Середа, 15.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2010 » Лютий » 15 » ІНФОРМАЦІЯ Пустомитівської районної державної адміністрації
16:09
ІНФОРМАЦІЯ Пустомитівської районної державної адміністрації
Автотранспорт для сільської медицини
В рамках програми Кабіне­ту Міністрів України щодо за­безпечення сільської медици­ни спеціальним медичним ав­тотранспортом, минулого та поточного тижня Пустоми-тівський район отримав авто­мобілі марки «Опель Комбо», які обслуговуватимуть меш­канців населених пунктів чо­тирьох сільських рад: Мурованської та Верхньобілківської (по 5 тис. населення), Ямпільської та Старосільської (по 3 тис. населення).

На засіданнях та нарадах
8 лютого голова райдержадміністрації Р.Фольтович провів нараду, за участю своїх заступників В.Салагая та В.Шуркала, окремих керів­ників структурних підрозділів райдержадміністрації та служб району з питань підго­товки матеріалів на розгляд чергової сесії районної ради, у т.ч. щодо підсумків роботи медичної та освітньої галузей, аналізу культурного розвитку району за 2009 рік. Цього ж дня, з метою по­дальшої координації дій та співпраці відповідних струк­тур у вирішенні окремих пи­тань, відбулася нарада і з ке­рівниками правоохоронних та контролюючих органів Пустомитівщини.
* * *
З лютого В.Шуркало провів нараду за участю голови районної ради Я.Дробота, ке­рівників та представників відповідних служб району з питань стану та готовності ви­борчих дільниць до II туру виборів Президента України 7 лютого 2010 року, а також, за­безпечення належних умов життєдіяльності населення та його безпеки під час прове­дення виборів.
Цього ж дня, під головуван­ням В.Салагая, відбулося засі­дання районної комісії з пи­тань забезпечення своєчас­ності сплати податків, внесен­ня інших обов'язкових бюд­жетних коштів та з контролю за своєчасністю виплати заро­бітної плати підприємствами, організаціями та установами району, за участю керівників 11 підприємств, які є борж­никами з виплати заробітної плати, платежів до Пенсійно­го фонду, або виплачують се­редньомісячну заробітну пла­ту нижче законодавче вста­новленого розміру. За резуль­татами засідання, керівників запрошених підприємств зобо­в'язано вжити відповідних за­ходів щодо погашення боргів та виправлення ситуації. На­чальнику управління праці та соціального захисту населен­ня райдержадміністрації М.Степованому доручено і на­далі забезпечувати проведен­ня постійного моніторингу стану виплати заборгованої заробітної плати, виконання графіків погашення та недопу­щення накопичення новоутво­реної заборгованості суб'єкта­ми господарювання, а також, щомісяця подавати в прокура­туру району і Територіальну державну інспекцію праці у Львівській області перелік підприємств, які допускають заборгованість із виплати за­робітної плати.
З ПИТАНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ
З метою організації належного забезпечення заходів за­хисту населення і територій від наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, згідно з розпорядженням голови райдержадміністрації від 5 люто­го 2010 року №70, утворено районні спеціалізовані служ­би цивільного захисту Пусто­митівської районної територ­іальної підсистеми єді п Іої дер­жавної системи запобігання і реагування на надзвичайні ситуації техногенного та при­родного характеру, призначе­но персональний склад керів­ників районних спеціалізова­них служб цивільного захис­ту.
Звертаються громадяни
9 ЛЮТОГО Р.ФОЛЬТОВИЧ провів особистий прийом 14 громадян з питань: житлових та земельних відносин, вирі­шення міжконфесійної конф­ліктної ситуації в с.Сердиця. надання допомоги у газифі­кації приватного будинку.
Виділено путівки
7 лютого 10 дітеіі -сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування мешканців Пустомитівщини, відбули па 21 -денний відпо­чинок та оздоровлення в МДЦ «Артек». Путівки для дітеіі виділені управлінням у спра­вах сім'ї та молоді облдер­жадміністрації.
Із серії «Невідома Україна»
В центральній районній бібліотеці підготовлено тема­тичну полицю «Погляд в дав­нину», яка є виставкою із серії «Невідома Україна», вппушеної на замовлення Державно­го Комітету телебачення і радіомовлення України в рамках програми «Українська книга».

Відділ з питань внутрішньої політики, зв'язків із засобами масової інфор­мації та громадськістю
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1724 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com