Четвер, 02.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » Відпочинок та розваги
У суботу, 27 вересня, Ані Лорак відзначає 30-річний ювілей. Свій день народження українська співачка планує відсвяткувати в Парижі зі своїм коханим Муратом, повідомляє газета Сегодня.
"Поїздка в Париж - це подарунок Мурата. Ми з ним знайомі вже четвертий рік, а першою нашою спільною поїздкою на відпочинок була подорож у Париж три роки тому. Цього разу Мурат замовив столики в ресторані на Ейфелевій вежі, - розповіла Ані Лорак. 


"Я дуже хочу знову прогулятися Єлисейськими полями, відвідати торговельний комплекс Galerіes Lafayette - там у нас буде шопінг. Я хочу гуляти вулицями, дихати повітрям і належати собі й коханому", - додала співачка. 

Повернеться пара 28 вересня, і в той же день співачка вирушить в гастрольний тур, що охопить 25 міст України. Перший концерт відбудеться у Вінниці. 

Тим часом, виник конфлікт навколо участі Ані Лорак у концерті американської зірки Христини Агілери, що відбудеться 21 жовтня в Києві.

Менеджери Агілери вважають, що для українських артистів буде за честь безкоштовно заспівати на концерті поп-принцеси, пише газета. Однак Лорак, що завоювала 2-е місце на міжнародному конкурсі Євробачення-2008, із цим не згодна. 

"Безкоштовно я можу заспівати для друзів, а на сцені мені хочеться також показати своє маленьке шоу, - наголосила співачка. - Я навчилася поважати себе, і якщо так уже захочеться організаторам концерту Агілери - виходить, вони підуть мені назустріч. Якщо немає - я із задоволенням посиджу в залі й поаплодую Христині, чия творчість мені подобається", - сказала Лорак. 

30 травня Президент України Віктор Ющенко привласнив звання народних артистів України Ані Лорак і Пилипові Киркорову, що продюсував її участь на Євробаченні і є автором її пісні.

Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 977 | Додав: beowulf | Дата: 26.09.2008 | Коментарі (0)

Журнал Empіre склав рейтинг 500 кращих фільмів в історії кінематографа на основі голосування своїх читачів і компетентних думок професіоналів. Очолила список відома кримінальна сага Френсіса Копполи Хрещений батько.
Історія легендарного мафіозного клану 1972 року випередила стрічку Індіана Джонс з Харрісоном Фородом у головній ролі: У пошуках втраченого ковчега, зняту Стівеном Спілбергом. Фільм про пригоди археолога зайняв другий рядок рейтингу, пише британське видання The Guardіan. 

На третьому місці опинилася стрічка Ірвіна Кершнера Зоряні війни 5: Імперія завдає відповідного удару. Четвертою у списку фігурує знаменита екранізація роману Стівена Кінга Втеча із Шоушенка. П'яту позицію займає трилер режисера Стівена Спілберга Щелепи. 

У першу десятку також потрапили Славні хлопці, Апокаліпсис сьогодні, Ті, що співають під дощем, Кримінальне чтиво та Бійцівський клуб. 

Загалом в складанні рейтингу брали участь 150 режисерів, у тому числі Квентін Тарантіно та Майкл Лейк, 50 кінокритиків, а також більше 10000 читачів Empіre. 

Повний рейтинг найкращих фільмів в історії кіно можна переглянути тут.

За матеріалами NEWSru.com 

Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1170 | Додав: beowulf | Дата: 25.09.2008 | Коментарі (3)

Сьогодні, 19 вересня, виповнюється 26 років символу :-), що професор Скотт Фалман уперше запропонував використовувати для того, щоб позначати всміхнену особу в тексті, що набирається на комп'ютері.
Уперше смайл у тексті Фалман використовував у листі, що відправив на місцеву електронну дошку оголошень, яка була прототипом сьогоднішніх форумів і основним засобом спілкування між співробітниками університету. 

Це послання, що містить перший смайлик, стало пропозицією того, як позначати й визначати коментарі, які не варто серйозно сприймати.

Пізніше психолог розповів, що смайлики впроваджувалися для того, щоб людина, читаючи повідомлення, могла точніше визначити настрій або емоцію, закладену в повідомлення відправника. 

Необхідно відзначити, що за 25 років смайлик став незмінним атрибутом електронного спілкування. Зараз без його використання майже неможливо уявити сучасного спілкування в Мережі, тому що смайл замінює те, чого бракує в спілкуванні за допомогою чату або електронної пошти - інтонацію голосу й міміку. 

За матеріалами Calend.ru



Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 929 | Додав: beowulf | Дата: 19.09.2008 | Коментарі (0)

Американська співачка Крістіна Агілера, яка 21 жовтня виступить у Києві, попросила організаторів повну свободу пересування по українській столиці.
Агілера приїде в Київ за 5 днів до свого концерту, а деякі члени її команди прибудуть на 8 днів раніше. Організатори не виключають, що співачка може відвідати Україну в супроводі чоловіка. Про це вони повідомили на прес-конференції 15 вересня. 

