П'ятниця, 17.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2009 » Лютий » 9 » Мушкетери повернулися!
10:12
Мушкетери повернулися!
Мушкетери повернулися!
Через 30 років після виходу радянського кінобестселера на екрани – продовження пригодницької комедії
                                                                      
На екрани повертаються мушкетери. У кінотеатрах України розпочався показ четвертої, завершальної, частини про доблесних захисників французьких королів - “Повернення мушкетерів, або Скарби кардинала Мазаріні”, яку з літа 2007 року знімали у Білгород-Дністровському, Одесі і Львові, а також у павільйонах Санкт-Петербурга та Москви.

Ще на початку 2000-х років режисер знаменитої “мушкетеріани” Георгій Юнгвальд-Хількевич заперечував можливість зйомок четвертої частини, мотивуючи це так: якщо він ще раз побачить усю цю компанію, у нього станеться інфаркт...

Та у 2007 році, через 30 років після виходу першої частини, Хількевич зібрав на знімальному майданчику легендарну четвірку - д’Артаньяна (Михайло Боярський), Атоса (Веніамін Смєхов), Портоса (Валентин Смирнитський), Араміса (Ігор Старигін). Щоправда, зйомки нової картини за оригінальним сценарієм Юнгвальд-Хількевича могли б і не початися, якби не допомога Володимира Балона. Ця людина ставила всі трюки й бої у попередніх фільмах про мушкетерів, а також виконувала роль гвардійця кардинала Де Жюсака.

Окрім легендарної четвірки, у кадрі з’являються і не менш відомі імена – Дмитро Нагієв, який зіграв нащадка Портоса Леона, Антон Макарський - син Араміса - надпозитивний красень Анрі та Ольга Сумська, яку Георгій Юнгвальд-Хількевич запросив на роль баронеси Бланш, таємної коханки кардинала Мазаріні.

- Не встигли завершитися 60 серій серіалу “Територія краси”, який 1 березня виходить на екрани, як одразу почалися зйомки нової роботи “Мадам Фаталь” Наталії Бондарчук, - розповідала кореспондентові “ВЗ” Ольга Сумська. – Відтак, на жаль, не мала нагоди побувати на прем’єрі “Мушкетерів”. Але, судячи з відгуків друзів, які побували, усе пройшло чудово. Впевнена, ця стрічка збере хороші гроші. Обіцяють ще й серіальну версію картини. Я телефонувала Георгію Хількевичу, і він повідомив, що незабаром відбудеться телепрем’єра стрічки із чотирьох серій.
Категорія: Культура та мистецтво | Переглядів: 1135 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com