Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2008 » Травень » 13
Теді Шерінгем

Знаменитий англійський форвард Теді Шерінгем все-таки повісив бутси на цвях. Напередодні майбутнього фіналу Ліги чемпіонів, в якому зіграє його колишня команда манчестер Юнайтед, можна освіжити в пам'яті епоху цього гравця, чия зоряна година пробила у фіналі ЛЧ 1999 роки.

Сумний Гленфорд Парк прощався з людиною, яку завжди пам'ятатимуть, як творця драматичної розв'язки задушливим травневим вечором 1999 року на каталонському Камп Ноу. Через місяць після свого 42-річчя Теді завершив кар'єру. Рано чи пізно він має намір спробувати свої сили на тренерському терені. А якщо тактична виучка, світла голова і бажання - все, що необхідне, то у нього ніколи не було з цим проблем.

Шерінгем працював з кращими, включаючи Брайана Клафа, який наполегливо звав його Едвардом, Тері Венейблсом, для якого він був лише прізвищем на футболці, і Сером Олексієм Фергюсоном, який навчив його навіть тому, що для професіонала знати необов'язково.

Це кінець цілої епохи. Сучасники, з якими він грав, (Тоні Каськаріно, Дес Уокер, Юрген Клінсманн і Рой Кин) залишаються на слуху. Теді став останнім з могікан, в той час, як кожен Уейн, Джермейн і Карлос вже рахують себе зірками, хай навіть в своїй уяві. За часів його молодості команди літали на матчі тими ж літаками і зупинялися в тих же готелях, що і журналісти і зраджені фанати, не соромлячись пропустити пінту пива в пабі після матчу.

Шерінгем же завжди залишався Стариною Тедом. Може бути тому, що він виріс на вулиці, а гравці в ті часи водили форд Ескорт, а не Ламборджіні, вечеряючи в звичних столових, а не розкішних ресторанах.

Його індивідуальність і фірмовий почерк сформувалися завдяки жорсткій школі Міллуолла 80-х в протистоянні з такими захисниками, як Тері Харлок і Ліс Голили. Вони були його друзі, і він ніколи не забував їх. Теді не переставав відвідувати вечірки колишніх одноклубників навіть в період виступу у складі МЮ. З ветеранів часів Міллуолла його кращими друзями були Тоні Каськаріно і воротар Брайан Хорн. Ховайте своїх дочок під замок, Теді Шерінгем вийшов на полювання!

Будучи в розквіті своїх сил в 90-х, ніхто не міг краще за нього прикривати м'яч корпусом, одержуючи його спиною до воріт або в пів-оберта. Не дивлячись на слабіючу з роками швидкість, Шерінгем компенсував це розумною грою, баченням поля і прорахунком ігрових ситуацій. На його також рахунку н ... Читати далі »

Категорія: Спорт | Переглядів: 1014 | Додав: Hrusch | Дата: 13.05.2008 | Коментарі (3)

В Україні мільйони підлітків вживають ліки, що містять наркотичні речовини, зокрема трамадол, колдакт тощо.
Про це сьогодні на прес-конференції повідомив директор Громадська організація «Об'єднання Молодь України Сергій Кушнірук.

“Сьогодні будь-хто може вільно купити в аптеці лікарські засоби, які впливають на організм людини як наркотик, а батьки місяцями можуть не помічати, що їхня дитина у глибокій наркозалежності”, - наголосив він.

У свою чергу президент благодійної організації Життя без виправдань Роман Трохін висловив думку, що бездіяльність української влади свідчить про “цілеспрямоване знищення наступних поколінь нашої нації”.

“Аптечний бізнес в Україні процвітає, заробляючи на здоров'ї та життях дітей”, - наголосив Трохін. За його словами, “ми вже маємо ціле покоління українців, скалічених трамадолом та іншими подібними препаратами”.

Він повідомив, що лише в одному Києві нараховується тисячі родин, в яких є паралізовані скалічені діти, що у 14-15 років почали вживати колдакт або ефект. “Нині це “лежачі” інваліди, які вже ніколи не одужають”, - зазначив Трохін.


Він наголосив, що в разі, “якщо за тиждень влада не почне вживати дієвих заходів щодо обмеження вільного обігу подібних препаратів та легкого доступу до них молоді, то громадські організації та самі діти, які постраждали внаслідок вживання наркотичних лікарських препаратів, вдадуться до радикальних дій, зокрема до пікетування Верховної Ради, Кабміну та Міністерства охорони здоров'я”. “Ми зберемо тисячі людей, почнемо акції протесту, аж до голодування,” – повідомив Трохін.

Начальник Служби у справах неповнолітніх м. Києва Микола Кулеба також зауважив, що це не є проблемою неблагополучних родин, більшість “трамадольників” – діти з добропорядних родин. За його словами, сильнодіючі препарати продають у приватних аптеках, діяльність яких у країні не контролює жодна структура.

Заступник начальника Департаменту боротьби з незаконним обігом наркотиків МВС України Олег Шутяк повідомив, що в Україні нещодавно вже прийняли постанову про квотування випуску трамадолу.

“90% усього вітчизняного трамадолу виготовляли на двох фармацевтичних підприємствах – Здоров'я (м.Харків) та Астрафарм (м.Вишневе, Київська область). Нині ліцензію на виробництво цього препарату у Астрафарми анульовано”, - зазначив Шутяк.

За йог ... Читати далі »
Категорія: Суспільство | Переглядів: 1055 | Додав: beowulf | Дата: 13.05.2008 | Коментарі (1)

Капітан Зеніта Анатолій Тимощук міркує про майбутній фінал Кубка УЄФА і не переймається відсутністю Погребняка.
"Клуби, які Зеніт переміг на шляху до фінального двобою, – це ґранди європейського футболу. Тож своєю грою ми довели, що гідні бути учасниками цього фіналу", - не втомлюється повторювати український півзахисник.

