Неділя, 19.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » Архів новин
Американська поп-співачка Мерая Кері вийшла заміж за актора і реппера Ніка Кеннона, молодшого за неї на 12 років. Одруження пройшло на багамському острові Ельютера.
За багамськими законами, для вступу в шлюб наречений і наречена повинні знаходитися в країні не менше 48 годин, мати більше 16 років і ліцензію на шлюб, отриману не раніше ніж за 90 днів до цього. Священик, який вінчає наречених, передає ліцензію до реєстру.

За інформацією New York Post, весілля відбулося на віллі Кері на острові Віндермир поблизу Ельютери. На цьому ексклюзивному острові регулярно відпочивають члени британської королівської родини. Хоча офіційного підтвердження весілля немає, родичка Ніка Кеннона, Лінда Кеннон, підтвердила цю новину, однак деталі повідомити відмовилася.

39-річна Кері та 27-річний актор і реппер Кеннон зустрічаються лише два місяці. Для Кері це другий шлюб. У 1998 році вона розлучилася з продюсером Томмі Моттола. Кеннон торік розлучився з моделлю Victoria's Secret Селітою Ебенкс, якій він зробив пропозицію через чотири місяці після знайомства.



Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1068 | Додав: beowulf | Дата: 05.05.2008 | Коментарі (0)

25 квітня цього року, в Москві пройшов партнерський форум, організований корпорацією Microsoft. Дану подію не пройшли мимо більше 800 представників різних IT-компаній і підрозділів, «зацікавлених в розвитку співпраці з Microsoft». Після закінчення заходу всім учасникам вручалися інформаційні матеріали, що знаходяться на флеш-носіях. На них містилися доповіді учасників і різного роду тематичні презентації.... і вірус :)
28 квітня компанія PRP Group, яка займається PR-підтримкою форуму Microsoft, заявила, що «на частині флешок, розданих на партнерському форумі, разом з матеріалами форуму була виявлена стороння програма Ravmone.exe з шкідливим кодом».
У корпорації активно узялися за розслідування даної форс-мажорної події. Результати по даному розслідуванню компанія зобов'язалася донести до кожного партнера. Цікаво, що виробник флеш-носіїв не повідомляється до кінця розслідування. А тим часом в корпорації поки шо не можуть відповісти на питання про кількість розданих флешек.
Тепер кілька слів про шкідливе ПЗ, яке міститься на флешках разом з презентаціями. Ось, що повідав про цей вірус експерт «Лабораторії Касперського» Сергій Новіков: «Це хробак, що володіє троянським функціоналом, розповсюджується за допомогою змінних носіїв інформації. Він був доданий в бази „Лабораторії Касперського“ 17 травня 2007 р. як Trojan.Win32.Delf.abx. Файл хробака автоматично запускається кожного разу, коли користувач відкриває заражений розділ за допомогою програми „explorer“. Шкідлива програма збирає різні конфіденційні дані, що знаходяться на комп'ютері, і посилає їх зловмисникові. Крім того, при установці на заражені машини, троян вивантажує антивірусний софт і протидіє спробам своєму видаленню. Цьому трояну привласнений високий рівень небезпеки».



Категорія: Технології | Переглядів: 917 | Додав: Skip | Дата: 03.05.2008 | Коментарі (0)

Уряд Колумбії заявив, що знищений у вівторок у ході спецоперації на півночі країни гангстер, як виявилось, не наркобарон Мігель Анхель Мехія, а його брат - Віктор Мануель Мехія, що також розшукувався владаю країни, повідомляє РИА "Новости".

Раніше повідомлялося про знищення поліцією Колумбії наркобарона Мігеля Анхеля Мехия на прізвисько "близнюк", за упіймання якого влада США обіцяла значну винагороду.

Обидва брати, відоміші як близнюки, були найбільш розшукуваними наркоторговцями цієї латиноамериканської країни. У 2004 році американський суд видав ордери на арешт близнюків, а держдепартамент США пообіцяв виплатити 5 мільйонів доларів за упіймання Мігеля і Віктора.

За даними американської влади, тільки за пару років брати поставили на територію Північної Америки більше 70 тонн кокаїну.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 979 | Додав: Skip | Дата: 03.05.2008 | Коментарі (0)

На міському кладовищі ”Яцево” в Чернігові 22 квітня поховали 13-річну Юлю Наводничу. Вона навчалася у восьмому класі школи N24. Дівчинка померла за три дні після того, як у школі їй зробили пробу Манту.

36-річна Валентина Наводніча, мати Юлі, розповідає, що на здоров’я донька не жалілася. Тільки в січні їй видалили апендикс.

— На вихідних ми збиралися садити картоплю в Лукашовці у моєї мами, — веде далі жінка. — Я поїхала ще в п’ятницю. Юля була у школі. Після обіду вона мені дзвонила. Каже: ”Можна я обіднім автобусом о 15.30 приїду? Нас у школі відпустили”. Говорю: ”Добре. Тільки тата треба попередити”. Донька приїхала о 16-й. Попросилася погуляти з подружкою. Вона взагалі-то у нас домашня дитина. Зі школи — додому. Займалася з сестрою Катею, навчала її англійської.

