Субота, 04.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2008 » Липень » 23 » Короля спаму засудили до тюремного ув'язнення
16:12
Короля спаму засудили до тюремного ув'язнення
Суддя американського суду в західному окрузі штату Вашингтон присудила Роберта Солоуея (Robert Soloway), відомого як король спаму, до 47 місяців тюремного ув'язнення. Оголошення вироку зайняло два з половиною дня.
 
Солоуей вибачився перед суддею й своєю родиною, визнавши, що його дії були протизаконні. Як заявила суддя Марша Печман (Marsha Perchman), визначитися зі строком було непросто, тому що поки через малу кількість справ не напрацьована судова практика. 
 

Обвинувачення вимагало для Солоуея від семи до дев'яти років в'язниці, мотивуючи це тим, що підсудного й раніше визнавали спамером. В 1999 році він приносив вибачення слідчим по тим же обвинуваченням, а потім переїхав в інший штат, щоб знову розсилати спам. Солоуей не припинив свою діяльність після рішень двох незалежних цивільних судів і судді федерального суду США. 

Роберт Солоуей був затриманий ще в травні 2007 року. Пізніше він визнав себе винним у шахрайстві, розсиланні спаму й ухилянні від сплати податків. Усього, якщо брати максимальні санкції, йому загрожувало до 26 років в'язниці. 

Нагадаємо, що перший по-справжньому спамовий досвідможна приписати Дейву Родесу, який у 1986 році розсилав безліч повідомлень із рекламою нової фінансової піраміди. Заголовок електронного послання проголошував: "Зароби купу грошей". Незабаром листи настільки приїлися передплатникам Usenet, що вони стали порівнювати їх з рекламованими в скетчі консервами. 

За матеріалами Lenta.ru

Категорія: Наука та освіта | Переглядів: 1079 | Додав: beowulf | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com