Субота, 20.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2011 » Травень » 31 » На Львівщині до Міжнародного Дня захисту дітей пройде дитяча проща
13:02
На Львівщині до Міжнародного Дня захисту дітей пройде дитяча проща
До Міжнародного Дня захисту дітей Служба у справах дітей Львівської ОДА спільно з Львівською Архиєпархією УГКЦ проведуть дитячу прощу, в якій візьмуть участь близько двох тисяч дітей Львівщини.

Про це 30 травня ЗІКу повідомили організатори заходу.

Проща проходитиме за маршрутом с. Раковець – с. Новосілки Пустомитівського району. Під час проведення заходу передбачається проведення духовно-мистецької програми.

Також Служба у справах дітей облдержадміністрації спільно з Центром творчості дітей та юнацтва Галичини проводуть свято «Чужих дітей не буває» в межах заходів присвячених Міжнародному дню захисту дітей у Львівській області.

Програма заходу передбачає проведення мистецьких виступів знаних творчих колективів Центру творчості дітей та юнацтва Галичини, майстер-класи з ужиткових видів мистецтва, виступи театральних колективів та спортивні змагання, презентації з баскетболу, художньої гімнастики, теквондо, різноманітні забави для дітей.

4 – 5 червня 2011 року разом з громадською організацією «Обереги» в Музеї народної архітектури та побуту у Львові «Шевченківський гай» відбудеться фестиваль дитячих театрів «Казка в гаю».
Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 669 | Додав: НАТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com