Вівторок, 23.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » Спорт
У вівторок, 16 серпня, донецький Шахтар із рахунком 2:1 переміг на виїзді Базель у матчі першого туру групового раунду Ліги Чемпіонів.
У новій галереї на uaSport.net дивіться фоторепортаж про перший двобій Шахтаря у груповому турніру Ліги Чемпіонів сезону 2008-2009.  

Донецький Шахтар із рахунком 2:1 переміг на виїзді Базель у матчі першого туру групового раунду Ліги Чемпіонів. Голами відзначилися Фернандіньо і Жадсон, за Базель забив Абрам.

uaSport.net

Категорія: Спорт | Переглядів: 1009 | Додав: beowulf | Дата: 17.09.2008 | Коментарі (1)

Цього рокуУкраїна показує фантастичнi здiбностi в лiтнiх Паралiмпiйських iграх.

Результати 10 ліпших команд за рейтингом на 15 вересня 2008 року
Місце ↓ Країна ↓ Золото ↓ Срібро ↓ Бронза ↓ Разом ↓
1  Китай 80 60 47 187
2  Великобритания 41 27 28 96
3   США 33 33 26 92
4   Україна 23 17 29 69
5  Австралия 20 26 25 71
6   Канада 18 9 20 47
7  Россия 17 20 20 57
8   ЮАР 17 2 5 24
9   Испания 14 20 21 55
10  Германия 13 23 20 56

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Спорт | Переглядів: 983 | Додав: axel07 | Дата: 16.09.2008 | Коментарі (0)

Сьогодні в Монако відбулось жеребкування основного раунду Ліги Чемпіонів УЄФА.Україну представлятимуть,як завжди,Шахтар Донецьк і Динамо Київ.Пропоную вашій увазі результати жеребкування:

Група А         Група B             Група C            Група D

Челсі             Інтер                 Барселона        Ліверпуль

Рома              Вердер             Спортінг            ПСВ    

Бордо            Панатінайкос     Базель             Марсель

ЧФР Клуж       Анортосіс           Шахтар           Атлетіко

Група E           Група F           Група G        Група H

МЮ                 Ліон                   Арсенал            Реал

Вільяреал       Баварія              Порту               Ювентус

Селтік             Стяуа                Фенербахче      Зеніт 

Ольборг          Фіорентина         Динамо            Бате

       

Категорія: Спорт | Переглядів: 982 | Додав: beowulf | Дата: 28.08.2008 | Коментарі (1)

Ліга чемпіонів. 3-й кваліфікаційний раунд. Матч-відповідь. Динамо (Київ) – Спартак (Москва) – 4:1 (перший матч – 4:1) Гол: Алієв (4), Бангура (23), Мілевський (49, 80) – Дзюба(47)
Динамо (Київ) – Спартак (Москва) – 4:1 (перший матч – 4:1)

Гол: Алієв (4), Бангура (23), Мілевський (49, 80) – Дзюба(47)

Попередження: Каддурі (7) – Павленко (45)

Київ. Стадіон Динамо імені В.В. Лобановського. Початок матчу: 20:45

Арбітр: Роберто Розетті (Італія)

--------------------------------------------------------------------------------

Динамо: Богуш-Бетао, Діакате, Михалик, Каддурі, Вукоєвіч, Юссуф, Алієв, Нінкович, Бангура, Мілевський

Тренер: Юрій Сьомін

Спартак: Плетікоса – Шишкін, Філіпченко, Йіранек, Іванов, Ковач, Моцарт,Бистров, Баженов (Павленко, 37), Майдана, Дзюба

Тренер: Ігор Ледяхов
Категорія: Спорт | Переглядів: 930 | Додав: beowulf | Дата: 28.08.2008 | Коментарі (2)

 На офіційному сайті Челсі була викладена інформація про те, що Андрій Шевчеко в новому сезоні буде виступати за Мілан. Подробиці переходу залишаються повністю конфенденційними.

 В Понеділок Андрій повинен пройти медогляд і офіційно стати гравцем россо-нері.

 Ось що сказав Адріано Галліані: "Весь сьогоднішній день я просидів на телефоні, але нарешті зміг договоритися з Челсі. Карло Анчелотті може розраховувати на Андрія вже з Вівторка. Нам вдалось повернути додому гравця, який забив за Мілан більше, чим хто-небудь за останні 50 років. І я, і наш президент Сільвіо Берлусконі дуже раді. Задоволений і Анчелотті, надіюсь, будуть задоволені й фани.

 Мілан - єдиний клуб в світі, в складі якого будуть грати три володарі Золотого М'яча. Так, Андрій повертається іменно додому - це те, чого він хотів. Шевченко помилився, покинувши Мілан, і думаю, що за 2 роки в Лондоні, він це зрозумів.

