Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2008 » Липень » 23
Суддя американського суду в західному окрузі штату Вашингтон присудила Роберта Солоуея (Robert Soloway), відомого як король спаму, до 47 місяців тюремного ув'язнення. Оголошення вироку зайняло два з половиною дня.
 
Солоуей вибачився перед суддею й своєю родиною, визнавши, що його дії були протизаконні. Як заявила суддя Марша Печман (Marsha Perchman), визначитися зі строком було непросто, тому що поки через малу кількість справ не напрацьована судова практика. 
 

Обвинувачення вимагало для Солоуея від семи до дев'яти років в'язниці, мотивуючи це тим, що підсудного й раніше визнавали спамером. В 1999 році він приносив вибачення слідчим по тим же обвинуваченням, а потім переїхав в інший штат, щоб знову розсилати спам. Солоуей не припинив свою діяльність після рішень двох незалежних цивільних судів і судді федерального суду США. 

Роберт Солоуей був затриманий ще в травні 2007 року. Пізніше він визнав себе винним у шахрайстві, розсиланні спаму й ухилянні від сплати податків. Усього, якщо брати максимальні санкції, йому загрожувало до 26 років в'язниці. 

Нагадаємо, що перший по-справжньому спамовий досвідможна приписати Дейву Родесу, який у 1986 році розсилав безліч повідомлень із рекламою нової фінансової піраміди. Заголовок електронного послання проголошував: "Зароби купу грошей". Незабаром листи настільки приїлися передплатникам Usenet, що вони стали порівнювати їх з рекламованими в скетчі консервами. 

За матеріалами Lenta.ru

Категорія: Наука та освіта | Переглядів: 1076 | Додав: beowulf | Дата: 23.07.2008 | Коментарі (0)

Найвидатніші леді Голлівуда можуть користуватися все більшою популярністю серед таблоїдів, але коли настає час виплат гонорарів за участь в блокбастерах, Голлівуд як і раніше є містом чоловіків, пише Лейси Роуз, Forbes.com.
В епоху, коли керівники студій, які прагнуть не ризикувати, проголосили чоловіків найнадійнішими кінозірками – а також найбажанішими кіноманами – напевно, не дивно, що вони непогано заробляють. Дійсно, 10 найбільш високооплачуваних акторів Голлівуда заробляють більше ніж 10 високооплачуваних акторок в співвідношенні 2 до 1 за підсумками року.

В цілому провідні актори великого екрану заробили цього року, за деякими оцінками, $487 млн., в той час, як найпопулярніші акторки - $244,5 млн. Вілл Сміт очолив список найбільш високооплачуваних акторів Голлівуда, заробивши за рік $80 млн. Сміт, якого часто називають найпрацелюбнішим в Голлівуді, довів, що незалежно від жанру, чи то науково-фантастичний трилер (фільм студії Warner Bros. Я - легенда (I Am Legend)) чи то сентиментальна драма (У гонитві за щастям (The Pursuit of of Happyness) компанії Sony) - він підкорить глядачів. Крім того, колишня зірка серіалу The Fresh Prince of Bel-air встановила кінорекорд цього року. Завдяки комерційному успіху що вийшов цього літа антисупергероїчному фільму Хенкок, Сміт став першим актором в історії Голлівуда, чиї вісім фільмів поспіль зібрали в прокаті більше $100 млн. кожен.

На другій позиції рейтингу опинилися зірка Піратів Карибського моря (Pirates of the Caribbean) Джоні Депп, актор, діяльність якого вагається між комерційним продуктом і художнім шедевром. Він як і раніше зміг заробити цього року $72 млн.

В цьому разі зірка досягла цих трьох показників роллю капітана Джека Вороб’я у франшизі студії Disney Пірати (Pirates) з касовими зборами в $2,76 млрд., і роллю в мюзиклі Стівена Сондхайма про серійного вбивцю Суїні Тодд: демон-перукар з Фліт-стріт (Sweeney Todd: The Demon Barber of Flat Street). Незважаючи на те, що остання стрічка насилу окупилася в прокаті, вона принесла Деппу номінацію на Оскар.

Еді Мерфі зі своїми $55 млн. займає третє місце в рейтингу найбільш високооплачуваних зірок Голлівуда завдяки великій кількості родинних хітів. Майстер перевтілення продовжує демонструвати свій талант, виконуючи чудові ролі у всьому: від анімаційних фільмів (Шрек (Shrek) студії Dreamworks) до комедій (Прийоми Норбіта (Norbit) компанії Dreamworks) і рімейків мюзикл ... Читати далі »
Категорія: Відпочинок та розваги | Переглядів: 1048 | Додав: beowulf | Дата: 23.07.2008 | Коментарі (1)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com