П'ятниця, 10.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » Авто-мото
 
Київ готується до Столичного автошоу


З 12 по 14 вересня в Києві пройде п'яте Столичне автошоу, на якому будуть представлено більше 500 автомобілів.

Як повідомляє прес-служба корпорації "Укравто", в автошоу візьмуть участь більше 50 компаній, які за три дні автошоу планують продати близько 500 автомобілів. Серед учасників виставки будуть такі автовиробники, як Mercedes-Вenz, Nissan, Daewoo, Toyota, Dodge, Chrysler, Chevrolet, Tata, Peugeot, Opel, Dacia, Renault та інші. На "Столичці" очікується більше 15 українських прем'єр, серед яких будуть Mercedes-Вenz GLK і Chery M-12.

Відвідувачі виставки зможуть не тільки подивитися на новинки, але і взяти участь в тест-драйвах, прийняти участь в конкурсах і акціях.

Категорія: Авто-мото | Переглядів: 1011 | Додав: zhyvchek | Дата: 01.09.2008 | Коментарі (0)

Згідно даних статистики, офіційно в столиці України проживає близько 3 мільйонів чоловік. Це означає, що кожен третій киянин є власником транспортного засобу, повідомляє stolitsa.glavred.info. Проте, окрім зареєстрованих машин, велику частину транспорту в Києві складають приїжджі і транзитні автомобілі.

Найбільший попит у киян має марка Chevrolet. За даними фахівців в 2007 році було продано на 10,4 тисяч цих авто більше, ніж в 2006 році. Друге місце в рейтингу популярності у жителів столиці займають автомобілі Mitsubishi. Трійку лідерів замикають вітчизняні автомобілі «ВАЗ».

По прогнозах Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і ділерів (ВААІД), не дивлячись на вимогливість і «розпещеність» автомобільного ринку Києва, вже до кінця 2008 року можливе продовження зростання продаж на 25 - 30%.
Категорія: Авто-мото | Переглядів: 1204 | Додав: zhyvchek | Дата: 19.08.2008 | Коментарі (3)

Вперше, за всю автомобільну історію країни, в Україні побудували справжні Драгстер! Це не тюнінгований серійний автомобіль, не саморобний автомобільчик схиблених на економії людей, а справжній монстр доріг!

Унікальна розробка була реалізована в місті Харкові.

Кожна деталь потерпіла значних переробок, змін і омологацій (полегшення деталей). У основу цього драгстера ліг автомобіль . ВАЗ 2113 (!)

Але зміні піддали буквально кожен шуруп! 

Інновацією стало розміщення . вихлопної системи. Її просто провели через салон! Причому вихлоп прямоточний, без глушника!

У числі безлічі інших змін - установка посилених гальмівних дисків, каркаса безпеки, омологірованих вікнопластикових деталей кузова і такого ж сидіння водія.

Двигун робочим об'ємом 1775 куб. см також потерпів серйозних доопрацювань. Встановлені нестандартні розподільні вали і збільшені впускання і випускні клапана, система впускання є 4-ою дросельне вприскування, а випуск, як уже згадувалося, прямоточний 4 в 1, без глушника.

Драгстер був побудований відповідно до всіх встановлених вимог при споруді спеціальних автомобілів для змагань по Драг Рейсингу і є дійсно єдиним подібним автомобілем в Україні!

У дії перший український драгстер можна буде побачити 20 травня на автодромі «Чайка», в рамках 1го етапу Кубка України з Драг Рейсингу.



Категорія: Авто-мото | Переглядів: 1114 | Додав: beowulf | Дата: 02.08.2008 | Коментарі (0)


Mercedes-Вenz має намір протягом семи років позбавитися від необхідності використовувати як паливо нафтопродукти. Концерн пояснює своє прагнення прогнозованим вичерпанням природних нафтових ресурсів.

