П'ятниця, 03.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2008 » Серпень » 20 » Наталя Могилевська стала мамою
14:10
Наталя Могилевська стала мамою
 Наталка Наталка з Анатолієм Залевським стали хрещеними батьками Анастасії
Саме цього дня випускниця київського державного училища естрадного циркового мистецтва, а нині міжнародний режисер циркових шоу в Монако Ірина Герман вирішила хрестити своїх двох дочок. За хрещених батьків вона взяла найближчих друзів, серед яких: співачка Наталя Могилевська, європейська зірка гімнаст-еквілібрист Анатолій Залевський і хореограф Олена Коляденко. 
Могилевська дуже серйозно поставилась до обов'язків хрещеноїЗоряні хрестини пройшли в тісному колі без сторонніх людей та преси. Ірина Герман вважає, що таке таїнство має бути глибоко інтимною подією, а не показовим шоу. Анатолій Залевський дуже ревниво та скептично ставився до прихожан, які випадково зайшли до церкви. Він пояснював свою реакцію тим, що ніхто не знає, хто ті прихожани й з якою енергією вони прийшли. На відміну від Анатолія Наталя Могилевська повністю прониклась настроєм таїнства – співачка в буквальному розумінні світилась радістю та ні на хвилинку не хотіла відпускати свою похресницю. 
    Під час таїнства хрещення дівчаток
"Хрещення – це нове народження людини, народження її душі, - каже Наталка. - Дітки поки що не усвідомлюють важливість цієї події, але ж тепер у них є хресні батьки, які допомагатимуть розвиватися й зростати. Я зроблю все можливе, щоб дати своїй похресниці все можливе".  Дві мами Наталка та Олена та дві похресниці - Анастасія та Владислава
Могилевська дуже щаслива, бо тепер в неї є донечка Настя
Категорія: Суспільство | Переглядів: 1221 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 zhyvchek  
0
цікаво коли вже й сама народить?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com