Четвер, 02.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » Відпочинок та розваги

Меган Фокс - найсексуальніша дівчина
у світі Журнал FHM склав щорічний рейтинг ста найсексуальніших жінок світу. Очолила список акторка Меган Фокс, яка зіграла у фільмі Трансформери.
Такі результати опитування, у якому взяли участь 9 мільйонів читачів видання, повідомляє AP.

Фокс дебютувала в щорічному рейтингу FHM у 2006 році, і зайняла лише 68 місце. Через рік вона піднялася до 65 рядка.

У першу десятку, крім Фокс, потрапили найсексуальніша жінка FHM-2007 Джессіка Альба (3 місце), акторка Скарлетт Йоханссон (5 місце) і Кейт Бекінсейл, яка зайняла десяту позицію рейтингу.

Анджеліна Джолі опинилася на 12 місці, співачка Ріанна - на 14, а Періс Хілтон взагалі на 77 місці. Сотню найсексуальніших жінок світу замикає Бритні Спірс.

Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 973 | Додав: beowulf | Дата: 25.04.2008 | Коментарі (1)

Сингл 4 Mіnutes став тринадцятою композицією Мадонни, яка очолила британський хіт- парад
Жодній співачці за всю історію складання чартів у Великобританії не вдавалося досягнути такого результату, як Мадонні. Пісня 4 Mіnutes записана Мадонною разом з Джастіном Тимберлейком і ввійде до складу нового альбому співачки Hard Candy, що надійде в продаж 28 квітня.

Друге місце за кількістю синглів, які коли-небудь досягали вершини британського хіт-параду, належить Кайлі Міноуг, чиї композиції займали перший рядок сім разів.

Американська поп-зірка Мадонна, яка влітку відзначить своє 50- річчя, відправиться у світове турне у вересні 2008 року.

Фінальний концерт туру пройде на стадіоні Уемблі в Лондоні. Організатори обіцяють підготувати незвичайну хореографічну програму, повідомила газета Daіly Mіrror.



Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1117 | Додав: beowulf | Дата: 21.04.2008 | Коментарі (3)


Американська співачка Бейонс Ноулз вийшла заміж за репера JAY-Z, повідомив журнал People на своєму веб-сайті з посиланням на друга молодят.
27-річна Ноулз і 37-річний JAY-Z відзначили весілля в пентхаусі молодого.

"Джей хотів, щоб весілля було без галасу - тільки свої, друзі та рідні", - сказав виданню неназваний друг репера.

На торжестві були присутні мати нареченої Тіна Ноулз, батько, він же продюсер співачки Метью Ноулз, сестра Соланж, учасники групи Destinys Child Келлі Роуленд і Мішель Уїльямс, а також кінозірка Гвінет Пелтроу.

Весіллю передували довгі роки романтичних стосунків.


Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 979 | Додав: beowulf | Дата: 14.04.2008 | Коментарі (1)


Журнал Forbes опублікував перелік топових музичних новачків сьогодення
При складенні рейтингу враховувалися різні умови, в тому числі кількість запитів у пошукових системах в Інтернеті, продажі альбомів та завантаження у 2007 році, а також кількість проданих рінгтонів. В результаті переважають R&B та hip-hop виконавці. Зокрема відзначено таких артистів як Sean Kingston, J. Holiday та переможець шоу American Idol на ім’я Jordin Sparks. У переліку також фігурують Flo Rida, Plies, Huey та Hurricane Chris. Очолює Топ-100 Soulja Boy, чия пісня «Crank That (Soulja Boy)» була визнана найхітовішою у 2007 році.



Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1063 | Додав: beowulf | Дата: 11.04.2008 | Коментарі (3)



Суд має переглянути рішення про дозвіл на в’їзд до країни 
Реперу було заборонено в’їжджати до Великої Британії у 2006 році, коли його було заарештовано та відіслано з країни після хуліганської поведінки в аеропорті Хітроу. Втім Снуп Дог подав успішну апеляцію на цю заборону, і зміг уникнути імміграційного суду у січні цього року. Водночас Міністерство закордонних справ вимагає скасування цього дозволу. Цієї п’ятниці буде встановлено дату слухання у цій справі.





Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1006 | Додав: beowulf | Дата: 11.04.2008 | Коментарі (8)

Геймери матимуть власну книгу рекордів Гіннеса


Автори "Книги рекордів Гіннеса", схоже, усвідомили всю глобальність такої штуки, як комп'ютерні ігри, і вирішили випустити спеціальне видання своєї книги, присвячене цьому явищу. Книга отримає назву The Guinness World Records – Videogame Edition 2008. На сторінках цієї книги можна буде ознайомитися з рецензіями на двадцятку найважливіших ігор року і дізнатися які рекорди були встановлені різними геймерами з різних країн, повідомляє Лента.

Раніше комп'ютерні ігри були представлені в "Книзі рекордів Гіннеса" лише окремим розділом. "Ми додали в книгу рекорди, що стосуються відеоігор, кілька років тому, і цей розділ став одним з найпопулярніших у постійних читачів. Отже присвятити цій темі самостійне щорічне видання – крок цілком розумний", – заявив Крейг Глендей, один з редакторів Гіннеса.

Яким же чином були представлені ігри і ігромани в знаменитій Книзі? Так, у 2006 році Лара Крофт удостоїлася титулу "найвідоміша героїня відеоігор" і потрапила в Книгу рекордів Гіннеса. Очікується вихід у світ чергової гри – Tomb Raider Anniversary з її участю. Згідно зі зведенням рекордів, у Німеччині діють найсуворіші правила для творців комп'ютерних ігор. Наприклад, персонажі, яких по ходу гри вбивають кого-небудь, зобов'язані мати "максимально огидний і таку, що відрізняється від людської зовнішність". Згідно з цими правилам, кров жертв в іграх має бути тільки зеленого кольору.

Пам'ятаєте стародавню гру під назвою "Супербрати Маріо"? Ця дуже відома серія комп'ютерних ігор фірми Nintendo, зроблена на початку 80-х за однойменними коміксами, у 2003 році потрапила в Книгу рекордів Гіннеса, як найпопулярніша комп'ютерна гра. За 20 років було продано більше 40 млн копій і з'явилося декілька різних версій. Рівно через 10 років після винаходу цієї комп'ютерної "стрілялки" було знято фільм "Супербрати Маріо", який став найпершим фільмом, знятим за компьтерною грою.

Перша гра з серії Command & Conquer з'явилася в 1995 році. За 10 років існування Command & Conquer придбала мільйони фанатів по всьому світу і була внесена до книги рекордів Гіннеса – цього разу як стратегічний серіал, що найбільше продається.

Природно, в Книгу рекордів потрапляють не тільки розробники і творці ігор. Але і самі геймери. Так, пройти комп'ютерну гру Halo-2 на високому рівні складності – під силу одиницям. Ймовірно, саме тому авторитетна к ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1201 | Додав: beowulf | Дата: 10.04.2008 | Коментарі (1)



На Євробачення поїде Лорак. Без конкурсу
ЛігаБізнесІнформ
Представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення" у 2008 році буде заслужена артистка України Ані Лорак.

Як повідомили Лізі у Національній телекомпанії України (НТКУ), кандидатура Лорак затверджена відповідно до Положення Європейського мовленнєвого союзу, яке передбачає, що НТКУ може самостійно визначати учасника конкурсу.

Нагадаємо, в "Євробаченні-2007", що проходило в столиці Фінляндії Хельсінкі, перше місце зайняла Марія Шерифович із Сербії. Таким чином, відповідно до правил, у 2008 році міжнародний пісенний конкурс буде приймати Белград (Сербія).

Вєрка Сердючка (сценічний образ Андрія Данилко) торік зайняла 2-е місце. "Бронза" виявилася в російської групи "Срібло".

Україна буде брати участь у пісенному конкурсі "Євробачення" вшосте.

Найбільших успіхів на конкурсі досягла Руслана, яка стала його переможницею.

Україну в різні роки також представляли Олександр Пономарьов, група "Гринджоли" і Тіна Кароль.

Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1000 | Додав: odin_ua | Дата: 10.04.2008 | Коментарі (4)

« 1 2 3 4
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com