Разом із зіркою в Україну приїдуть команда з 60 чоловік і шість фур устаткування. 

Швидше за все, Агілера мешкатиме в готелі Hyatt, а команда техніків та інший персонал - у Radisson. Зараз українські організатори продумують культурну програму перебування співачки в Києві. 

Як повідомив Марк Зуревінський з концертного агентства Viva Art, на концерті в Києві співачка виконає свої найкращі хіти: "Українська публіка може сподіватися на музичні сюрпризи. 90% концерту Крістіни - це відомі пісні, а інше - побачите і почуєте самі". 

"Ми обов'язково порадимо Агілері, щоб вона спробувала страви української кухні, а також послухала українську сучасну і народну музику", - додав Зуревінський.

За його словами, Крістіна Агілера - не вибаглива. Її головні вимоги - харчування три рази в день, напої в номері, можливість пересуватися по Києву 24 години на добу. Крім того, у номері знаменитості повинні обов'язково стояти троянди.

Перед концертом Агілери глядачів будуть пригощати напоями, і кожний одержить у подарунок диск співачки, повідомив директор концертного агентства Аншлаг Олег Ковалевський. 

На розігріві в американської зірки буде виступати хтось з українських музикантів - організатори подали менеджерам співачки список з 20 виконавців. Серед них - Потап і Настя Каменських, Ані Лорак і Ольга Полякова.

Нагадаємо, Крістіна Агілера виступить у столичному Палаці Україна 21 жовтня. Вартість квитків склала від 250 до 9500 грн.

Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 944 | Додав: beowulf | Дата: 16.09.2008 | Коментарі (0)

У жовтні вийде в ефір розважальне щотижневе Шоу Вєрки Сердючки.

Дія шоу відбувається в заміському будинку Сердючки, куди в гості до неї приходитимуть всесвітньо відомі особи - "чи то її друзі, чи то вороги — головне, що вони, як і хазяйка, дарувала радість людям".  

"Ведучою [шоу] буде неповторна Попелюшка України — Вєрка Сердючка, а її помічницями — легендарна дбайлива мама і акторка Театру Данилка — бек-вокалістка Романовська, яка перебуває у вічному пошуку чоловіка своєї мрії", - повідомили у прес-службі ТРК Україна.

Гості готуватимуть вечерю, дивитимуться разом кіно або сценки у виконанні Вєрки і її мами, а також зазнають всіляких провокаційних випробувань.

"Вєрка Сердючка - це пігулка радості для всіх. Ми дуже вдячні Андрію Данилку, що він прийняв нашу пропозицію. І новий проект каналу Україна стане осіннім подарунком нашим телеглядачам!", - зазначила Алла Липовецька, головний продюсер ТРК Україна.  

Нагадаємо, в липні цього року вийшов новий альбом Вєрки Сердючки (сценічний образ Андрія Данилка) під назвою Doremi doredo. Після Doremi doredo Данилко планує випустити тритомник dvd-дисків з піснями Сердючки, документальними фільмам, найкращими кліпами за 10 років і сценами з мюзиклів.



Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 984 | Додав: beowulf | Дата: 16.08.2008 | Коментарі (2)

Американський журнал People і британський Hello викупили права на публікацію перших фотографій двійнят знаменитої голлівудської пари Анджеліни Джолі і Бреда Пітта
Фотографії Нокса Леона і Вів’єни Мрашлеліни американці зможуть побачити вже в понеділок 4 серпня.

Коли це зможуть зробити британці поки невідомо. Обидва журнали заплатили по 7 млн. дол. за право першими опублікувати фотографії.

Як повідомляють батьки двійнят, отримані гроші будуть передані на добродійні цілі. 



Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1223 | Додав: beowulf | Дата: 05.08.2008 | Коментарі (1)

Найвидатніші леді Голлівуда можуть користуватися все більшою популярністю серед таблоїдів, але коли настає час виплат гонорарів за участь в блокбастерах, Голлівуд як і раніше є містом чоловіків, пише Лейси Роуз, Forbes.com.
В епоху, коли керівники студій, які прагнуть не ризикувати, проголосили чоловіків найнадійнішими кінозірками – а також найбажанішими кіноманами – напевно, не дивно, що вони непогано заробляють. Дійсно, 10 найбільш високооплачуваних акторів Голлівуда заробляють більше ніж 10 високооплачуваних акторок в співвідношенні 2 до 1 за підсумками року.

В цілому провідні актори великого екрану заробили цього року, за деякими оцінками, $487 млн., в той час, як найпопулярніші акторки - $244,5 млн. Вілл Сміт очолив список найбільш високооплачуваних акторів Голлівуда, заробивши за рік $80 млн. Сміт, якого часто називають найпрацелюбнішим в Голлівуді, довів, що незалежно від жанру, чи то науково-фантастичний трилер (фільм студії Warner Bros. Я - легенда (I Am Legend)) чи то сентиментальна драма (У гонитві за щастям (The Pursuit of of Happyness) компанії Sony) - він підкорить глядачів. Крім того, колишня зірка серіалу The Fresh Prince of Bel-air встановила кінорекорд цього року. Завдяки комерційному успіху що вийшов цього літа антисупергероїчному фільму Хенкок, Сміт став першим актором в історії Голлівуда, чиї вісім фільмів поспіль зібрали в прокаті більше $100 млн. кожен.

