П'ятниця, 03.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2008 » Серпень » 20 » Десятий день Олімпіади: Збірна Китаю – поза конкуренцією
10:21
Десятий день Олімпіади: Збірна Китаю – поза конкуренцією
 У вівторок, 19 серпня, на  Олімпійських іграх в Пекіні  розігрувалося 20 комплектів  нагород. Збірна Китаю, маючи в  своєму  активі 43 золоті медалі, як  і раніше, поза конкуренцією. 

 Так, у тріатлоні перемогу  святкував німець Ян Фродено.  Другим був  Сімон Уітфілд  (Канада), третім - Бівен Дочетрі  (Нова Зеландія). У  парусному  спорті у чоловіків (клас "Лазер")  сильним став Пол Гудісон  (Великобританія). Другим прийшов  Василь Збогар (Словенія), а третім - Дієго Ромеро (Італія). У жінок у класі "Лазер-радіал" перемогла представниця США Ганна Танниклайфф. На другому місці опинилася Гінтаре Волюнгевічуте (Литва), а на третьому - Сюй Ліцзя (Китай). 

У вільній боротьбі (вагова категорія до 55 кг) золоту медаль завоював американець Генрі Сехудо. "Срібло" дісталося японцеві Томохіро Мацунаге, а "бронза" - Бесіку Кудухову з Росії і Радославу Велікову з Болгарії. У ваговій категорії до 60 кг перемогу святкував росіянин Мавлет Батіров. Другим став українець Василь Федоришин. А "бронзу" узяли Сейєдморад Мохаммаді (Іран) і Кенічи Юмото (Японія). 

У велотреку (чоловіки, медісон) перемогли аргентинці Хуан Естебан Курушет/Вальтер Перес. Другими стали Хуан Лланерас/Антонтіо Таулер (Іспанія), а третіми - Михайло Ігнатьєв/Олексій Марков (Росія). У спринті переможцем став Кріс Хой (Великобританія). Другим прийшов його співвітчизник Джейсон Кенні, а третім - Майкл Бургейн (Франція). У жінок в спринті перемогла Вікторія Пендлтон (Великобританія). Другою стала Ганна Мірс (Австралія), а третьою - Го Шуан (Китай). 

У спортивній гімнастиці у чоловіків (вправи на брусах) переміг Лі Сяопен (Китай). Другим став Вон Чул Ву (Південна Корея), а третім - Антон Фокін (Узбекистан). На щаблині не було рівних китайцеві Цзоу Кай. Другим став Джонатан Хортон (США), а третім - Фабіан Хамбюхен (Німеччина). У жінок (вправи на колоді) першої стала Шон Джонсон (США). Другою була її співвітчизниця Настя Люкін, а третьою - Чен Фей (Китай). 

У важкій атлетиці у чоловіків (вагова категорія понад 105 кг) переможцем став німець Маттіас Штайнер. "Срібло" дісталося Євгенію Чігішеву з Росії, а "бронза" - Віктору Щербатісу (Латвія). 

У кінному спорті перемогла Анки ван Грюнсвен (на Салінеро, Голландія). Другою стала Ізабель Верт (на Сатчмо, Німеччина), а третьою - Хайке Кеммер (на Бонапарті, Німеччина). 

У змаганнях зі стрибків на батуті у чоловіків переміг китаєць Лу Чуньлун. "Срібло" завоював канадець Джейсон Барнетт, а "бронзу" дістав ще один китаєць Дун Дун. У стрибках у воду з триметрового трампліну переможцем став Хе Чун (Китай). Другим став Олександр Деспейті (Канада), а третім - Цінь Кай (Китай). 

У стрибках у висоту у чоловіків золоту медаль завоював росіянин Андрій Сільнов. Другим став Джермейн Мейсон (Великобританія), а третім – ще один росіянин Ярослав Рибаков. У метанні диска переміг Герд Кантер з Естонії. Другим став Петро Малаховські (Польща), а третім - Віргіліус Алекна (Литва). У бігу на 1500 метрів першим до фінішу прийшов Рашид Рамзі (Бахрейн). Другим - Асбел Кіпруто Кіпроп (Кенія), а третім - Ніколас Уілііс (Нова Зеландія). У жінок в бігу на 400 метрів перемогла представниця Великобританії Крістін Оуругу. "Срібло" дісталося Шеріке Уільямс (Ямайка), а "бронза" - Сані Річардс (США). На дистанції 100 метрів з бар'єрами перемогла американка Даун Харпер. Другою стала Салі Макліллан (Австралія), а третьою - Прісцилла Лопес-Шліп (Канада).

Командний залік після восьмого дня Олімпіади виглядає так:

1. Китай – 43 золоті / 14 срібних / 19 бронзових

2. США – 26 / 26 /27

3. Великобританія – 16 / 9 / 8

4. Австралія – 11 / 12 / 12

5. Німеччина – 11 / 8 / 9

6. Росія – 10 / 14 / 18

7. Південна Корея – 8 / 10 / 6

8. Японія – 8 / 6 / 6

9. Італія – 6 / 6 / 7

10. Україна – 5 / 4 / 8

Категорія: Спорт | Переглядів: 1084 | Додав: Skip | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 beowulf  
0
Але всеодно наші найкращі!!!!!!!!!!!!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com