П'ятниця, 29.03.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » Спорт
Чемпіон світу за версією WBC Віталій Кличко і претендент на цей титул Хуан Карлос Гомес досягли домовленості щодо проведення поєдинку 21 березня. Про місце бою буде оголошено найближчим часом. На сьогоднішній день розглядаються два варіанти: Німеччина (Штутгарт) і США. Організацією бою займається промоутерська компанія К2 Promotions. Кубинець отримає гонорар у розмірі 1,2 млн. євро. За словами Віталія, переговори затяглися у зв'язку з розбіжностями відразу за декількома пунктами, оскільки «необхідно було знайти компроміс між бажаннями і можливостями; проте всі домовленості досягнуті і контракт підписаний».
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Спорт | Переглядів: 1148 | Додав: axel07 | Дата: 12.01.2009 | Коментарі (3)

Артем Мілевський став найкращим футболістом Чемпіонату України в 2008 році за оцінками видання Спорт-Експрес в Україні.Після кожного матчу гравцям виставлялися оцінки. Мілевський, зігравши в 2008 році 22 матчі, набрав середній бал 6,14, випередивши більш ніж на 0,1 бали найближчих переслідувачів - нападаючого Металіста Джексона Коельо (6,05 в 28 матчах) і півзахисника Динамо Олександра Алієва (6,04 в 23 матчах). 

Також в першу десятку увійшли нападник Ісмаель Бангура (6,0 в 23-х), півзахисник Тіберіу Гіоане (5,94 в 25-ти) і новоспечений динамівець, півзахисник Сергій Кравченко (5,92 в 26-ти матчах за Ворсклу). 

Також Динамо утримує лідерство за середнім балом клубів за 2008 рік, який вираховується, виходячи з середніх оцінок кожної з ліній: воротарі (середній бал воротарів Динамо - 5,74), захисники (5,74), півзахисники (5,91) і нападники (5,87). 
Таким чином, середній бал Динамо дорівнює 5,83, що на 0,01 більше, ніж у Металіста, і на 0,07 - ніж у Шахтаря. 

Найращим бомбардиром України в 2008 році став Ісмаель Бангура. 
Найкращими асистентами року, за версією видання, стали Олександр Гладкий (Шахтар), Рікардо Фернандеш (Металург Д) і Едмар (Металіст) і все той же Артем Мілевський (Динамо). 

Категорія: Спорт | Переглядів: 1016 | Додав: beowulf | Дата: 27.12.2008 | Коментарі (0)

Пари 1/16 фіналу Кубка УЕФА

ПСЖ – Вольфсбург 
Копенгаген – Манчестер Сити 
Неймеген – Гамбург 
Сампдория – Металлист 
Брага – Стандард 
Астон Вилла – ЦСКА 
Лех – Удинезе 
Сент-Этьен – Олимпиакос 

Фиорентина – Аякс 
Ольборг – Депортиво 
Вердер – Милан 
Бордо - Галатасарай
Динамо - Валенсия
Зенит – Штутгарт
Марсель – Твенте
Шахтер - Тоттенхэм



Категорія: Спорт | Переглядів: 1129 | Додав: beowulf | Дата: 19.12.2008 | Коментарі (1)

У Китаї завершився конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC), на якому з офіційним візитом побував й чемпіон світу у суперважкій вазі Віталій Кличко. Власник титулу по одній з найпрестижніших версій й у найпрестижнішій вазі подякував Раді й особисто президенту Хосе Сулейману за наданий шанс знову вийти на чемпіонський двобій. Пізніше виконком WBC постановив провести наступний захист титулу Віталієм Кличком як обов’язковий й супротивником призначив кубинського боксера Хуана Карлоса Гомеса.

Чемпіон світу був трохи засмучений такою новиною: «Я вже якось послав у нокаут Гомеса, коли він працював у мене спаринг-партнером. Мені здається, телебаченню все ж не буде цікавий цей поєдинок. Не кажучи вже про звичайних глядачів… Все ж таки їм було б набагато цікавіше побачити, приміром, бій Кличко – Валуєв чи Кличко – Льюїс».

Найближчим часом дві команди повинні вирішити, хто буде організовувати бій. Якщо сторони не домовляться, 19 грудня відбудеться конкурс заявок.