Коли Юля повернулася від подруги, родина сіла вечеряти.

— Усе свіже: картопля, яйця. Близько десятої доньці стало погано. Скаржилася, що живіт болить. Стала блювати, — згадує Валентина Іванівна. — Я поміряла температуру — 36,1. Думала, отруїлася. Вона сказала, що їла у школі булочку.

Рідні покликали місцеву фельдшерку. Вона припустила, що або їжа не засвоїлася, або організм формується.

— Проносу не було, тільки страшенна рвота, — згадує мати.

Вона дала доньці воду з марганцівкою, щоб промити шлунок. Перед сном — таблетку левоміцетину.

У суботу садили картоплю. Дівчину не взяли. Вона майже весь день проспала. Пила мінералку і чай. Їй полегшало. У неділю родина повернулася до Чернігова.

— Температури у Юлі не було. Вирішили, що в понеділок підемо до поліклініки, здамо аналізи. Думала, у доньки гастрит, — веде далі жінка. — Лягли спати у дві години ночі. Чую — Юля шорхається. Я до неї. ”Мені так погано, — каже, — поригати хочу, але не можу. І в туалет хочу”. Я потрогала живіт — твердий, зробила масаж. Вирішила викликати ”швидку”. Донька каже: ”Не треба. Уже лучше”. Але її знову почало нудити. Принесла їй тазик. Сама стала по мобілці викликати ”швидку”. Чую — Юля впала біля ліжка. З рота хлинула вода. Підняла, тормошу, щоб очнулась. Знову дзвоню у ”швидку”. Кажуть: ”Що ви, мамочка, крічітє? Єдєм”. Вулиця у нас заплутана. Побігла до сусіда Жені, попросила, щоб зустрів їх.

Лікарі приїхали і сказали, що дівчина вже кілька годин мертва.

— Та я півгодини тому з нею розмовляла, к ... Читати далі »
Категорія: Здоров'я та краса | Переглядів: 1271 | Додав: Skip | Дата: 01.05.2008 | Коментарі (1)


Команда Авраама Гранта в додатковий час допресувала Ліверпуль, і тепер Синім потрібно напару з МЮ не тільки визначити найсильнішу команду Англії, але й всієї Європи!

Челсі - Ліверпуль 3:2

Голи: Дрогба, 33, 115, Лемпард, 98 (з пенальті) - Торрес, 64, Бабель, 127

Челсі: Чех, Эссьєн, Карвальйо, Террі, Эшлі Коул, Макелеле, Баллак, Лемпард (Шевченко, 129), Калу (Малуда, 71), Дрогба, Джо Коул (Анелька, 91)

Ліверпуль: Рейна, Арбелоа, Шкртел (Хююпя, 22), Каррагер, Ріізе, Маскерано, Джеррард, Бенаюн (Пеннант, 78), Алонсо, Куйт, Торрес (Бабель, 99)

Попередження: Алонсо, 41

Перший матч - 1:1

Категорія: Спорт | Переглядів: 976 | Додав: Skip | Дата: 01.05.2008 | Коментарі (3)

21.45, Лондон, стадіон Стамфорд Брідж, арбітр Роберто Розетті(Італія)
Пряма трансляція на ТРК Україна, Спорт 1.


Сьомого січня 2004 року Бруно Шейру завершив дивовижну комбінацію Ліверпуля, замкнувши подачу Еміля Хескі. Це був перший м’яч француза в складі Червоних. З того моменту Ліверпуль не може перемогти Челсі на Стемфорд Брідж. Більше того, протягом восьми матчів Червоні не можуть поразити ворота супеника. Все це траплялось в часі Рафаеля Бенітеса.
Мабуть, подібне заспокоїло б іспанця, якби не помилка Йона Арне Ріізе на останніх секундах матчу на Енфілді. Підставлена «щока» вибила б м’яч на таку відстань, шо суддя просто дав фінальний свисток. Тепер же Ліверпулю обов’яково потрібно ламати традицію.
Так, якими би затяжними ну були серії, та завжди їм приходить кінець. Фани Червоних вірять, що саме зараз прийшла пора паламати неприйнятні цифри. Але ж серія має такі ж шанси продовжитись…
Дуже цікаво буде подивитись, якими способами Бінітес буде намагатися грати. Він не любить грати в атакуючий футбол. Тим більше на виїзді. Тим більше з таким великим значенням. Скоріш за все, в душі він надіється на потяг Челсі атакувати. Тоді Червоні зможуть діяти в манері своєї улюбленої пружини з випадами Торреса, Джеррарда, Куйта.
Вполне вероятно, именно ради этого испанец перед матчем помахал красной тряпкой перед глазами Дидье Дрогба, обозвав его симулянтом и ныряльщиком.