 Деталі договору дуже конфіденційні. Звичайно, Андрій чимось пожертвував з економічної точки зору, але для нього це не важливо - він повертається додому"

Категорія: Спорт | Переглядів: 1041 | Додав: Skip | Дата: 23.08.2008 | Коментарі (3)

 У вівторок, 19 серпня, на  Олімпійських іграх в Пекіні  розігрувалося 20 комплектів  нагород. Збірна Китаю, маючи в  своєму  активі 43 золоті медалі, як  і раніше, поза конкуренцією. 

 Так, у тріатлоні перемогу  святкував німець Ян Фродено.  Другим був  Сімон Уітфілд  (Канада), третім - Бівен Дочетрі  (Нова Зеландія). У  парусному  спорті у чоловіків (клас "Лазер")  сильним став Пол Гудісон  (Великобританія). Другим прийшов  Василь Збогар (Словенія), а третім - Дієго Ромеро (Італія). У жінок у класі "Лазер-радіал" перемогла представниця США Ганна Танниклайфф. На другому місці опинилася Гінтаре Волюнгевічуте (Литва), а на третьому - Сюй Ліцзя (Китай). 

У вільній боротьбі (вагова категорія до 55 кг) золоту медаль завоював американець Генрі Сехудо. "Срібло" дісталося японцеві Томохіро Мацунаге, а "бронза" - Бесіку Кудухову з Росії і Радославу Велікову з Болгарії. У ваговій категорії до 60 кг перемогу святкував росіянин Мавлет Батіров. Другим став українець Василь Федоришин. А "бронзу" узяли Сейєдморад Мохаммаді (Іран) і Кенічи Юмото (Японія). 

У велотреку (чоловіки, медісон) перемогли аргентинці Хуан Естебан Курушет/Вальтер Перес. Другими стали Хуан Лланерас/Антонтіо Таулер (Іспанія), а третіми - Михайло Ігнатьєв/Олексій Марков (Росія). У спринті переможцем став Кріс Хой (Великобританія). Другим прийшов його співвітчизник Джейсон Кенні, а третім - Майкл Бургейн (Франція). У жінок в спринті перемогла Вікторія Пендлтон (Великобританія). Другою стала Ганна Мірс (Австралія), а третьою - Го Шуан (Китай). 

У спортивній гімнастиці у чоловіків (вправи на брусах) переміг Лі Сяопен (Китай). Другим став Вон Чул Ву (Південна Корея), а третім - Антон Фокін (Узбекистан). На щаблині не було рівних китайцеві Цзоу Кай. Другим став Джонатан Хортон (США), а третім - Фабіан Хамбюхен (Німеччина). У жінок (вправи на колоді) першої стала Шон Джонсон (США). Другою була її співвітчизниця Настя Люкін, а третьою - Чен Фей (Китай). 

У важкій атлетиці у чоловіків (вагова категорія понад 105 кг) переможцем став німець Маттіас Штайнер. "Срібло" дісталося Євгенію Чігішеву з Росії, а "бронза" - Віктору Щербатісу (Латвія). 

У кінному спорті перемогла Анки ван Грюнсвен (на Салінеро, Голландія). Другою стала Ізабель Верт (на Сатчмо, Німеччина), а третьою - Хайке Кеммер (на Бонапарті, Німеччина). 

У змаганнях зі стрибків на ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1082 | Додав: Skip | Дата: 20.08.2008 | Коментарі (1)

Ліга Чемпіонів. Кваліфікація. Третій раунд

Спартак (Москва, Росія) - Динамо (Київ, Україна) - 1:4


Голи: Баженов (4) - Бангура (28, 49), Мілевський (45, 85)

Попередження: Несмачний (22), Нінкович (30)

Москва. Стадіон Лужники. Початок матчу: 19:00

Арбітр: Мартін Ханссон (Швеція)

Cпартак: Плетікоса - Фаті, Штранцль, Йіранек, Паршивлюк, Ковач, Моцарт, Шишкін, Бистров, Баженов, Павлюченко

Тренер: Станіслав Черчесов

Динамо: Шовковський - Бетао, Діакате, Михалик, Несмачний, Вукоєвич, Каддурі, Алієв, Нінкович, Мілевський, Бангура

Тренер: Юрій Сьомін

1-а хвилина. Матч розпочався 

2-а хвилина. Динамо жваво розпочало матч. Бангура спробував пройти по правому флангу, його зустрів Фаті, і Ісмаелю довелося відкинути м'яч на Мілевського. На Артема відразу ж накинулися Штранцль і Йіранек і відбили атаку киян.

3-я хвилина. Бетао скосив Баженова, як наслідок небезпечний штрафний біля воріт Шовковського.

4-а хвилина. ГОЛ! Баженов опинився сам перед воротами Шовковського через черговий ляп київської оборони й майстерним ударом з кута штрафного закрутив м'яч у дев'ятку!

6-а хвилина. Спартак всією командою окупувався у своїй штрафній. Динамо намагається організувати позиційну атаку, але ефективного розвитку не виходить.

