Понеділок, 29.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » Спорт
Сьогодні, 26 липня, на Тур ДЕ Франс відбувся двадцятий етап. У гонці з роздільним стартом із Серілли в Серт-Аман- Монтрон (53 кілометри) швидшим за всіх був німець Штефан Шумахер з Gerolsteіner.Канчарелла 0 другим, а Кім Кірхен з Team Columbіa - третім.
Українець Ярослав Попович показав 29- й результат, а Володимир Густов аж 110.

Тепер із упевненістю можна сказати, що переможцем Тур ДЕ Франс-2008 став Карлос Састре. Його найближчий з, Кадел Эванс програє йому хвилину й п'ять секунд, а Коль - хвилину й двадцять.
Попович за підсумками двадцяти етапів - 24, а Густов - 46.

Коль, також, завоював гірську майку цього року, а Фрейє - зелену.
Енди Шлек став найкращим молодим велогонщиком.
Ну а Team CSC Saxo Bank - найкраща команда цього року .
Завтрашній, останній етап, уже нічого істотно у верхівці не змінить. Гонщики проїдуть 143 кілометри й закінчать Тура Де Франс-2008 у Парижі, на Єлисейських полях. 



Категорія: Спорт | Переглядів: 931 | Додав: beowulf | Дата: 26.07.2008 | Коментарі (2)

З 26 січня по 1 лютого 2009 року в Ізраїлі пройде вже четвертий за рахунком кубок першого каналу,в якому примуть участь по чотири Українських та Російських клуба.Запрошенні Динамо К, Шахтар, Металіст, Дніпро, Зеніт, Спартак, ЦСКА, Динамо М. Будем вболівати за наших!!!!!!
Категорія: Спорт | Переглядів: 929 | Додав: shumash | Дата: 26.07.2008 | Коментарі (0)

 2 : 0

20 липня 2008 року.

ст. "Україна", м. Львів, 19:00.
ФК Львів: Марущак, Романюк, Ващук, Жданов, Кіцута (Каваців, 73), Даньків (Гальчук, 79), Федорчук, Панас, Б. Баранець, Г. Баранець, Гордієнко (Худзік, 68).
"Шахтар": Худжамов, Срна, Чигринський, Іщенко, Рац, Хюбшман (Гладкий, 66), Фернандіньо, Жадсон (Ілсіньо, 46), Вілліан, Адріано (Брандао, 46), Селезньов.
Попередження: Г.Баранець, Даньків - Рац, Брандао, Срна, Гладкий.
Голи: Панас 22, Федорчук 89.

Ми сподівалися, що команду зуміє здобути хоча б очко в матчі з чемпіонам і володарем Кубка та Суперкубка. Ми знали, що команда битиметься до кінця в кожному епізоді за кожний матч. Але ніхто не міг спрогнозувати такого. ФК "Львів" переграв "Шахтар".
Щиро дякуємо команді за таке свято, яке вони подарували всім нам.

Категорія: Спорт | Переглядів: 1004 | Додав: Vova | Дата: 20.07.2008 | Коментарі (4)

Чемпіон світу за версіями ІBF і WBO у суперважкій вазі українець Володимир Кличко розповів після перемоги над американцем Тоні Томпсоном, з ким би він хотів зустрітися на рингу в майбутньому.
"І Повєткін, і Хей насьогодні найцікавіші для нас суперники. Хто з них буде реальним суперником, покаже час", - сказав Володимир Кличко. 

"Я бажаю удачі Повєткіну у двобої з Таурусом Сайксом, будемо тримати за нього кулаки", - сказав Кличко-молодший. 

"Ні, у Чехів на цей двобій не поїду, подивлюся по телевізору", - додав український боксер.

У суботу, 12 липня, український боксер Володимир Кличко в одинадцятому раунді нокаутував американця Тоні Томпсона, захистивши титул чемпіона WBO у суперважкій вазі.


