П'ятниця, 10.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2008 » Серпень » 2 » Створений перший український драгстер
20:22
Створений перший український драгстер
Вперше, за всю автомобільну історію країни, в Україні побудували справжні Драгстер! Це не тюнінгований серійний автомобіль, не саморобний автомобільчик схиблених на економії людей, а справжній монстр доріг!

Унікальна розробка була реалізована в місті Харкові.

Кожна деталь потерпіла значних переробок, змін і омологацій (полегшення деталей). У основу цього драгстера ліг автомобіль . ВАЗ 2113 (!)

Але зміні піддали буквально кожен шуруп! 

Інновацією стало розміщення . вихлопної системи. Її просто провели через салон! Причому вихлоп прямоточний, без глушника!

У числі безлічі інших змін - установка посилених гальмівних дисків, каркаса безпеки, омологірованих вікнопластикових деталей кузова і такого ж сидіння водія.

Двигун робочим об'ємом 1775 куб. см також потерпів серйозних доопрацювань. Встановлені нестандартні розподільні вали і збільшені впускання і випускні клапана, система впускання є 4-ою дросельне вприскування, а випуск, як уже згадувалося, прямоточний 4 в 1, без глушника.

Драгстер був побудований відповідно до всіх встановлених вимог при споруді спеціальних автомобілів для змагань по Драг Рейсингу і є дійсно єдиним подібним автомобілем в Україні!

У дії перший український драгстер можна буде побачити 20 травня на автодромі «Чайка», в рамках 1го етапу Кубка України з Драг Рейсингу.



Категорія: Авто-мото | Переглядів: 1115 | Додав: beowulf | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com