Вівторок, 30.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2008 » Серпень » 19 » Секс? Яка нудьга...
11:04
Секс? Яка нудьга...
Фахiвцi заявляють, що чим бiльше суспiльство культивує еротику та секс, тим частiше у закоханих... пропадає бажання ним займатися. Андрологи з Римського унiверситету Сап'єнца наводять такi данi: 40 пар зi 100 вiдмовляються вiд сексуальних стосункiв через утому, зниження лiбiдо або з... нудьги.
Ще римськi дослiдники зауважили таке: у сучасних юнакiв спостерiгається практично "сексуальна анорексiя". Що ж це за стан? Про це "Експресу" розповiв Роман Копець, лiкар-андролог Львівського обласного репродуктивного Центру здоров'я.

-- Отож, що таке сексоанорексiя?

-- У самому термiнi закладено вiдповiдь на це питання -- "брак апетиту або цiлковита вiдмова". Тобто, людина байдужiє до сексу.

В Українi також назрiває ця проблема. До
медикiв звертаються зовсiм молодi люди (пiсля 20 рокiв) зi скаргами на те, що пiд час статевих стосункiв просто втрачають iнтерес до цього процесу. I ця проблема -- психологiчна.

-- Як пояснити, що молодi люди вiдмовляються вiд такого задоволення?

-- Щоб це зрозумiти, проаналiзуймо, як ставлення до сексу змiнювалося з розвитком цивiлiзацiї. З прадавнiх часiв людина розглядала статевi стосунки лише як спосiб продовження роду.

Але цивiлiзацiя розвивається по спiралi: культ
цнотливостi чергується iз загальною розпустою. В минулому столiттi вiдбулася сексуальна революцiя, тепер, мабуть, треба чекати буму асексуальностi...

Нинi люди є добре поiнформованими. Таємниць майже не залишилося. Ще рокiв тридцять тому в нашому суспiльствi такого не було. Сучаснi дiти знають про секс значно бiльше, нiж їхнi батьки в юному вiцi. Вiдбувається пiдмiна понять -- секс сприймають як забавку...

-- Але ж сексологи самi наполягають на раннiй поiнформованостi про взаємини статей дiтей, пiдлiткiв...

-- Молодi люди починають шукати альтернативнi способи здобуття задоволення. У медицинi є термiн -- "сублiмованi особистостi", або ж особистостi, що використовують сексуальну енергiю для чогось iншого. Такi люди вiдчувають пересичення й прагнуть чогось значно
цiкавiшого, того, що б могло дати вiдчуття ейфорiї. I знаходять -- альтернативнi види спорту, грошi, вiртуальнi стосунки, наркотики... Саме вiд цього чимало людей в наш час дiстає оргастичне задоволення, а отже, секс їх уже не цiкавить.

Знаєте, у футурологiв з'явилась нова версiя того, що вiдбуватиметься в майбутньому. За їхнiми "прогнозами", людям буде огидно навiть пiдходити одне до одного. Можливо, вони мають рацiю, адже вже нинi зачаття можливе без статевого акту. Йдеться про репродуктивнi технологiї. Хто знає, що буде далi...

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1258 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 zhyvchek  
0
happy +

1 odin_ua  
0
З одної сторони може бути, з другої кому зараз не хочеться сексу?????

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com