за даними www.klitchko.com

Категорія: Спорт | Переглядів: 1064 | Додав: axel07 | Дата: 18.11.2008 | Коментарі (0)


У суботу, 15 листопада, пройшли три матчі 15-го туру української Прем'єр-ліги. Ворскла не змогла обіграти Кривбас, Львів став свідком локального дербі, а Таврія змогла врятувати матч у Маріуполі. Українська Прем'єр-ліга. 15-й тур 
Ворскла (Полтава) - Кривбас (Кривій Ріг) - 0:0

Попередження: Рожков (22), Грановський (56), Костишин (75), Мотуз (90)

Полтава. Стадіон Ворскла. Початок матчу: 16.00

Арбітр: В. Зшивальников (Одеса)

Ворскла: Долганський - Даллку, Краснопьоров, Кулаков, Цуррі, Деспотовскі, Марковскі, Кравченко, Медведєв, Єсін (Локтіонов, 6), Сачко (Янузі, 80)

Тренер: Микола Павлов

Кривбасс: Боровик - Сердюк, Грановський, Ковальчук, Радченко, Опря, Пашаєв, Бюлюкбаши, Рожков (Булку, 90), Мелащенко (Мотуз, 88), Костишин (Бартулович, 77)

Тренер: Олег Таран


--------------------------------------------------------------------------------

ФК Львів - Карпати - 2:4

Голи: Федорчук (10), Г. Баранець (22) - Кузнєцов (41), Кожанов (57), Худобяк (64), Кополовець (80)

Попередження: Шевелюхін (9), Г. Баранець (31), Худзик (90) - Кобін (46), Кополовець (81)

Левів. Стадіон Україна. Початок матчу: 16.00

Арбітр: Сергій Шебек (Київ)

Левів: Шевчук - Гальчук, Ващук, Кіцута (Романюк, 66), Федорчук, Шевелюхін, Котенко (Панас, 55), Г. Баранець, Б. Баранець, Худзик, Гордієнко (Полтавець, 74)

Тренер: Сергій Ковалець

Карпати: Романенко - Петривський, Пшеничних, Ощіпко, Ткачук, Худобяк, Кожанов (Федорів, 78), Гурулі, Кобін, Зенєв (Кополовець, 64), Кузнєцов (Фещук, 88)

Тренер: Олег Кононов


--------------------------------------------------------------------------------

Ілічівець (Маріуполь) - Таврія (Сімферополь) - 3:3

Голи: Ярошенко (14), Ситник (17), Кривошеєнко ( 36-пен.) - Донець (41), Ідахор (60), Маркович (70)

на 2-й хвилині Горобець (Ілічівець) не реалізував пенальті (воротар)

Попередження: Ярошенко (30), Кирильчик (43), Соляник (64), Беганський (77)

Маріуполь. Стадіон Ілічівець. Початок матчу: 14.00

Арбітр: Віталій Годулян (Одеса)

Ілічівець: Глущенко - Камдем Камдем, Чучман, Горобець (Нефьодов, 59), Іващенко (Мірошник, 46), Соляник, Ситник, Кирильчик, Оберемко, Кривошеєнко, Ярошенко (Беганський, 76)

Тренер: Ілля Близнюк

Таврія: Дикань - Донець, Хайдучек, Маркович, Йокшас, Галюза, Давидов (Зборовський, 40), ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1067 | Додав: beowulf | Дата: 16.11.2008 | Коментарі (1)

Футбольний поєдинок між двома британськими любительськими командами був скасований через те, що дикі кабани, які живуть у графстві Глостершир, зіпсували поле, на якому мала відбутися гра. 
Стадо диких тварин залишило велику кількість вибоїн і ям на футбольному полі, зробивши його непридатним для проведення матчу, пише британська газета The Independent.  

Коли і де відбудеться матч між командами з міст Садлі й Чарфілд, запланований на суботу, 15 листопада, не повідомляється.  

Директор-розпорядник Футбольної асоціації Глостершира вже заявив, що ніколи не зіштовхувався з подібною ситуацією. 

"Зазвичай футбольні майданчики страждають через автомобілі або мотоцикли, але про те, щоб поле зіпсувало стадо кабанів, я чую вперше", - заявив чиновник.  

Як повідомляється, на повне відновлення поля знадобиться декілька місяців. Усі матчі, які мали відбутися на цьому майданчику, перенесені.

Категорія: Спорт | Переглядів: 993 | Додав: beowulf | Дата: 11.11.2008 | Коментарі (2)

У вівторок, 21 жовтня, відбувся матч третього туру Ліги Чемпіонів між київським Динамо і португальським Порту. Це сталося. Ми чекали цього, сподівалися і вірили. Закінчився трирічний період без перемог. Скажемо "Ні!" антирекордам. Ліга Чемпіонів. Група G. 3-й турПорту - Динамо (Київ) - 0:1

Гол: Алієв (28)

Попередження: Роландо (66) - Несмачний (33)

Порту. Стадіон Драгао. Початок матчу: 21.45

Арбітр: Тер'є Хауге (Норвегія)



Категорія: Спорт | Переглядів: 967 | Додав: beowulf | Дата: 22.10.2008 | Коментарі (1)

Віталій Кличко, який у суботу, 11 жовтня, переміг чемпіона світу за версією WBC у суперважкій вазі нігерійця Семюела Пітера і став новим володарем титулу, прокоментував підсумки бою, а також поділився своїми емоціями. 
"Я не форсував події. Не хотів ризикувати. Це рішення виявилося правильним. Тепер наша з братом мрія збулася: і я, і він - володарі чемпіонських титулів у суперважкій вазі. Шалено радий", - розповів Віталій Кличко в інтерв'ю німецькому телеканалу RTL.

