П'ятниця, 26.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » Спорт
Футбол. "Рома" бита на "Олімпіко"

У першому чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів "Рома" з рахунком 0:2 програла "Манчестер Юнайтед". Протягом більшості ігрового часу "Рома" мала ігрову перевагу, але забивала лише команда Алекса Фергюсона.
У першому таймі "МЮ" мав лише один момент біля воріт "Роми" і скористався ним. Після навісу Скоулза Кріштіану Роналду ударом головою відправив м`яч у кут воріт Доні. У господарів був також один момент забити, але Вучініч з гострого кута не влучив у ворота.

На початку другому тайму "Рома" заграла більш агресивно і знову втратила кілька шансів забити. З 12 метрів удар Тонетто прийшовся поруч зі штангою. Ще в одній атаці після поодинокого провалу в захисті британців Пануччі з 6 метрів не влучає у площину воріт.

На 59 хвилині небезпечного удару завдав головою Вучініч - ван дер Сар рятує свою команду, а Мексес не встиг на добивання.

На 66 хвилині "Рома" привезла сама собі гол. Пак Чжи Сун пробивав головою і Доні випускає м`яч з рук, а розторопнішим за двох захисників і голкіпера став Руні, який проштовхнув м`яч у ворота. Через кілька хвилин після удару Роналду м`яч влучає в штангу.

У час, що залишився до закінчення гри, "Рома" вже догравала, а "МЮ" грав у своє задоволення, довівши матч до перемоги.

"Рома" (Італія) - "Манчестер Юнайтед" (Англія) - 0:2 (0:1)
Голи: 0:1 - Кріштіану Роналду (39), 0:2 - Руні (66).

Рома: Доні, Кассетті, Мексес, Пануччі, Тонетто (Сісіньо, 68), Де Россі, Аквілані (Еспозіто 77), Таддеі (Жюлі, 59), Д.Пісарро, Манчіні, Вучініч.

МЮ: ван дер Сар, У.Браун, Фердінанд, Відіч (О`Ши, 33), Евра, Керрік, Скоулз, Андерсон (Харгрівз, 55), Кріштіану Роналду, Пак Чжи Сун, Руні (Тевез 84).

Попередження: Андерсон (45+2), Д.Пісарро (45+3), Мексес (53).

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Спорт | Переглядів: 1035 | Додав: beowulf | Дата: 02.04.2008 | Коментарі (1)

КРАСА І СИЛА


Карпати" (Львів) - "Зоря" (Луганськ) - 3:0 (3:0)

29.03.2008, 23 тур. Львів. Стадіон "Україна". Сонячно, +13°С.

Судді: Зубарєв (Слов"янськ), Журба (Донецьк), Муравйов (Маріуполь)

Делегат ФФУ: Балакін (Київ)


Склади команд:

"Карпати": Мартищук, Лащенков, Іщенко (к), Федорів, Пшеничних, Годвін, Кобін, Кірильчик, Ощипко (Женюх, 82), Кожанов (Кополовець, 76), Фещук (Зеньов, 64).

Запасні: Налєпа, Петрівський, Еду, Голодюк.

Головний тренер: Валерій Яремченко

"Зоря": Комарицький, Ховбоша, Половков, Гаврюшов, Савин, Воробей, Бабай (Бунєвчевіч, 46), Шмаков, Конюшенко (к) (Целих 46, Бровкін 56), Нвога, Антонов.

Запасні: Тлумак, Голопьоров, Шевчук, Петковіч.

Головний тренер: Анатолій Волобуєв

Голи: Фещук (4, 8), Кірильчик (26)

Попередження: Шмаков 52, Половков 54, Антонов 74, Бровкін 89 - Іщенко 70, Кірильчик 90+3.

Вилучення: Шмаков 90+2.