Категорія: Спорт | Переглядів: 972 | Додав: beowulf | Дата: 14.07.2008 | Коментарі (2)

У неділю, 29 червня визначився новий чемпіон Європи - через 44 роки Іспанія знову виборола собі цей титул. Єдиний гол у фінальній грі забив Фернандо Торрес.
Чемпіонат Європи. Фінал

Німеччина - Іспанія - 0:1

Гол: Торрес (33)

Попередження: Баллак (43), Кураньї (89) - Касільяс (43), Торрес (74)

Відень. Стадіон Ернст Хаппель. Початок матчу: 21:45

Арбітр: Роберто Розетті (Італія)

Німеччина: Леманн - Фрідріх, Мертезакер, Метцельдер, Лам, Фрінгс, Хітцльшпергер, Баллак, Швайнштайгер, Подольські, Клозе

Тренер: Йоахім Лев

Іспанія: Касільяс - Рамос, Марчена, Пуйоль, Капдевілья, Сенна, Іньєста, Хаві, Фабрегас, Сільва, Торрес

Тренер: Луїс Арагонес


Категорія: Спорт | Переглядів: 1019 | Додав: beowulf | Дата: 30.06.2008 | Коментарі (2)

У четвер, 26 червня, в австрійському Відні в півфінальному протистоянні збірних Росії й Іспанії визначився другий фіналіст Євро-2008.Півфінальний матч Євро-2008 завершився переконливою перемогою збірної Іспанії з рахунком 3:0. Голи у ворота збірної Росії забивали Хаві, Гюіса і Сілва.

Цей півфінал був не першим матчем Євро-2008, який пройшов під зливою. Але саме в ньому збірним Іспанії та Росії показати високу швидкість не удалося. Це підтверджують дані Castrol Perfomance Index. Скромні показники - 26.01 км/год півзахисника Маркоса Сенни і 25.94 км/год захисника Сергія Ігнашевича - от і весь максимум, показаний на стадіоні Ернст Хаппель у цього вечора. 

Не відзначилися швидкістю й гравці, які вийшли на заміну в другому таймі. В іспанців найгірший результат показав Хабі Алонсо (20.75 км/ч), а в російській збірній – Дмитро Сичов (22.71 км/ч).

Збірна Іспанії буквально взяла в облогу ворота збірної Росії. За матч по рамці Ігоря Акінфеєва було зроблено 20 ударів, три з яких воротареві не вдалося відвернути. На протилежному боці поля Ікера Касільяса від дощу російські форварди особливо не відволікали, здійснивши в його сторону 8 ударів з нульовим ККД

Росія має власний "вічний двигун" - Сергія Семака. Негода ніяк не вплинула на його високу працездатність. Капітан Росії знову став найвитривалішим гравцем не тільки у своїй команді, але й у цьому матчі. Пробіг екс-луганчанина - 11 598 метрів. Зовсім не на багато відстав від нього інший "стахановець" - Костянтин Зирянов (11 425 метрів). 

За молодше покоління гравців Росії постояв працьовитий Юрій Жирков (11 117 метрів). У складі Іспанії змагатися з росіянами змогли Андерс Іньєста (11 125 метрів) і Давид Сільва (11 052) метра

Незважаючи на те, що пари центральних захисників Росії в першому матчі проти Іспанії в групі й у півфіналі були різними, якісних змін не відбулося. 

Усі три вирішальні удари по воротам Акінфеєва піренейці робили з центральної частини штрафного майданчика. Мабуть, надто швидкими виявилися іспанці для російських оборонців


Чемпіонат Європи. Півфінал Росія - Іспанія - 0:3 Голи: Хаві (50), Гуїза (74), Сильва (81)
Чемпіонат Європи. Півфінал Росія - Іспанія - 0:3  

Гол: Хаві (50) , Гуїза (74), Сильва (81)

Вена. Стадіон Ернст Хаппель. 

Початок матчу: 21:45  

Арбітр: Франк де Блекере (Бельгія)

Росія: Акинфеєв - Анюков, Ігнашевич, ... Читати далі »

Категорія: Спорт | Переглядів: 955 | Додав: beowulf | Дата: 27.06.2008 | Коментарі (1)

У середу, 25 червня, у швейцарському Базелі в півфінальному протистоянні збірних Німеччини й Туреччини визначився перший фіналіст Євро-2008.Німеччини обіграла турецьку команду з рахунком 3:2 і вийшла до фіналу Євро-2008.

Контроль м’яча успіху не приніс

Уперше на Євро-2008 команда, що більше контролювала м’яч, у підсумку програла двобій. Як підрахувала система Castrol Performance Іndex, збірна Туреччини 54% ігрового часу володіла Європасом, а Бундестім лише 46%. 

