Четвер, 02.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2010 » Лютий » 15
Автотранспорт для сільської медицини
В рамках програми Кабіне­ту Міністрів України щодо за­безпечення сільської медици­ни спеціальним медичним ав­тотранспортом, минулого та поточного тижня Пустоми-тівський район отримав авто­мобілі марки «Опель Комбо», які обслуговуватимуть меш­канців населених пунктів чо­тирьох сільських рад: Мурованської та Верхньобілківської (по 5 тис. населення), Ямпільської та Старосільської (по 3 тис. населення).

На засіданнях та нарадах
8 лютого голова райдержадміністрації Р.Фольтович провів нараду, за участю своїх заступників В.Салагая та В.Шуркала, окремих керів­ників структурних підрозділів райдержадміністрації та служб району з питань підго­товки матеріалів на розгляд чергової сесії районної ради, у т.ч. щодо підсумків роботи медичної та освітньої галузей, аналізу культурного розвитку району за 2009 рік. Цього ж дня, з метою по­дальшої координації дій та співпраці відповідних струк­тур у вирішенні окремих пи­тань, відбулася нарада і з ке­рівниками правоохоронних та контролюючих органів Пустомитівщини.
* * *
З лютого В.Шуркало провів нараду за участю голови районної ради Я.Дробота, ке­рівників та представників відповідних служб району з питань стану та готовності ви­борчих дільниць до II туру виборів Президента України 7 лютого 2010 року, а також, за­безпечення належних умов життєдіяльності населення та його безпеки під час прове­дення виборів.
Цього ж дня, під головуван­ням В.Салагая, відбулося засі­дання районної комісії з пи­тань забезпечення своєчас­ності сплати податків, внесен­ня інших обов'язкових бюд­жетних коштів та з контролю за своєчасністю виплати заро­бітної плати підприємствами, організаціями та установами району, за участю керівників 11 підприємств, які є борж­никами з виплати заробітної плати, платежів до Пенсійно­го фонду, або виплачують се­редньомісячну заробітну пла­ту нижче законодавче вста­новленого розміру. За резуль­татами засідання, керівників запрошених підприємств зобо­в'язано вжити відповідних за­ходів щодо погашення боргів та виправлення ситуації. На­чальнику управління праці та соціального захисту населен­ня райдержадміністрації М.Степованому доручено і на­далі забезпечувати проведен­ня постійного моніторингу стану виплати заборгованої заробітної плати, виконання графіків погашення ... Читати далі »
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1722 | Додав: zhyvchek | Дата: 15.02.2010 | Коментарі (0)

Дорожньо-транспортна пригода сталася зранку на автодорозі Львів – Пустомити поблизу села Малечковичі Пустомитівського району, у результаті зіткнення автомобілів «Сітроєн Берлінго» та «Форд Фієста». Про це повідомляє прес-центр ГУ МНСУ у Львівській області.

Внаслідок ДПТ отримали травми три особи, яких госпіталізовано у 8-му клінічну лікарню Львова.

Для надання допомоги на місце ДТП залучалось рятувальне відділення на автомобілі першої допомоги СДПЧ-8 Львова, яке проводило роботи зі звільнення водія автомобіля «Форд – Фієста».
Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 1040 | Додав: zhyvchek | Дата: 15.02.2010 | Коментарі (0)

Смерть громадянина Королівства Норвегії
10 лютого ц. р. черговий фельдшер їїустомитівської ЦРЛ повідомила правоохоронців району про несподівану смерть у житловому будинку_у Пустомитах по вул. Шевченка, 290, що належить 44-річній гр. К., 56-річного гр. Г. підданого Королівства Норвегії, який проживав тут з 2005 року. Небіжчика без ознак насилля відправлено в морг міста Львова.
Довірливість обходиться дорого
Цього ж дня з позовною заявою звернулася до міліції на мешканця с. Відники гр. С. 27-річна мешканка з Лисинич гр. Б. У ній йдеться, що її знайомий, зловживаючи довірою, заво­лодів шістьма тисячами доларів США, і донині не повернув. Правоохоронці перевіряють цей факт та з'ясовують усі обставини.
Пограбування кафе-бару
Вночі, у середу, 10 лютого ц. р. у с. Муроване було погра­бовано кафе-бар. Про це сповістила міліціянтів гр-ка К., власниця цього закладу торгівлі.Невідомі особи зламали двері і викрали звідти музичний центр, БУВ, алкогольні напої, солодощі та гроші з каси у сумі 169грн. Суму збитків вста­новлюють. Співробітники карного розшуку вилучили з місця краді­жки сліди пальців, застосовували службового собаку.
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 873 | Додав: zhyvchek | Дата: 15.02.2010 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com