На другій позиції рейтингу опинилися зірка Піратів Карибського моря (Pirates of the Caribbean) Джоні Депп, актор, діяльність якого вагається між комерційним продуктом і художнім шедевром. Він як і раніше зміг заробити цього року $72 млн.

В цьому разі зірка досягла цих трьох показників роллю капітана Джека Вороб’я у франшизі студії Disney Пірати (Pirates) з касовими зборами в $2,76 млрд., і роллю в мюзиклі Стівена Сондхайма про серійного вбивцю Суїні Тодд: демон-перукар з Фліт-стріт (Sweeney Todd: The Demon Barber of Flat Street). Незважаючи на те, що остання стрічка насилу окупилася в прокаті, вона принесла Деппу номінацію на Оскар.

Еді Мерфі зі своїми $55 млн. займає третє місце в рейтингу найбільш високооплачуваних зірок Голлівуда завдяки великій кількості родинних хітів. Майстер перевтілення продовжує демонструвати свій талант, виконуючи чудові ролі у всьому: від анімаційних фільмів (Шрек (Shrek) студії Dreamworks) до комедій (Прийоми Норбіта (Norbit) компанії Dreamworks) і рімейків мюзикл ... Читати далі »
Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1049 | Додав: beowulf | Дата: 23.07.2008 | Коментарі (1)

Студія Warner Bros. випустила перший трейлер фільму Термінатор: Порятунок (Terminator: Salvation), зйомки якого почалися в травні 2008 року в Нью-Мексико.
Події фільму відбуваються в майбутньому, де лідер повстання тридцятирічний Джон Коннор разом з останніми представниками людства вступає в нерівну боротьбу проти комп'ютерної мережі Скайнет, яка намагається знищити людей. 

Головну роль - Джона Коннора - у фільмі зіграє Кристіан Бейл, відомий за роллю Бетмана. Режисер - Джозеф Макгінті Нікола, який зняв дві частини Ангелів Чарлі.

Також у стрічці задіяні Сем Уортінгтон, Хелена Бонем-Картер, Антон Єльчин, Мун Бладгуд і реппер Common. Передбачається, що роль термінатора в стрічці виконає Джош Бролін, який у 2007 році знявся в стрічці Старим тут не місце братів Коенів. 

Сценарій фільму написали Джон Бранкато і Майкл Ферріс, автори третьої частини Термінатора. 

Термінатор-4 - початок нової трилогії, а не продовження попередніх трьох серій.

У кінотеатрах стрічка з'явиться 22 травня 2009 року. 



Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 976 | Додав: beowulf | Дата: 17.07.2008 | Коментарі (0)

У Голлівуді почалася робота над одним із найочікуваніших кінопроектів - повнометражною версією популярного американського серіалу Друзі, яка буде адаптована для великого екрану в найближчі півтора роки.
"У найближчі 18 місяців" актори Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Метью Перрі, Метт Леблан, Девід Швіммер і Лкза Кудроу зберуться разом на знімальному майданчику фільму, повідомляє британський таблоїд The Daily Mail. 

За інформацією видання, раніше Еністон не погоджувалася зніматися в кіноверсії Друзів, однак тепер акторка змінила своє ставлення до проекту, чутки про який ходять з 2004 року, коли була показана остання серія десятого сезону телесеріалу. 

Продюсером повнометражного фільму виступить Warner Bros., яка випустила в прокат фільм Секс і місто, також знятий за мотивами однойменного популярного телесеріалу. Стрічка зібрала в прокаті вже більше $300 млн. Останній, шостий сезон серіалу, в основу якого ліг бестселер Кендіс Бушнелл, був також показаний у 2004 році. 

За матеріалами Lenta.ru, Взгляд



Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1103 | Додав: beowulf | Дата: 03.07.2008 | Коментарі (1)

Американська акторка Різ Уізерспун очолила список найбільш високооплачуваних акторок Голівуду. Гонорар зірки романтичних комедій складає 15-20 млн доларів за роль.
Друге і третє місце в списку найбагатших акторок зайняли Кемерон Діаз та Ніколь Кідман. 

У десятку голлівудських зірок з найвищим гонораром також потрапили Холлі Беррі, Рене Зельвегер і Джулія Робертс. 

Таким чином, зірка комедії Блондинка в законі, акторка і продюсер Різ Уізерспун продовжує займати лідируючу позицію в рейтингу найбільш високооплачуваних акторок Голівуду, складеному The Hollywood Reporter.  

***  

Різ Уізерспун зіграла у фільмах: Блондинка в законі-1,2, Жорстокі ігри, Стильна штучка, Ярмарок марнославства, Між небом і землею, Плезантвіль, Перейти межу, Друзі, Пенелопа та інших.

У 2006 році Уізерспун одержала премію Оскар за стрічку Перейти межу (Walk the Line). 

Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1078 | Додав: beowulf | Дата: 30.06.2008 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 »
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com