8-а хвилина. Який шанс мав Бистров! Подача зі штрафного Моцарта до воріт Шовковського призвела до чергової паніки Динамівського захисту. Удар Бистрова перервав Вукоєвич, ледь не зрізавши м'яч у свої ворота.

11-а хвилина. Хоча Лужники й не заповнені повністю, але підтримка вболівальників Спартака просто чудова!

13-а хвилина. Спартак повністю віддав м'яч Динамо, яке до пуття ним не може розпорядитися. Повністю закрилися москвичі, у будь-який момент намагаючись контратакувати.

16-а хвилина. Вукоєвич наважився на удар з далекої дистанції. Без проблем для Плетікоси. Хоч якесь рішення гравців Динамо.

20-а хвилина. Спочатку Вукоєвич пробив здалеку, потім Мілевський: усе в руки Плетікосі. Не дають спартаківці грати киянам.

21-а хвилина. Перший по особливому небезпечний момент біля воріт Спартака. Динамо розіграло кутовий, Каддурі віддав на Алієва, той забрав захисника й прострелив, але Плетікоса вчасно викинув ногу й відвів загрозу від воріт.

26-я хвилина. Моцарт знову виконував штрафний. Подача закінчилася впевненою грою Шовковського на виході. Вся ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 956 | Додав: beowulf | Дата: 13.08.2008 | Коментарі (2)

У п'ятницю, 8 серпня, о 15:08 за київським часом у столиці Китаю Пекіні пройшла офіційна церемонія відкриття XXІХ Літніх Олімпійських ігор
Головним режисером Олімпійської церемонії став знаменитий китайський режисер Чжан Імоу, відомий по фільмах "Герой і Будинок літаючих кинджалів".
За церемонією в Пекіні спостерігають 91 тисяча глядачів на трибунах стадіону й 4 мільярди людей на планеті. 
Перед офіційною урочистою частиною відбувся 75-хвилинний концерт фольклорної музики й танцю, участь у якому прийняли 28 творчих колективів із усього Китаю.
Відкрили Олімпійську церемонію 2008 барабанщиків, які вистукували ритм для акробатів і гімнастів, які літали над ареною, сотень борців кунг-фу й пірамід із людських тіл. Із 1800 місць у Пекіні в повітря злетіли більше 30 тисяч феєрверків. 
Головний вогонь Олімпіади-2008 на церемонії відкриття Ігор запалив легендарний китайський гімнаст Лі Нін. 





Категорія: Спорт | Переглядів: 964 | Додав: beowulf | Дата: 09.08.2008 | Коментарі (0)

4 серпня в Львівській міській раді відбулася позачергова сесія, під час якої депутати проголосували за рішення «Про висновок управлінням капітального будівництва департаменту житлового господарства і інфраструктури договору генерального підряду будівництва стадіону на вул. Стрийській».
Це рішення дає управлінню можливість укласти договір з компанією Alpine Bau GMBH на будівництво стадіону до Євро-2012. Згідно з рішенням, в бюджеті Львова буде передбачено близько $17,4 млн на ці цілі. Під час засідання Організаційного комітету з підготовки і проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року по футболу в Львівській області мер Львова Андрій Садовий заявив, що будівництво стадіону на вул. Стрийській почнеться 15 серпня.
Категорія: Спорт | Переглядів: 943 | Додав: -=R@fNeck=- | Дата: 06.08.2008 | Коментарі (1)

в швейцарському Ньоні відбулося жеребкування третього кваліфікаційного турніру Ліги чемпіонів, переможець якого потрапить в груповий раунд найпрестижнішого клубного турніру Європи. "Шахтар" сперечатиметься за це право з переможцем пари "Домжале" - "Динамо" Загреб, а київське "Динамо" - зі "Спартаком".

Результати жеребкування третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів:

"Анартосіс"/ "Рапід" Вєна - "Олімпіакос"

"Гимараеш" - "Гетеборг"/"Базель"

"Шахтар" - "Домжале/"Динамо" Загреб

"Шальке 04" - "Атлетіко"

"Ольборг"/"Модрича" - "Рейнджерс"/"Каунас"

"Барселона" - "Бейтар"/"Вісла"

"Левські" - "Андерлехт"/БАТЕ

"Стандарт" - "Ліверпуль"

"Інтер" Баку/"Партизан" - "Фенербахче"/МТК

"Твенте" - "Арсенал"

"Спартак" - "Дрогеда"/"Динамо" Київ

"Ювентус" - "Тампере"/"Артмедіа"

"Бранн"/"Вентспілс" - "Олімпік"

"Фіорентіна" - "Славія"

"Галатасарай" - "Стяуа"

"Панатінаікос"/"Динамо" Тбілісі - "Шериф"/"Спарта"

Перші матчі відбудуться 12/13 серпня, а поєдинки у відповідь будуть зіграні 26/27 серпня. Фінал турніру відбудеться в Римі 27 травня.

Категорія: Спорт | Переглядів: 1034 | Додав: shumash | Дата: 02.08.2008 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 »
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com