Четвер, 02.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » Відпочинок та розваги
Український дует Потап і Настя Каменських хотіли б представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2009. Артисти також заявили, що хочуть щоб українців поважали.
"Якщо ви нас підтримаєте - ми поїдемо (на Євробачення) і порвемо там усіх у на шматки", - сказав Потап на прес-конференції. Музикант додав, що дует хоче поїхати на конкурс саме від України, і коли їм пропонували торік поїхати на цей конкурс від Росії, вони відмовилися. 

За словами Потапа, він чув розмови про те, що співак Віталій Козловський також хоче поїхати на цей пісенний конкурс. “Якщо Козловський спіткнеться...”, - пожартував він. 

Потап повідомив, що він спілкувався з Козловським стосовно цього на одному з концертів, але наразі вони не знають, якою буде схема добору на пісенний конкурс. 

Тим часом Настя Каменських пожартувала, що є ще один варіант - щоб Потап поїхав на Євробачення разом з Козловським.

Крім того, артисти повідомили, що за даними народного голосування їхній дует став переможцем у номінації Прорив року на шостій церемонії вручення нагород російського музичного каналу Муз-ТВ-2008. 

Потап і Настя Каменських випередили таких відомих російських артистів як резидента Comedy Club Павла Волю і групу Серебро, яка представляла Росію на Євробаченні-2007. 

Також Каменських повідомила, що одержала премію Найсексуальніша жінка планети - 2008 за версією популярного чоловічого журналу FHM, яку їй вручили 10 червня в Москві. За словами артистки, вона стала 10-ю у загальному рейтингу жінок, але першою серед жінок СНД. Її випередили лише голлівудські зірки, зокрема, Анджеліна Джолі.

Потап зазначив, що їм дуже хотілося б, щоб їх поважали й в Україні. Він повідомив, що в їхньому новому альбомі буде пісня українською мовою Ну і шо, шо ти москаль. Крім того, заплановане їхніх турне містами України. 

Каменських зазначила, що їй не потрібні звання на зразок "народна артистка", але вона б хотіла, щоб Україна пишалася ними.



Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1031 | Додав: beowulf | Дата: 21.06.2008 | Коментарі (1)

Житель індійського міста Матхура Ашиш Шарму установив світовий рекорд, подивившись безперервно 48 фільмів загальною довжиною 120 годин. Його досягнення занесуть у Книгу рекордів Гіннеса.

Ашиш сів перед екраном о 11.08 за місцевим часом (8.38 за київським) 11 червня і закінчив перегляд о 20.12 за місцевим часом (17.42 за київським) 16 червня. 

Досягнення було зафіксоване редакцією Книги рекордів Гіннеса, яка офіційно назве Шарму світовим чемпіоном через місяць після врегулювання процедурних питань. 

На прохання редакції Книги рекордів поруч із Шармою весь цей час знаходився лікар. Кожну четверту годину лікар перевіряв його самопочуття. 

"Я завжди мріяв як-небудь прославити Матхуру на цілий світ", - сказав рекордсмен. 

Місто Матхура знаходиться по дорозі з Делі в Агру, де розташований знаменитий мавзолей Тадж-Махал. Матхура привертає багато туристів і прочан як батьківщина бога Крішни. 

"Один раз я побачив, що хтось установив рекорд перегляду фільмів і вирішив побити його. В основному, тому що я дуже люблю кіно", - сказав Шарму. 

Кіноман уже планує побити свій власний рекорд. "Просто зараз я надто втомився і хочу кілька днів відпочити", - сказав він. 

Попередній рекорд належав німкені Клаудії Вафра, яка дивилася кіно впродовж 117 годин, пише в середу газета Asian Age. 

Нагадаємо, днями був установлений ще один кінорекорд - житель Уельсу Гвілім Хьюз переглянув більше 28 тисяч фільмів - найбльше у світі.



Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1180 | Додав: beowulf | Дата: 18.06.2008 | Коментарі (4)

Маєток репера на Лонг-Айленді знищено вогнем 
Пожежа почалася зранку у п’ятницю і повністю зруйнувала будинок. В цей час там знаходилося 6 людей, у тому числі колишня подруга репера Шаніква Томпкінс та їхній син Маркіз. Усіх було відправлено до госпіталя на процедури очищення легень від диму, але оскільки ніхто не зазнав серйозних травм, усіх відпущено додому того ж дня. Пожежна інспекція вже визнала пожежу «підозрілою», але самого 50 Cent не звинувачують. Відповідно до Newsday, минулого місяця репер намагався виселити Шанікву з сином, якщо вона не платитиме йому орендну плату. Розслідування триває.



Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1184 | Додав: beowulf | Дата: 03.06.2008 | Коментарі (5)

Супермодель і акторка Памела Андерсон виставила на аукціон можливість пообідати з нею. Торги пройдуть 1 червня в столиці Об'єднаних Арабських Еміратів Абу-Дабі.
Організатором аукціону виступить благодійний фонд Make-A-Wish. Повідомляється, що колишня зірка телесеріалу Рятувальники Малібу спеціально вилетить в ОАЕ, щоб допомогти фондові зібрати кошти для невиліковно хворих дітей, передає Reuters.

Наприкінці 2007 року в Лас-Вегасі Памела Андерсон вийшла заміж за професійного гравця в карти Рика Саломона. Це вже третій шлюб акторки.

Слід зазначити, що Памела не єдина знаменитість, що виставляє себе на аукціон. Подібні вчинки робили Скарлетт Йоханссон, Періс Хілтон і Ричард Гір.



Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1058 | Додав: beowulf | Дата: 29.05.2008 | Коментарі (1)

Новий фільм Стівена Спілберга про пригоди археолога-шпигуна Індіани Джонса перевершив очікування навіть його творців. За вихідні 23-25 травня картина "Індіана Джонс і королівство кришталевого черепа", з 65-річним Гаррісоном Фордом у головній ролі, зібрала 101 мільйон доларів і стала абсолютним лідером американського кінопрокату.

Всього з моменту прем'єри, 22 травня, фільм заробив більше 126 мільйонів доларів, повідомляє Film.ru. Сьогодні (у США вихідний - День пам'яті), прокатники розраховують зібрати ще 25 мільйонів доларів. Втім, в порівнянні з минулим роком, Голлівуд втрачає позиції: в кінці травня 2007-го третя частина "Піратів Карибського моря" за п'ять днів заробила 153 мільйони доларів.

Наразі другу строчку в списку касових лідерів США посідає друга частина "Хронік Нарнії" - "Принц Каспіан", який за уїк-енд заробив 25 мільйонів доларів, а за весь двотижневий час прокату - 91,1 мільйона.

Замикає трійку лідерів "Залізна людина". Загальні збори цього фільму за чотири тижні в північноамериканському прокаті - 252,3 мільйона доларів. А за минулий уїк-енд в США і Канаді він заробив 20,1 мільйона доларів.

На четвертому місці картина "Одного разу у Вегасі" з чарівною Кемерон Діаз, що зібрала 54 мільйони за три тижні. На п'ятому - новий фільм братів Вачовськи з бюджетом в 120 мільйонів "Спіді-гонщик". Щоправда, за три тижні "Спіді" зібрав лише 36 мільйонів доларів.

Нагадаємо, довгоочікувана прем'єра нових пригод Індіани Джонса відбулася 18 травня, в рамках Канського кінофестивалю.

Творці фільму підібрали блискучий акторський склад на чолі з неповторним Гаррісоном Фордом. У картині також знімалися владарка премій "Оскар", "Золотий глобус", BAFTA та інших престижних нагород Кейт Бланшетт ("Володар кілець 1-3", "Золоте століття"), володар премії BAFTA Рей Уїнстон ("Відступники", "Беовульф"), Шайя ЛяБуф ("Трансформери", "Параноя") та інші.

