Понеділок, 13.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2008 » Травень » 13 » Райкарда знімають з посади тренера
00:16
Райкарда знімають з посади тренера
Останні дні Райкарда. У передостанньому турі іспанської Прімери “Барса“ грала уже з усвідомленням того, що наступний сезон нею не керуватиме кучерявий темношкірий голандець.

Каталонці вирішили не розчаровувати Райкарда і уже на шістнадцятій хвилині Месі пройшов майже половину захисту острів’ян і віддав Анрі, який з легкістю влучив у кут. Подвоїв рахунок Ето’о, який уже після свистка арбітра продовжував тероризувати ворота Мальорки. Далі пропускала тільки Барса. Перший м'яч відіграв Валеро.

Через три хвилини неймовірним ударом Вебо зрівняв рахунок. На останніх хвилинах поєдинку Гуіса приніс перемогу Мальорці.

Вершкові чемпіони нічиєю засмутили аутсайдера Сарагосу. Вальядолід розійшовся миром із Хетафе, Осасуна перемогла Мурсію. Рекреатіво завдяки перемозі над Альмерією змогло випередити на одне очко Сарагосу і покинути зону вильоту, хоча все вирішиться в останньому турі. Вільяреал здолав Еспаньйол, а Атлетіко Депортіво. Бетіс не зміг нічого вдіяти із Севільєю, а Атлетік підписав мирову із Расінгом. Валенсія довела, що не заслуговує на виліт із Прімери розгромивши Леванте.

Cеред лідерів без змін. У Реала чемпіонство ніхто не відбере, Вільяреал впевнено сидить за срібній сходинці. А от Барселона може догратись і втратити навіть бронзу. В лізі чемпіонів отримає можливість пограти і Атлетіко.

 






Категорія: Спорт | Переглядів: 992 | Додав: odin_ua | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com