Четвер, 16.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2010 » Лютий » 15 » Міліцейська хроніка
16:07
Міліцейська хроніка
Смерть громадянина Королівства Норвегії
10 лютого ц. р. черговий фельдшер їїустомитівської ЦРЛ повідомила правоохоронців району про несподівану смерть у житловому будинку_у Пустомитах по вул. Шевченка, 290, що належить 44-річній гр. К., 56-річного гр. Г. підданого Королівства Норвегії, який проживав тут з 2005 року. Небіжчика без ознак насилля відправлено в морг міста Львова.
Довірливість обходиться дорого
Цього ж дня з позовною заявою звернулася до міліції на мешканця с. Відники гр. С. 27-річна мешканка з Лисинич гр. Б. У ній йдеться, що її знайомий, зловживаючи довірою, заво­лодів шістьма тисячами доларів США, і донині не повернув. Правоохоронці перевіряють цей факт та з'ясовують усі обставини.
Пограбування кафе-бару
Вночі, у середу, 10 лютого ц. р. у с. Муроване було погра­бовано кафе-бар. Про це сповістила міліціянтів гр-ка К., власниця цього закладу торгівлі.Невідомі особи зламали двері і викрали звідти музичний центр, БУВ, алкогольні напої, солодощі та гроші з каси у сумі 169грн. Суму збитків вста­новлюють. Співробітники карного розшуку вилучили з місця краді­жки сліди пальців, застосовували службового собаку.
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 874 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com