнюватися на тренування. 
       -Чи активно вас підтримують ваші фанати?
   Так звісно! чого-чого а підтримки нам не бракує. У нашого клубу широке коло вболівальників від старого до малого , як то кажуть . Найактивніші отримують від нас всіля ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1124 | Додав: zhyvchek | Дата: 03.08.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 45 46 »
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com