Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2008 » Серпень » 19
Згідно даних статистики, офіційно в столиці України проживає близько 3 мільйонів чоловік. Це означає, що кожен третій киянин є власником транспортного засобу, повідомляє stolitsa.glavred.info. Проте, окрім зареєстрованих машин, велику частину транспорту в Києві складають приїжджі і транзитні автомобілі.

Найбільший попит у киян має марка Chevrolet. За даними фахівців в 2007 році було продано на 10,4 тисяч цих авто більше, ніж в 2006 році. Друге місце в рейтингу популярності у жителів столиці займають автомобілі Mitsubishi. Трійку лідерів замикають вітчизняні автомобілі «ВАЗ».

По прогнозах Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і ділерів (ВААІД), не дивлячись на вимогливість і «розпещеність» автомобільного ринку Києва, вже до кінця 2008 року можливе продовження зростання продаж на 25 - 30%.
Категорія: Авто-мото | Переглядів: 1203 | Додав: zhyvchek | Дата: 19.08.2008 | Коментарі (3)

Фахiвцi заявляють, що чим бiльше суспiльство культивує еротику та секс, тим частiше у закоханих... пропадає бажання ним займатися. Андрологи з Римського унiверситету Сап'єнца наводять такi данi: 40 пар зi 100 вiдмовляються вiд сексуальних стосункiв через утому, зниження лiбiдо або з... нудьги.
Ще римськi дослiдники зауважили таке: у сучасних юнакiв спостерiгається практично "сексуальна анорексiя". Що ж це за стан? Про це "Експресу" розповiв Роман Копець, лiкар-андролог Львівського обласного репродуктивного Центру здоров'я.

-- Отож, що таке сексоанорексiя?

-- У самому термiнi закладено вiдповiдь на це питання -- "брак апетиту або цiлковита вiдмова". Тобто, людина байдужiє до сексу.

В Українi також назрiває ця проблема. До
медикiв звертаються зовсiм молодi люди (пiсля 20 рокiв) зi скаргами на те, що пiд час статевих стосункiв просто втрачають iнтерес до цього процесу. I ця проблема -- психологiчна.

-- Як пояснити, що молодi люди вiдмовляються вiд такого задоволення?

-- Щоб це зрозумiти, проаналiзуймо, як ставлення до сексу змiнювалося з розвитком цивiлiзацiї. З прадавнiх часiв людина розглядала статевi стосунки лише як спосiб продовження роду.

Але цивiлiзацiя розвивається по спiралi: культ
цнотливостi чергується iз загальною розпустою. В минулому столiттi вiдбулася сексуальна революцiя, тепер, мабуть, треба чекати буму асексуальностi...

Нинi люди є добре поiнформованими. Таємниць майже не залишилося. Ще рокiв тридцять тому в нашому суспiльствi такого не було. Сучаснi дiти знають про секс значно бiльше, нiж їхнi батьки в юному вiцi. Вiдбувається пiдмiна понять -- секс сприймають як забавку...

-- Але ж сексологи самi наполягають на раннiй поiнформованостi про взаємини статей дiтей, пiдлiткiв...

-- Молодi люди починають шукати альтернативнi способи здобуття задоволення. У медицинi є термiн -- "сублiмованi особистостi", або ж особистостi, що використовують сексуальну енергiю для чогось iншого. Такi люди вiдчувають пересичення й прагнуть чогось значно
цiкавiшого, того, що б могло дати вiдчуття ейфорiї. I знаходять -- альтернативнi види спорту, грошi, вiртуальнi стосунки, наркотики... Саме вiд цього чимало людей в наш час дiстає оргастичне задоволення, а отже, секс їх уже не цiкавить.

Знаєте, у футурологiв з'явилась нова версiя того, що вiдбуватиметься в майбутньому. За їхнiми "прогнозами", людям буде огидно навiть пiдходити одне до одного. Можливо, вони мають рацiю, адже вже н ... Читати далі »

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1257 | Додав: zhyvchek | Дата: 19.08.2008 | Коментарі (2)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com