По всьому світу більше п'ятдесяти мільйонів людей працюють, використовуючи автомобілі, і більше вісімдесяти відсотків вантажів перевозиться автомобільним транспортом. Компанія Mercedes-Вenz упевнена, що зберегти робочі місця водіям і прибутку власникам транспортних фірм можна тільки шляхом переходу на незалежні від нафти джерела енергії. Професор Герберт Колер вважає, що до 2015 року на ринку будуть доступні автомобілі, що використовують енергію альтернативних видів палива.

Концерн вже вклав в дослідження і впровадження нових технологій додатковий два мільйони фунтів з резервів, що забезпечують стійкість компанії до умов, що змінюються. До 2014 року Mercedes-Вenz має намір вкласти в розвиток даного напряму ще сім мільярдів фунтів. Вони будуть витрачені на створення чистіших і економічніших бензинових двигунів з гібридним приводом, електромобілів, двигунів на альтернативних джерелах палива, розробку водневого акумулятора і двигунів, що працюють на воді.

У жовтні цього року в Європі поступлять в продаж Mercedes-Вenz A- і B-класу, Start/stop, що працюють з використанням нової технології: їх двигун автоматично відключатиметься, коли ви зупиняєтеся, наприклад, на світлофорі, і перезапускатися, як тільки ви приберете ногу з педалі гальма.

Крім того, цього року з'являться нові А-клас 160 і С-клас з екологічно чистим двигуном Blue Efficiency, що дозволяють понизити споживання палива на дванадцять відсотків. Також Mercedes-Вenz оголосив про старт продажів у Великобританії дизельного Smart CDI вже в лютому 2009 року. Він стане най «екологічнішим» автомобілем у всьому Сполученому королівстві, що викидає всього 88 грамів Co2 на 100 кілометрів.

Наступним великим кроком німецького концерну стане випуск електричного Smart'а. Не за горами часи, коли ми заряджатимемо свої машини ночами, як мобільні телефони...

Переклад: AVTOSVIT

Категорія: Авто-мото | Переглядів: 1187 | Додав: beowulf | Дата: 17.07.2008 | Коментарі (0)

Дім Versace створить дизайн салону для обмеженої серії родстерів Lamborghіnі Murcіelago LP640 Roadster.
Крім того, що модель Murcіelago LP640 Roadster матиме новий дизайн салону, італійський будинок Versace створить ще й спеціальні аксесуари до автівки. 

Стало відомо, що створять унікальні рукавички й валізи, які можна буде придбати в листопаді в крамницях Versace і салонах Lamborghіnі.

Співробітництво двох відомих брендів триває вже більше двох років. Італійський дім моди раніше вже розробляв дизайн салону для Murcіelago coupe і спеціальної моделі Lamborghіnі, яку продали з аукціону.

Категорія: Авто-мото | Переглядів: 1018 | Додав: beowulf | Дата: 25.06.2008 | Коментарі (0)


Перша перемога В неділю, 8 червня, в Канаді відбувся сьомий етап королівських гонок класу Формула-1. Свою першу перемогу в кар'єрі зумів взяти в Монреалі поляк з BMW Sauber Роберт Кубіца.
Старт гонки вийшов вдалим для лідерів: Л’юіс Хемілтон на Mclaren, що виграв поул, зумів захистити свою першу позицію від посягань з боку Кімі Райкконена на Ferrari.

Проте, в ході гонки сталося зіткнення двох лідерів сезону - Райкконена і Хемілтона. Після 20 кругів, коли на трасі з'являлася машина безпеки, чемпіон світу-2007, виїжджаючи з боксів, пригальмував на червоне світло в кінці піт-лейна разом з пілотом BMW Sauber Робертом Кубіцей. А Хемілтон рухався дуже швидко і в'їхав в машину фіна. Після того, як обидва боліди зупинилися, в Mclaren врізався Ніко Росберг на Williams.