Віталій Кличко: Довга дорога до чемпіонства

У свою чергу, чемпіон IBF і WBO в суперважкій вазі Володимир Кличко назвав перемогу старшого брата неймовірною: "Повернутися на ринг після чотирирічної перерви і одержати таку впевнену перемогу... Це неймовірно. Я пишаюся братом. Віталій довів, що він найкращий".

Тренер Віталія Кличко Фріц Здунек після бою сказав: "Віталій влаштував нам унікальний спектакль, показавши з якого тіста зроблений. Його нестандартна техніка поставила Пітера в безвихідь, та і будь-якого суперника поставила б. Проте, його удари не були такі хороші, як я сподівався, але зараз це вже не важливо. Віталій ще молодий, у нього все попереду".  

Бій за звання чемпіона світу за версією WBC, що проходив пізно ввечері 11 жовтня в німецькій столиці, завершився надупевненою перемогою українського боксера Віталія Кличко.  

Таким чином, брати Кличко практично монополізували чемпіонські титули у суперважкому дивізіоні - у розпорядженні сім'ї Кличко сьогодні знаходяться пояси WBC, IBF і WBO.  

Пояс WBA поки що належить росіянинові Миколі Валуєву, а титулом чемпіона на лікарняному (за версією цієї ж організації) володіє узбек Руслан Чагаєв


Категорія: Спорт | Переглядів: 916 | Додав: beowulf | Дата: 13.10.2008 | Коментарі (0)

В суботу, 11 жовтня на трасі Фудзі в Японії пройшла кваліфікація до 15 етапу Фомули-1. Поул позішн на недільну гонку виграв Люіс Хемільтон (McLaren-Mercedes). 
Підсумки кваліфікації в Японії: 

1. Люіс Хемілтон (Макларен) – 1.18,404

2. Кімі Райкконен (Феррарі) – 1.18,644 

3. Хейккі Ковалайнен (Макларен) – 1.18,821 

4. Фернандо Алонсо (Рено) – 1.18,852 

5. Феліпе Масса (Феррарі) – 1.18,874 

6. Роберт Кубіца (Бмв-заубер) – 1.18,979 

7. Ярно Труллі (Тойота) – 1.19,026

8. Тімо Глок (Тойота) – 1.19,118 

9. Себаст'ян Феттель (Торо Россо) – 1.19,638 

10. Себаст'ян Бурде (Торо Россо) – 1.20,167

 

Після другого сегменту вибули:  

 

11. Девід Култхард (Ред Булл) – 1.18,187 

12. Нельсон Піке-молодший (Рено) – 1.18,274 

13. Марк Уеббер (Ред Булл) – 1.18,354 

14. Казукі Накадзіма (Уільямс) – 1.18,594 15. Ніко Росберг (Уіьямс) – 1.18,672

Категорія: Спорт | Переглядів: 957 | Додав: beowulf | Дата: 11.10.2008 | Коментарі (0)

Україна і Польща зберегли право на організацію і проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
Таке рішення оголосили сьогодні, 26 вересня, на засіданні виконкому УЄФА в Бордо.  

При цьому УЄФА зобов'язав Україну й Польщу прискорити темпи підготовки до Євро-2012, повідомляє Reuters.  

Україна і Польща отримали право на проведення чемпіонату Європи в березні 2007 року. На організацію Євро-2012 також претендували Італія і (спільно) Хорватія з Угорщиною.  

У березні й липні 2008 року президент УЄФА Мішель Платіні зробив дві інспекційні поїздки в Україну й Польщу. За підсумками кожного з візитів Платіні попереджав організаторів турніру, що вони можуть бути позбавлені права на проведення Євро-2012, якщо підготовка не вестиметься інтенсивніше.  

Керівники Федерації футболу України й Асоціації футболу Польщі неодноразово заявляли, що ці країни впораються з виниклими складнощами і завершать підготовку до Чемпіонату Європи у встановлений термін.  

Також у ході засідання виконкому УЄФА було ухвалено рішення про перейменування Кубка УЄФА на Євролігу УЄФА, а також про зміни у системі проведення фінальної частини Чемпіонатів Європи, які будуть застосовані вже на Євро-2016.



Категорія: Спорт | Переглядів: 936 | Додав: beowulf | Дата: 26.09.2008 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 6 7 »
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com