До того ж турки повністю перебили своїх суперників за кількістю нанесених по воротах ударів. Підопічні Фатіха Теріма 20 разів стріляли в напрямку рамки німецьких воріт. Подольскі ж і компанія спромоглися лише на 8 ударів. Правда, три з них завершилися голами, яких виявилося досить для виходу у фінал Євро. 

За турками залишився й такий компонент гри, як кутові - 8:2 на їх користь. І лише за кількістю штрафних Німеччина трохи перевершила опонента - 15:14.

Швидкість показали молоді

22-річний півзахисник збірної Туреччини Мехмет Топал став найреактивнішим гравцем першого півфіналу. Швидкість, яку розвив хавбек, склала 31.05 км/год. На додаток до цього досягнення, Топал пробіг за матч 10 020 метрів. 

Кращим за пробіжкою у матчі став Хамит Алтинтоп, гравець мюнхенської Баварії, що показав 11 439 метрів. Його одноклубник - Лукас Подольскі - виявився найжвавішим у Бундестімі. Німецький поляк розігнався до 29.36 км/год. А капітан Німеччини, Міхаель Баллак, який уже раз став лідером команди за проробленою за матч дистанцією. У півфіналі його кілометраж дорівнює 11 251 метру. 

У складі збірної Німеччини виявився ще один футболіст, який подолав більше 11 кілометрів - Бастіан Швайнштайгер. Але при цьому турки перебігали німців: 109 224 метри проти 106 447.

Легка прогулянка


Виявилися в складі обох команд гравці, які й розбігтися нормально не встигли. Мова йде про Марселя Янсена (Німеччина) і Тюмера Метіна (Туреччина), що вийшли на заміну в самому кінці матчу. Янсен устиг пробігти 165 метрів, а Метін - 177.
Чемпіонат Європи. Півфінал Німеччина - Туреччина - 3:2 Гол: Швайнштайгер (26), Клозе (79), Лам (90) - Борал (22), Шентюрк (86)
Попередження: Шентюрк (54)
Базель. Стадіон Санкт-Якоб Парк. Початок матчу: 21:45

Арбітр: Массімо Бузакка (Швейцарія)
Німеччина: Леманн - Лам, Мертезакер, Метцельдер, Фр ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 981 | Додав: beowulf | Дата: 26.06.2008 | Коментарі (0)

Завтра на футбольних полях Австрії і Швейцарії стартує головна футбольна подія цього року.Матч відкриття відбудеться 7 червня о 19 год,турнір розпочнуть Швейцарія і Чехія.Зараз не буду називати команди ,які є фаворитами Євро,а просто пропоную вашій увазі групи на які розділені 16 збірних.
Група А          Група В        Група С          Група D
Швейцарія      Австрія         Румунія           Іспанія
Чехія              Хорватія       Франція          Росія
Португалія      Німеччина     Нідерланди     Греція
Туреччина      Польща         Італія             Швеція

Тож з нетерпінням чекаєм на подію яку не можна пропустити.
Категорія: Спорт | Переглядів: 1118 | Додав: beowulf | Дата: 06.06.2008 | Коментарі (12)

Після ганебної гри і настільки ж розгромної поразки від Голландії, збірна Михайличенка провела реінкарнацію і показала футбол, за який не тільки не соромно, але ще й дуже приємно.

Збірна України у товариському матчі у Стокгольмі з рахунком 1:0 перемогла команду Швеції, для якої цей поєдинок став останнім екзаменом перед Євро-2008. Після ганебної гри і настільки ж розгромної поразки від Голландії, збірна Михайличенка провела реінкарнацію і показала футбол, за який не тільки не соромно, але ще й дуже приємно.

У матчі зі скандинавами українці грали так як повинна грати національна команда, яка відстоює честь країни. Боротьба по всьому полю, самовіддача більше ніж на 100% і як нагорода - перемога над сильною збірною.

Михайличенко, давши відпочити Шевченку, Вороніну і Калениченку, зробив велику послугу для молоді, поставивши у стартовому складі тих же Селезньова, Кравченка, Гуменюка, Ярамаша. Ці хлопці не підвели і віддячили за довіру перемогою.