Лідером гонки став Нік Хайдфельд з BMW Sauber. Проте, першу позицію німцеві зберегти не вдалося, через декілька кругів його обігнав напарник по команді - Роберт Кубіца.

Неймовірну гонку провів гонщик Ferrari Феліпе Масса. Незважаючи на три зупинки в боксах, бразилець зумів зробити декілька ключових обгонів і фінішувати на п'ятій позиції.

Роберт Кубіца зумів зберегти швидкий темп до кінця гонки і отримати історичну перемогу в Канаді - першу в своїй кар'єрі і першу для BMW Sauber. Друге місце Ніка Хайдфельда забезпечило BMW переможний дубль на Гран-Прі Канади.

Результати Гран-Прі Канади:

1. Роберт Кубіца - 10 очок

2. Нік Хайдфельд - 8 очок

3. Девід Култхард - 6 очок

4. Тімо Глок - 5 очок

5. Феліпе Масса - 4 очка

6. Ярно Труллі - 3 очки

7. Рубенс Баррікелло - 2 очка

8. Себастьян Феттель - 1 очко



Категорія: Авто-мото | Переглядів: 1073 | Додав: beowulf | Дата: 09.06.2008 | Коментарі (6)

Шотландія славиться своїми пейзажами, що зачаровують, старовинними замками, і звичайно ж прекрасним віскі. Але незабаром ця країна стане відома і як батьківщина фантастичного суперкара Falen - дітища місцевої дизайн-студії Dowdeswell and Hardie (D&h).

Автомобіль буде випущений обмеженим тиражем - всього 4 штуки, і, судячи з усього, коштувати він буде недешево. Адже кузов автомобіля повністю виконаний з карбону, а під капотом у нього розміститься 800-сильний, десятициліндровий двигун об'ємом 5,5 літрів, розроблений англійською компанією Judd. Маса суперкара складає всього 1000 кг, двигуна - 130 кг, а її довжина 4,2 метра. Таким чином, виробникам вдалося досягти якнайкращого співвідношення потужності і ваги серед тих, що існують на сьогоднішній день подібного роду автомобілів.

Прем'єра D&h Falen відбудеться на автосалоні в Женеві в 2009 році, вартість ексклюзивної новинки, поки невідома. До речі, назва «Falen» має чисто шотландське коріння. З гельської мови воно переводиться як «демон».


Категорія: Авто-мото | Переглядів: 1120 | Додав: beowulf | Дата: 01.06.2008 | Коментарі (0)

Компанії Audi, схоже, подобається тримати свій TT Clubsport в рядах «концептуальних» автомобілів. Поки публіка із завмиранням серця чекала від німецького виробника повідомлень про серійну версію родстера, майстри з Інгольштадта взяли, і запропонували оновлений варіант концепт-кара. Ні, ми, звичайно, любимо Audi і завжди з радістю сприймаємо новини від нього, але не такі ж...
Правда, дана звістка нітрохи не похитнула впевненість журналістів в тому, що TT Clubsport все-таки дістанеться до конвеєра. Врешті-решт, сам автомобілебудівник в опублікованому ним прес-релізі однозначно дав зрозуміти, що «вихід обмеженої серії цієї моделі не виключається». А тому шанси побачити версію машини, призначену для продажу, у нас все ж таки є.
Ну а поки Audi дратує публіку своїм «випустимо серійний Clubsport - а може, не випустимо», розповімо-таки про оновлений концепт-каре. Риси кузова вже вдруге народженого автомобіля залишилися такими ж, як в первинному варіанті. А ось решітка радіатора, повітрозабірники на передньому бампері, диски і ще деякі деталі змінились. І, треба відзначити, в кращу сторону.

Що ж до потенціалу Audi TT Clubsport - він залишився без змін. Під капотом родстера ви всі так само можете виявити дволітровий двигун TFSI від моделі S3 із збільшеною спеціально для «концепту» турбіною. Остання дозволяє мотору автомобіля виробляти 300 кінських сил. Ну, що ж, залишається сподіватися, що все це багатство дістанеться-таки до розпещених німецькою якістю автомобілістів.