"Найкращий спосіб перебороти щільний захист Рейнджерс – це зробити ставку на якісь несподівані ходи й індивідуальну майстерність. Як ми будемо діяти проти Рейнджерс, стане ясно під час зустрічі. У кожному разі все в наших руках, ногах і головах", - заявив Анатолій Тимощук.

Тимощук не вважає, що для Зеніта стане проблемою відсутність найкращого бомбардира Кубка УЄФА Павла Погребняка, який пропустить фінальний матч через перебір карток.

"Від самого початку цього сезону Зеніт постійно має кадрові проблеми: то через травми, то через дискваліфікації. Тож у фіналі нам доведеться ще раз стикнутися з уже знайомою нам проблемою. Однак я впевнений, хто б не вийшов на поле в Манчестері з перших хвилин, він буде цього гідний. Можливо, навіть добре, що склад нашої команди знову ослаблений. Це буде додатковим стимулом згуртуватися", - сказав футболіст.


Фінал Кубка УЄФА, у якому зіграють Зеніт і Ґлазґо Рейнджерс, відбудеться 14 травня в Манчестері. Матч довірили судити шведському арбітрові Петеру Фрейдфельдту.




Категорія: Спорт | Переглядів: 992 | Додав: beowulf | Дата: 13.05.2008 | Коментарі (3)

Останні дні Райкарда. У передостанньому турі іспанської Прімери “Барса“ грала уже з усвідомленням того, що наступний сезон нею не керуватиме кучерявий темношкірий голандець.

Каталонці вирішили не розчаровувати Райкарда і уже на шістнадцятій хвилині Месі пройшов майже половину захисту острів’ян і віддав Анрі, який з легкістю влучив у кут. Подвоїв рахунок Ето’о, який уже після свистка арбітра продовжував тероризувати ворота Мальорки. Далі пропускала тільки Барса. Перший м'яч відіграв Валеро.

Через три хвилини неймовірним ударом Вебо зрівняв рахунок. На останніх хвилинах поєдинку Гуіса приніс перемогу Мальорці.

Вершкові чемпіони нічиєю засмутили аутсайдера Сарагосу. Вальядолід розійшовся миром із Хетафе, Осасуна перемогла Мурсію. Рекреатіво завдяки перемозі над Альмерією змогло випередити на одне очко Сарагосу і покинути зону вильоту, хоча все вирішиться в останньому турі. Вільяреал здолав Еспаньйол, а Атлетіко Депортіво. Бетіс не зміг нічого вдіяти із Севільєю, а Атлетік підписав мирову із Расінгом. Валенсія довела, що не заслуговує на виліт із Прімери розгромивши Леванте.

Cеред лідерів без змін. У Реала чемпіонство ніхто не відбере, Вільяреал впевнено сидить за срібній сходинці. А от Барселона може догратись і втратити навіть бронзу. В лізі чемпіонів отримає можливість пограти і Атлетіко.

 






Категорія: Спорт | Переглядів: 990 | Додав: odin_ua | Дата: 13.05.2008 | Коментарі (0)

У добру путь! Вже сьогодны українська делегація на чолі з Ані Лорак вирушить до цьогорічної столиці Євробачення - Белграду.
Провести співачку у дорогу пришли кілька десятків тисяч глядачів на Майдан Незалежності.
Ані Лорак (співачка): “Знаєте, такий майдан, просто неймовірна атмосфера, фантастична публіка. Я не просто так згадала, що деякі люди, які прийшли сьогодні, чекали цієї події ще з 2004 року“.
Саме у центрі київської столиці, урочисто, разом з багатьма зірками естради відбулись так звані проводи на Євробачення. Усі бажали співачці удачі, витримки, терпіння, сил та енергії. Приїхав і Філіп Кіркоров, який став автором музики конкурсної пісні "Shady lady".
Українська команда готувалась до конкурсу досить ретельно. Вперше в історії Євробачення створили комікс, головними героями якого є сама співачка та містер СНІД. Відомо, що Ані Лорак є послом доброї волі ООН з питань ВІЛ та СНІДУ в Україні.
Ані Лорак (співачка): “Я думаю, що саме Євробачення, це такий трамплін, можливість говорити з такого майданчику голосно про це. І об’єднувати сили заради подолання. Наприклад, ми були в Бельгії, і я підписала угоду з організацією “дизайнери проти СНІДу“, про те, що ми зробимо взаємну колекцію футболок, ми їх так само привеземо на Євробачення“.
Сукню, в якій співачка виступить на музичному шоу, шиє всесвітньовідомий кутур’є Роберто Каваллі. Через напружений робочий графік остаточний варіант вбрання Кароліна побачить вже у Сербії.
Ані Лорак (співачка): “Так, плаття готове, воно приїде туди, в Бєлгород, від Роберто Каваллі. Тому що, це ручна робота, дуже багато каміння. Це буде таке надзвичайне плаття“.
Планується, що 17 травня, у рамках фестивалю відбудеться українська вечірка. Де на присутніх очікуватиме багато української музики та кілька сюрпризів. Щодо головного виступу, то все вже майже готово - відібрали беквокалістів, сформували остаточний склад балету, а спеціальні декорації вже чекають у Сербії.
Ані Лорак (співачка): “Декорація, яка буде, до речі, дуже цікаві. Це буде наш козир. Ми покажемо шоу європейського ґатунку. Україна – це європейська держава, повинні всі звикати до цього“.
Півфінали міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення 2008“ відбудуться 20 та 22 травня, а сам фінал - 24 травня у Белграді.




Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1138 | Додав: odin_ua | Дата: 13.05.2008 | Коментарі (7)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com