На руку іспанцю й психологічний стан Френка Лампарда. Він і в першому матчі далеко не найкращим образом діяв, а зараз після смерті матері, навряд чи буде готовий дуже серйозно настроїтись. Навіть на такий матч. Безглуздо рахувати півфінал Ліги Чемпіонів рівною подією зі смертю матері. Мабуть, правильним рішенням для Гранта буде залишити Френка поза явкою. «Ми завжди приймаєм рішення після останнього тренування перед матчем», - говорить ізраїльтянин.

Зате загальнокомандний стан Синіх повинен бути більш чим хороший. На минулому тижні вони вирвали на останніх хвилинах два дуже важливих результати проти принципіальних суперників. Якби не авто гол Ріізе і рука Карріка(або нога Шевченка), то зараз би про перспективи Челсі в двох турнірах говорили б стримано. А так багато-хто досить впевнено говорять про ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1030 | Додав: Skip | Дата: 30.04.2008 | Коментарі (5)

В двоматчовому протистоянні МЮ і Барселони все вирішив єдиний гол ветерана англічан Пола Скоулза


МЮ - Барселона 1:0
Гол: Скоулз, 14

МЮ: Ван дер Сар, Харгрівз, Браун, Фердінанд, Эвра (Сільвестр, 90+3), Скоулз (Флетчер, 76), Парк Джі Сун, Каррік, Роналду, Нані (Гіггз, 76), Тевес

Барселона: Вальдес, Дзамбротта, Пуйоль, Міліто, Абідаль, Деко, Хаві, Яя Туре (Гудйонсен, 88), Іньеста (Анрі, 61), Мессі, Это'О (Кркіч, 71)

Попередження: Каррік, Роналду - Дзамбротта, Деко, Туре

Перший матч 0:0

Категорія: Спорт | Переглядів: 1076 | Додав: Skip | Дата: 29.04.2008

На честь 30-го дня народження суперкару M1, BMW розробила і запропонувала концепткар M1 Hommage - з метою віддати дань оригінальному М1 і продемонструвати, якими могли б бути спортивні автомобілі BMW. Своїм M1 Hommage компанія показала, що є ще порох в пороховніцях і що вона цілком може виробляти подібні суперкари, правда, поки тільки в теорії, оскільки запуск в масове виробництво цієї моделі зовсім не планується. Концепт вже був офіційно представлений на цих вихідних на події Concorso d"Eleganza at Villa d"Este, де викликав свого роду фурор.


Категорія: Технології | Переглядів: 980 | Додав: beowulf | Дата: 29.04.2008 | Коментарі (0)

Компанія Foxconn отримала замовлення на випуск смартфонів Apple iPhone другого покоління з підтримкою 3G, повідомляє DigiTimes із посиланням на тайванське видання Commercial Times. Наразі Foxconn є єдиним складальником першого покоління iPhone.
Перші смартфони iPhone 3G компанія Apple повинна отримати на початку червня 2008 року. Очікується, що в червні тайванці зберуть три мільйони iPhone 3G. Усього планується випустити 24-25 мільйонів смартфонів iPhone другого покоління.

Раніше ряд аналітиків повідомляли, що iPhone 3G з’явиться на початку червня. Зокрема, минулого тижня аналітики Citi Річард Гарднер (Richard Gardner) і Лі Єечан (Yeechang Lee) заявили, що iPhone 3G буде представлений 9 червня у Сан-Франциско на Apple Worldwide Developers Conference 2008. Також вони припустили, що Apple покаже оновлені MacBook і iPod.

На початку квітня аналітик компанії Piper Jaffray Джин Мюнстер (Gene Munster), що виявив у США брак Apple iPhone, заявив, що це є наслідком позбавлення компанії Apple від старих товарних запасів у зв’язку зі швидкою появою нової моделі iPhone.

Ще одним свідоцтвом швидкої появи iPhone 3G аналітики називали різке зниження вартості смартфона у Європі.

Крім того, про те, що Apple iPhone 3G з’явиться 9 червня, повідомив блог, присвячений музичному сервісу Apple iTunes Store


Категорія: Технології | Переглядів: 977 | Додав: beowulf | Дата: 29.04.2008 | Коментарі (0)

Під час тестування з математики стало відомо, що в умові завдання №19 одного з варіантів через суто технічні причини не вказано коефіцієнт “2”.





19. Тіло рухається прямолінійно за законом

(час t вимірюється в секундах, шлях s – у метрах). Визначте прискорення його руху в момент t=10 c


У світовій практиці в таких випадках завдання або анулюється, або всім, хто його розв’язував (незалежно від результату), виставляється однакова позитивна оцінка.

Експертною комісією Українського центру оцінювання якості освіти прийнято рішення про нарахування всім учасникам тестування з математики, які розв’язували завдання №19, в умові якого не було зазначено коефіцієнт “2”, максимальної оцінки − 1 бал.

УЦОЯО, 29 квітня 2008 р.

Посилання на джерело: http://www.testportal.com.ua/index.php/text/text/240/ 


Категорія: Наука та освіта | Переглядів: 1121 | Додав: Skip | Дата: 29.04.2008 | Коментарі (2)

« 1 2 ... 37 38 39 40 41 ... 45 46 »
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com