Категорія: Авто-мото | Переглядів: 1038 | Додав: beowulf | Дата: 24.05.2008 | Коментарі (0)

Volkswagen представили спецмодифікацію маленького хетча Polo з гучним ім'ям – не тільки що GT, так ще і Rocket. Проте, не дивлячись на назву машинка не отримала модернізацій мотора, а отримала масу всіляких корисних і не дуже дрібниць. Перелік стандартний - легкосплавні колеса по 16 дюймів кожне, протитуманки, задній спойлер, точніше спойлерок, запаморочливої краси килимки і шкіряне кермо. Разом все це підвищує мінімальний цінник до 16 875 євро за їх закордонним розцінками.
Цього Volkswagen показалося мало, тому вони пустили в хід ще одну комплектацію, точніше дві, але вони відрізняються лише кольором кузова. Ці набори індивідуалізації носять прізвиська скромніше - Black Spec Edition і Sliver Spec Edition. З назви нескладно здогадатися, якими саме кольорами різняться кузова, але досить складно здогадатися, що Black і Sliver мають ще підвиди - не машина, а підручник біології. Увага клас, Black в природі ділиться на власне Black і Black Magic (змовилися вони з Ford, чи що), а Silver, як такий, взагалі вже перевівся, залишилися лише два його нащадка - Reflex Silver і Silverbird.Всі чотири істоти мають одну загальну межу, вони пересуваються виключно на 16-дюймових лапах.

Якщо, дати спокій кузову і все-таки відкрити двері, то в салоні можна виявити аналогічний бублик Gt-rocket, тоноване заднє скло і тоновані задні пасажирські віконця. За все про все німці просять 13 800 Євро.









Категорія: Авто-мото | Переглядів: 1004 | Додав: beowulf | Дата: 18.05.2008 | Коментарі (0)

Автомобільна група Hyundai-Кia уклала довгострокову угоду з корпорацією Microsoft про співпрацю в області розробки музичної і інформаційної систем нового покоління для своїх автомобілів. Угода була підписана в Сеулі між головою корпорації Microsoft Білом Гейтсом (Bill Gates) і президентом автомобільної групи Hyundai-Кia Юйсун Чангом (Euisun Chung).

На інноваційні рішення в області мультимедіа автомобільна група Hyundai-Кia впродовж подальших 5-ти років має намір витратити $ 166 млн.

«З весни 2006 року між корпорацією Microsoft і автомобільною групою Hyundai-Кia велися переговори по створенню автомобільних технологій майбутнього. На сьогоднішній день ми прийшли до одного знаменника і цілеспрямовано націлені на розробку інноваційних рішень в області мультимедіа для нового покоління автомобілів Hyundai-Кia», - говорить голова корпорації Microsoft Біл Гейтс.

«Для того, щоб стати світовим лідером в області автомобілебудування, нам потрібно представити громадськості автомобілі нового покоління, які будуть побудовані на основі новітніх технологій і із залученням інноваційних розробок у сфері мультимедійного забезпечення», - говорить директор технологічного відділу автомобільної групи Hyundai-Кia Хун Сун Лі.

Відповідно до угоди, компанії спільно створять нову систему голосового управління, що пов'язує мобільний телефон із стереосистемой автомобіля. За час співпраці також планується, що корпорація Microsoft розробить нові навігаційні і мультимедійні системи, а автомобільна група Hyundai-Кia у свою чергу працюватиме над мобільними вбудовуваними комп'ютерами, що дозволяють використовувати всі новітні розробки Microsoft.



Категорія: Авто-мото | Переглядів: 1022 | Додав: beowulf | Дата: 12.05.2008 | Коментарі (1)

1 2 »
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com