Зйомки картини тривали лише 79 днів, що набагато менше, ніж робота над будь-яким великим фільмом.

"Індіана Джонс і королівство кришталевого черепа" також знаходиться серед лідерів прокату у Великобританії, Франції, Германії, Іспанії, Кореї, Австралії, Росії, Італії, Бразилії та інших країнах


Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 982 | Додав: beowulf | Дата: 27.05.2008 | Коментарі (0)

Прем’єр Юлія Тимошенко привітала Ані Лорак з перемогою на Євробаченні 2008 і заявила, що делікатна Європа не змогла змиритися з тим, що Євробачення знову може бути в Україні.
"Дорога, шановна і мила Ані! Від щирого серця вітаю тебе з перемогою на Євробаченні! Саме так – з Перемогою! Я знаю, що ти була Першою, однак цнотлива та делікатна Європа не змогла змиритися, щоб Україна приймала Євробачення двічі за останні чотири роки.

Я бачила, як горіли очі у глядачів, я відчувала всю ту експресію та енергетику, з якою ти, Ані, зачарувала весь наш континент, я бачила і відчувала яка це велика та непереборна сила – Українська Краса, Врода і Талант!!!

Зі святом тебе, дорога, дякую Тобі! Ти тепер взірець для всіх – від політиків до футболістів національної збірної!", - йдеться у привітанні Тимошенко.

Нагадаємо, Представник Росії Діма Білан з піснею Belіeve Me став переможцем міжнародного пісенного конкурсу Євробачення -2008, що відбувся в столиці Сербії Белграді. Українська співачка Ані Лорак завоювала друге місце.



Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 965 | Додав: beowulf | Дата: 25.05.2008 | Коментарі (0)

Побачити співачку на великих блакитних екранах в амплуа акторки можна буде вже за рік 
Rap News повідомляють, що репер Mos Def зніметься у новому фільмі Mama Black Widow. Фільм екранізує однойменну книгу Роберта «Айсберг Слім» Бека 1969 року. Також на зйомки запрошено Macy Gray, Anthony Anderson та Rihanna, яка зіграє своє першу роль у кіно. Mama Black Widow розповідає історію життя бідного афроамериканця – гомосексуаліста, а дія відбувається у Чикаго 40-х років. Фільм має вийти в прокат у 2009 році


Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 951 | Додав: beowulf | Дата: 23.05.2008 | Коментарі (2)

Українська співачка Ані Лорак за підсумками глядацького голосування пройшла у фінал Євробачення-2008 з піснею Shady Lady і представить Україну на підсумковому концерті музичного конкурсу в суботу, 24 травня.
Також до фіналу Євробачення з другого півфіналу потрапили ще дев'ять країн: Хорватія, Албанія, Ісландія, Грузія, Данія, Швеція, Латвія, Туреччина і Португалія.

Після виступу учасників другого півфіналу на сцену вийшла переможниця першого Євробачення, швейцарська співачка Лус Ассія. Вона перемогла на конкурсі в 1956 році. Тоді в Євробаченні взяли участь всього сім країн: Бельгія, Франція, Італія, Люксембург, Нідерланди, Швейцарія і ФРН.

Євробачення - одне з найбільш популярних телевізійних шоу в світі, яке проводиться щорічно, починаючи з 1956 року. Євробачення-2008 – найбільш представницьке за всю історію змагання. У нім беруть участь виконавці з 43 держав.

20 травня відбувся перший півфінал Євробачення - у фінал вийшли представники таких країн, як Росія, Вірменія, Греція, Румунія, Боснія і Герцеговина, Фінляндія, Ізраїль, Азербайджан, Польща і Норвегія.

Право без відбору пройти у фінал отримали Сербія - як переможець минулорічного Євробачення, а також Франція, Німеччина, Великобританія і Іспанія - як країни-засновники конкурсу.

20 травня організатори заявили, що конкурси, аналогічні Євробаченню, тепер проводитимуться і в Північній Африці, і на Ближньому Сході.



Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 994 | Додав: beowulf | Дата: 23.05.2008 | Коментарі (4)

У добру путь! Вже сьогодны українська делегація на чолі з Ані Лорак вирушить до цьогорічної столиці Євробачення - Белграду.
Провести співачку у дорогу пришли кілька десятків тисяч глядачів на Майдан Незалежності.
Ані Лорак (співачка): “Знаєте, такий майдан, просто неймовірна атмосфера, фантастична публіка. Я не просто так згадала, що деякі люди, які прийшли сьогодні, чекали цієї події ще з 2004 року“.
Саме у центрі київської столиці, урочисто, разом з багатьма зірками естради відбулись так звані проводи на Євробачення. Усі бажали співачці удачі, витримки, терпіння, сил та енергії. Приїхав і Філіп Кіркоров, який став автором музики конкурсної пісні "Shady lady".
Українська команда готувалась до конкурсу досить ретельно. Вперше в історії Євробачення створили комікс, головними героями якого є сама співачка та містер СНІД. Відомо, що Ані Лорак є послом доброї волі ООН з питань ВІЛ та СНІДУ в Україні.
Ані Лорак (співачка): “Я думаю, що саме Євробачення, це такий трамплін, можливість говорити з такого майданчику голосно про це. І об’єднувати сили заради подолання. Наприклад, ми були в Бельгії, і я підписала угоду з організацією “дизайнери проти СНІДу“, про те, що ми зробимо взаємну колекцію футболок, ми їх так само привеземо на Євробачення“.
Сукню, в якій співачка виступить на музичному шоу, шиє всесвітньовідомий кутур’є Роберто Каваллі. Через напружений робочий графік остаточний варіант вбрання Кароліна побачить вже у Сербії.
Ані Лорак (співачка): “Так, плаття готове, воно приїде туди, в Бєлгород, від Роберто Каваллі. Тому що, це ручна робота, дуже багато каміння. Це буде таке надзвичайне плаття“.
Планується, що 17 травня, у рамках фестивалю відбудеться українська вечірка. Де на присутніх очікуватиме багато української музики та кілька сюрпризів. Щодо головного виступу, то все вже майже готово - відібрали беквокалістів, сформували остаточний склад балету, а спеціальні декорації вже чекають у Сербії.
Ані Лорак (співачка): “Декорація, яка буде, до речі, дуже цікаві. Це буде наш козир. Ми покажемо шоу європейського ґатунку. Україна – це європейська держава, повинні всі звикати до цього“.
Півфінали міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення 2008“ відбудуться 20 та 22 травня, а сам фінал - 24 травня у Белграді.




Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1138 | Додав: odin_ua | Дата: 13.05.2008 | Коментарі (7)

Американська поп-співачка Мерая Кері вийшла заміж за актора і реппера Ніка Кеннона, молодшого за неї на 12 років. Одруження пройшло на багамському острові Ельютера.
За багамськими законами, для вступу в шлюб наречений і наречена повинні знаходитися в країні не менше 48 годин, мати більше 16 років і ліцензію на шлюб, отриману не раніше ніж за 90 днів до цього. Священик, який вінчає наречених, передає ліцензію до реєстру.

За інформацією New York Post, весілля відбулося на віллі Кері на острові Віндермир поблизу Ельютери. На цьому ексклюзивному острові регулярно відпочивають члени британської королівської родини. Хоча офіційного підтвердження весілля немає, родичка Ніка Кеннона, Лінда Кеннон, підтвердила цю новину, однак деталі повідомити відмовилася.

39-річна Кері та 27-річний актор і реппер Кеннон зустрічаються лише два місяці. Для Кері це другий шлюб. У 1998 році вона розлучилася з продюсером Томмі Моттола. Кеннон торік розлучився з моделлю Victoria's Secret Селітою Ебенкс, якій він зробив пропозицію через чотири місяці після знайомства.



Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1065 | Додав: beowulf | Дата: 05.05.2008 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 »
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com