Шведи зі своїми Ібрагімовичами, Люнбергами і Ларссонами аж ніяк не виглядали фаворитами, які до того ж грали у себе вдома.

У першій 45-хвилинці обидві збірні мали шанси, щоб забивати. У господарів запам`ятався удар Ібрагімовича з метрів 12-ти на який в останній момент зреагував П`ятов, відбивши м`яч ногою. В синьо-жовтих небезпечно головою пробивав Кучер і лише Ларссон врятував шведів від голу, вибивши м`яч з лінії воріт. Після ударів Селезньова та Гоменюка м`яч пролетів поруч зі штангою.

У першому таймі, як в цілому і у всій грі українці пресингували, оборонялися всією командою і настільки ж активно йшли в атаку, де найактивнішими були Селезньов, Гоменюк, Кравченко та Шевчук, що активно підключався по лівому флангу і виглядав набагато краще за Несмачного, якого Михайличенко, нарешті, залишив на лаві запасних.

У другому таймі шведи більше зробили замін, а в українців на поле вийшли Чигринський, Мандзюк і Гладкий, що замінили Русола, Левченка та Гоменюка. Ці заміни суттєво не вплинули на гру збірної Михайличенка, але було помітно, що за фізикою українці дають фору шведам.

На 54-ій хвилині ледве не завдав серйозної травми Кучеру Ібрагімович, який жорстко заїхав буцою в голову українцю, навіть не вибачившись... На 70-ій хвилині міг помститися шведам за Кучера Селезньов, але його удар з 10 метрів відбиває Шаабан, котрий начудив пізніше.

На 83-ій хвилині українці забивають. Назаре ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 987 | Додав: beowulf | Дата: 01.06.2008 | Коментарі (2)

21 травня у Львові відбулася Містобудівна рада, на якій затвердили ескізний проект футбольного стадіону для проведення Чемпіонату Європи 2012 в м. Львові.


Під час ради розглянули містобудівельну ситуацію, генплан та під'їздні дороги до стадіону у Львові. Велику увагу у концепції проектування стадіону приділено місцю для паркування, повідомляє прес-служба львівської міської ради.
Для обслуговуючого персоналу і VIP гостей виділено 1593 паркувальних місця. Територія для фургонів і автомобілів теле- та радіо- компаній становитиме 6000 м кв. Згідно архітектурно-планувального і конструктивного рішення, стадіон відповідає вимогам УЄФА, кількість місць для сидіння становитиме 33.400. З них приблизно 300 місць для почесних гостей в області VIP-зони на третьому рівні та приблизно 150 місць в зоні скайбоксів на четвертому рівні. Окрім того розглянуть розміщення і призначення усіх конструктивних частин стадіону, а саме невиробничих споруд, ігрового поля, розподільної тераси, покрівлі над трибунами.

У частині інженерного обладнання запроектований стадіон відповідатиме всім функціональним вимогам УЄФА на ЄВРО 2012, в тому числі за резервним джерелом живлення, освітлення і телебачення, системою озвучення, устаткуванням телекомунікації, системою безпеки і доступу, а також відео екраном на півночі та півдні .
Для безпеки глядачів на стадіоні будуть використані найновіші конструктивні та організаційні протипожежні заходи. Запропоновані заходи базуються на відповідному переліку правил Європейських Норм, що діють по всій Європі і стали правовою основою для спорудження стадіонів для Чемпіонату світу 2006 року, а також чемпіонату Європи 2008 року.
Участь в раді взяли директор ТзоВ "Арніка" Володимир Следзь, який є автором ескізного проекту, архітектор інституту "Містопроект" Петро Крупа, професор кафедри містобудування Національного університету "Львівська Політехніка" Богдан Посадський. Загалом у раді приймали участь 30 архітекторів від української і австрійської сторони. Під час ради архітектори від австрійського "Конструкторського бюро Альберта Віммера" представили ескізний проект майбутнього стадіону. "Містопроект" висловив свої пропозиції щодо адаптації проекту стадіону до українських вимог і специфіки.
champion.com.ua
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Спорт | Переглядів: 1639 | Додав: Vova | Дата: 24.05.2008 | Коментарі (2)

« 1 2 3 4 5 6 7 »
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com