Понеділок, 13.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2008 » Травень » 13 » Ані Лорак їде на євробачення
00:05
Ані Лорак їде на євробачення
У добру путь! Вже сьогодны українська делегація на чолі з Ані Лорак вирушить до цьогорічної столиці Євробачення - Белграду.
Провести співачку у дорогу пришли кілька десятків тисяч глядачів на Майдан Незалежності.
Ані Лорак (співачка): “Знаєте, такий майдан, просто неймовірна атмосфера, фантастична публіка. Я не просто так згадала, що деякі люди, які прийшли сьогодні, чекали цієї події ще з 2004 року“.
Саме у центрі київської столиці, урочисто, разом з багатьма зірками естради відбулись так звані проводи на Євробачення. Усі бажали співачці удачі, витримки, терпіння, сил та енергії. Приїхав і Філіп Кіркоров, який став автором музики конкурсної пісні "Shady lady".
Українська команда готувалась до конкурсу досить ретельно. Вперше в історії Євробачення створили комікс, головними героями якого є сама співачка та містер СНІД. Відомо, що Ані Лорак є послом доброї волі ООН з питань ВІЛ та СНІДУ в Україні.
Ані Лорак (співачка): “Я думаю, що саме Євробачення, це такий трамплін, можливість говорити з такого майданчику голосно про це. І об’єднувати сили заради подолання. Наприклад, ми були в Бельгії, і я підписала угоду з організацією “дизайнери проти СНІДу“, про те, що ми зробимо взаємну колекцію футболок, ми їх так само привеземо на Євробачення“.
Сукню, в якій співачка виступить на музичному шоу, шиє всесвітньовідомий кутур’є Роберто Каваллі. Через напружений робочий графік остаточний варіант вбрання Кароліна побачить вже у Сербії.
Ані Лорак (співачка): “Так, плаття готове, воно приїде туди, в Бєлгород, від Роберто Каваллі. Тому що, це ручна робота, дуже багато каміння. Це буде таке надзвичайне плаття“.
Планується, що 17 травня, у рамках фестивалю відбудеться українська вечірка. Де на присутніх очікуватиме багато української музики та кілька сюрпризів. Щодо головного виступу, то все вже майже готово - відібрали беквокалістів, сформували остаточний склад балету, а спеціальні декорації вже чекають у Сербії.
Ані Лорак (співачка): “Декорація, яка буде, до речі, дуже цікаві. Це буде наш козир. Ми покажемо шоу європейського ґатунку. Україна – це європейська держава, повинні всі звикати до цього“.
Півфінали міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення 2008“ відбудуться 20 та 22 травня, а сам фінал - 24 травня у Белграді.




Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1139 | Додав: odin_ua | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
7 -=R@fNeck=-  
0
напевно шо б спав. На кого там дивитися і шо слухати???

6 Moby_Dick  
0
Цікаво, Абдула, чи ти б спав тоді, коли показуволи ЄвроРеП surprised

5 -=R@fNeck=-  
0
чому цікаво ви так знаєте шо я думаю про той конкурс і про неї
Ну хто недогадується то мені вопше пох хто там виграє чи вона чи якесь село я завжди сплю як Євробачення йде (нерви невитримують,а про вуха вже навіть неговорю) ось такі пироги

4 Moby_Dick  
0
цікаво шо скаже абдула.Він тіпа не любить попси dry

3 beowulf  
0
Має вигравати той попсовий конкурс і вести його в Київ,тре шоб діма білан ше раз лохонувся biggrin

2 Moby_Dick  
0
Яке Ви думаєте Аня займе місце на Євробачені?І чи плануєте ви голосувати за когось?Я думаю в 5-рку мала би пройти

1 Hrusch  
0
Гл і хф smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com