 


«Карпати» розтрощили луганську «Зорю» - 3:0


 


Яскраву гру львів’ян, мабуть, не варто ділити на два тайми, хоч результат було зроблено у перші 25 хвилин. Протягом усього матчу команда діяла мобільно і постійно знаходила слабинки луганського захисту. Видовище зіпсував хіба вчинок екс-карпатівця Євгена Шмакова, який на останній хвилині грубо в’їхав у Кополовця. Друга жовта, червона, свист трибун…


Взагалі ж трибуни здебільшого не свистіли, а вітали своїх улюбленців. Вже на 4-й хвилині фани аплодували Максиму Фещуку, який замкнув флангову передачу Сергія Пшеничних. А за чотири хвилини Максим відгукнувся вже на передачу з правого флангу від Дениса Кожанова (оборонці «Зорі» подумали, що він перебував в офсайді і прогавили його випад). Хавбек, який заміняв дискваліфікованого Худоб’яка, видав красиву передачу на Фещука – і 2:0!


«Зо ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Спорт | Переглядів: 1068 | Додав: beowulf | Дата: 29.03.2008 | Коментарі (2)

Володимир Кличко дав інтерв`ю, в якому розповів про хід поєдинку з Султаном Ібрагімовим і про свої подальші плани.

Про поєдинок : «Я рідко включав праву руку, оскільки був упевнений, що Султан без проблем зустріне ці випади. Тому і не йшов в контратаки. Ібрагімов – швидкий, проти нього дуже незручно боксувати.

Так, я чув як уболівальники почали свистіти після третього раунду. Але я вийшов на ринг, щоб виграти переконливо. Для мене важливий пояс, а також власний хороший виступ. Я не можу звертати увагу на глядачів, оскільки повинен перш за все виконувати вказівки тренера».

Про подальші плани : «Я хочу вийти на ринг найближчим часом. Сподіваюся, проти діючого чемпіона світу. Рішення про наступного суперника буде ухвалено протягом найближчих декількох тижнів. До цих пір я думав тільки про спортивний бік питання, зараз на перший план вийде комерційний. Це теж цікаво. Не знаю, де пройде мій наступний бій, скажу одне – в Європі. Цей тиждень я ще залишуся в США, а потім поїду додому. Я вже не був удома 3 або 4 місяці», – цитує Володимира німецьке агентство SID.

Категорія: Спорт | Переглядів: 1126 | Додав: Skip | Дата: 26.03.2008 | Коментарі (0)

У Греції стартувала естафета Олімпійського вогню

У Греції дали старт естафеті Олімпійського вогню XXIX літньої Олімпіади в Пекіні, передає РІА "Новости".

"Верховна жриця" Марія Навпліоту запалила смолоскип таеквондиста Александроса Ніколаїдіса, який стане першим факелоносцем Олімпіади. Смолоскип запалили на античному стадіоні Давньої Олімпії від вогню, принесеного з античного храму Гери.

Під час театралізованої церемонії на стародавньому стадіоні шестеро юнаків у туніках виконали танець за мотивами пентатлону - програми Олімпіад давнини, до якої входив біг, стрибки в довжину, боротьба, метання диска та списа.

Слідом за ними на стадіон, танцюючи, спустилася група з 21 "жриці" під акомпанемент ударних інструментів, що імітує античну музику. Останньою ввійшла "Верховна жриця" Марія Навпліоту, несучи в руках чашу із зображенням атлетів, у якій був Олімпійський вогонь. "Жриця" промовила молитву Аполлонові із проханням благословити полум’я Олімпійського смолоскипа, а також Зевсу, з проханням увінчати переможців священного змагання. Потім на стадіоні з’явився срібний призер Афін-2004 Александрос Ніколаїдіс зі смолоскипом естафети в руках. Він схилив коліно перед вівтарем і отримав від "жриці" вогонь.

Одна з наймолодших "жриць" випустила в небо білого голуба, а перший факелоносець розпочав біг, залишивши стадіон.

Естафета Олімпійського вогню пройде п’ятьма континентами, подолавши майже 140 тисяч кілометрів. Смолоскип пронесуть понад 20 тисяч людей. На території Греції естафета триватиме сім днів, у ній візьмуть участь 629 факелоносців, вогонь буде запалений на 29 вівтарях і подолає 1528 кілометрів. Вогонь передадуть 30 березня на церемонії в Афінах оргкомітету Пекінської олімпіади. //фото Reuters

Категорія: Спорт | Переглядів: 1247 | Додав: Skip | Дата: 25.03.2008 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com