Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2008 » Серпень » 20
 Наталка Наталка з Анатолієм Залевським стали хрещеними батьками Анастасії
Саме цього дня випускниця київського державного училища естрадного циркового мистецтва, а нині міжнародний режисер циркових шоу в Монако Ірина Герман вирішила хрестити своїх двох дочок. За хрещених батьків вона взяла найближчих друзів, серед яких: співачка Наталя Могилевська, європейська зірка гімнаст-еквілібрист Анатолій Залевський і хореограф Олена Коляденко. 
Могилевська дуже серйозно поставилась до обов'язків хрещеноїЗоряні хрестини пройшли в тісному колі без сторонніх людей та преси. Ірина Герман вважає, що таке таїнство має бути глибоко інтимною подією, а не показовим шоу. Анатолій Залевський дуже ревниво та скептично ставився до прихожан, які випадково зайшли до церкви. Він пояснював свою реакцію тим, що ніхто не знає, хто ті прихожани й з якою енергією вони прийшли. На відміну від Анатолія Наталя Могилевська повністю прониклась настроєм таїнства – співачка в буквальному розумінні світилась радістю та ні на хвилинку не хотіла відпускати свою похресницю. 
    Під час таїнства хрещення дівчаток
"Хрещення – це нове народження людини, народження її душі, - каже Наталка. - Дітки поки що не усвідомлюють важливість цієї події, але ж тепер у них є хресні батьки, які допомагатимуть розвиватися й зростати. Я зроблю все можливе, щоб дати своїй похресниці все можливе".  Дві мами Наталка та Олена та дві похресниці - Анастасія та Владислава
Могилевська дуже щаслива, бо тепер в неї є донечка Настя
Категорія: Суспільство | Переглядів: 1218 | Додав: zhyvchek | Дата: 20.08.2008 | Коментарі (1)

Стало відомо, що кар'єра сексапільної співачки почалася не з дитячого телешоу MickeyMouseClub, де вона виступає разом з Джастіном Тімберлейком і Брітні Спірс, а з відвертих знімків разом з Памелою Андерсон.

Фотографія, на якій поп-діва зображена в такому пікантному вигляді (співачка повністю гола), викликала фурор серед прихильників Крістіни і інших користувачів інтернету.

Газета по-українськи

Невідома і гола Крістіна Агілера

Виявлено, що фотографія була зроблена іменитим фотографом Девідом Ля Шапелем, до якого зірки буквально шикуються в чергу, для ілюстрації в журналі InterviewMagazine. На задньому плані фотографії зображена робоча команда фотографа, серед якої затесалася одягнена в бікіні зірка Playboy Памела Андерсон.

Крістіна Агілера
Газета по-українськи

Невідома і гола Крістіна Агілера

Не дивлячись на бурю відгуків в голій фотографії 27-річної Агілери немає нічого незвичайного і викличного - тим паче, що під час вагітності співачка вже позувала голою для січневого номера MarieClaire. Крім того, не можна не згадати грайливі фотосессії зірки на ліжках, опубліковані на сторінках чоловічих журналів Maxim і GQ.
Категорія: Світ | Переглядів: 2926 | Додав: zhyvchek | Дата: 20.08.2008 | Коментарі (0)

 У вівторок, 19 серпня, на  Олімпійських іграх в Пекіні  розігрувалося 20 комплектів  нагород. Збірна Китаю, маючи в  своєму  активі 43 золоті медалі, як  і раніше, поза конкуренцією. 

 Так, у тріатлоні перемогу  святкував німець Ян Фродено.  Другим був  Сімон Уітфілд  (Канада), третім - Бівен Дочетрі  (Нова Зеландія). У  парусному  спорті у чоловіків (клас "Лазер")  сильним став Пол Гудісон  (Великобританія). Другим прийшов  Василь Збогар (Словенія), а третім - Дієго Ромеро (Італія). У жінок у класі "Лазер-радіал" перемогла представниця США Ганна Танниклайфф. На другому місці опинилася Гінтаре Волюнгевічуте (Литва), а на третьому - Сюй Ліцзя (Китай). 

У вільній боротьбі (вагова категорія до 55 кг) золоту медаль завоював американець Генрі Сехудо. "Срібло" дісталося японцеві Томохіро Мацунаге, а "бронза" - Бесіку Кудухову з Росії і Радославу Велікову з Болгарії. У ваговій категорії до 60 кг перемогу святкував росіянин Мавлет Батіров. Другим став українець Василь Федоришин. А "бронзу" узяли Сейєдморад Мохаммаді (Іран) і Кенічи Юмото (Японія). 

У велотреку (чоловіки, медісон) перемогли аргентинці Хуан Естебан Курушет/Вальтер Перес. Другими стали Хуан Лланерас/Антонтіо Таулер (Іспанія), а третіми - Михайло Ігнатьєв/Олексій Марков (Росія). У спринті переможцем став Кріс Хой (Великобританія). Другим прийшов його співвітчизник Джейсон Кенні, а третім - Майкл Бургейн (Франція). У жінок в спринті перемогла Вікторія Пендлтон (Великобританія). Другою стала Ганна Мірс (Австралія), а третьою - Го Шуан (Китай). 

У спортивній гімнастиці у чоловіків (вправи на брусах) переміг Лі Сяопен (Китай). Другим став Вон Чул Ву (Південна Корея), а третім - Антон Фокін (Узбекистан). На щаблині не було рівних китайцеві Цзоу Кай. Другим став Джонатан Хортон (США), а третім - Фабіан Хамбюхен (Німеччина). У жінок (вправи на колоді) першої стала Шон Джонсон (США). Другою була її співвітчизниця Настя Люкін, а третьою - Чен Фей (Китай). 

У важкій атлетиці у чоловіків (вагова категорія понад 105 кг) переможцем став німець Маттіас Штайнер. "Срібло" дісталося Євгенію Чігішеву з Росії, а "бронза" - Віктору Щербатісу (Латвія). 

У кінному спорті перемогла Анки ван Грюнсвен (на Салінеро, Голландія). Другою стала Ізабель Верт (на Сатчмо, Німеччина), а третьою - Хайке Кеммер (на Бонапарті, Німеччина). 

У змаганнях зі стрибків на ... Читати далі »
Категорія: Спорт | Переглядів: 1082 | Додав: Skip | Дата: 20.08.2008 | Коментарі (1)

Подружня пара була врятована в Баварії після того, як одномоторний літак заплутався в лініях електропередачі і залишився висіти вверх ногами упродовж майже трьох годинників, передає Бі-Бі-Сі.

Перевернутий літак, де знаходилися чоловік з дружиною, заплутався у високовольтних проводах, напруга яких досягала 380 000 Вт. Крилата машина опинилася в пастці на відстані 18 метрів від землі недалеко від злітно-посадочної смуги біля міста Кемптен.

Пристібнуте ремнями безпеки, подружжя більше двох годин чекало прибуття пожежної бригади з двома пересувними кранами. За словами представників місцевої поліції, раніше надати допомогу невдалим авіамандрівникам не було можливості - чекали спецтехніку.

В результаті рятувальникам вдалося визволити дуже виснажене подружжя з полону. За словами поліцейських, операція була проведена благополучно і ніхто з пасажирів не постраждав. Проте пару про всяк випадок направили на медичне обстеження до місцевої лікарні.

Категорія: Світ | Переглядів: 1083 | Додав: Skip | Дата: 20.08.2008 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com