П'ятниця, 10.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2008 » Квітень » 10 » Дивовижне авто зроблене українським майстром
18:18
Дивовижне авто зроблене українським майстром


Український Кулібін здивував світ своїм лімузином

Хто-небудь знає відповідь на питання: чому чи не найбожевільніші творіння на колесах створюють жителі України? Не так давно на весь світ прогримів Василь Лазаренко зі своїм дерев'яним суперкаром. Тепер з'ясовується, що житель міста Чернівці не самотній. У рідному краю виявився його ідейний соратник.

Місто Рівне відтепер примітне не тільки анархічно настроєною панк-группой Zalupa, але і місцевим Кулібіном. Звуть його Іван Беліцький, і скоро його ім'я знатиме практично кожен. Ну кому ще під силу власноручно виготовити справжній лімузин?

У 2002 році Іван побудував свою першу машину марки Бiл. Вона вимахнула в довжину майже на шість метрів. Мотор Беліцький запозичив у Mercedes, систему повного приводу - у Audi, а решту деталей виготовляв сам. Не відразу, але все таки поставив на облік своє творіння, після чого прийнявся за Бiл-2005, який ви і бачите на цих фотографіях. Конструктивно машина дуже схожа на попередницю, хіба що довжина її вже 7,5 метра, а вага виросла до 3,5 тонни. Під капотом трудиться 4,2-літровий двигун Audi потужністю 280 кінських сил.

Та все ж краще всього ця машина виглядає ззаду. Автор явно витратився на задні ліхтарі і глушники. Звернете увагу на кришку багажника. Стрілоподібна наліпка на ній - не що інше, як гігантська емблема. Ах, так! Тут ще і фаркоп є! Який же без нього лімузин?

Швидше за все, про чудову конструкцію ніхто б і не дізнався. Але Іван приїхав на власному творінні до Києва. Відправився він туди по двох причинах. По-перше, показати машину на виставці, а по-друге, домовитися з потрібними людьми про початок виробництва. Амбітно, інакше не скажеш.

Чим увінчалися переговори, поки загадка. Але лімузин ясно заслуговує на увагу. Автомобільна промисловість такого ще не бачила. Судячи по виду машини, академій автор не закінчував, але постарався реалізувати все наявні знання про автодизайн. Тому не дивуйтеся, угледівши у довжелезного стретча кенгурятник, шість вихлопних патрубків, рейлінги на даху і джипівські пороги.

Передня панель від стародавньої Audi наводить на думку, що Іван Беліцький зовсім не олігарх. Власне, так воно і є. Захопившись автомобілебудуванням, умілець дійшов до того, що зайвих грошей у нього вже давно немає.

Внутрішнє убрання вражає нітрохи не менше. Творець поза сумнівом пізнав смак солодкого життя. Занавісочки з рюшечкамі, шкіряні крісла, люк в даху - все це здорово. Центральне місце в салоні займає громіздкий різьблений комод з телевізором, канделябром і фужерами.

Інтер'єр рясніє шкірою, шторками і динаміками, але виглядає до того строго, що незрозуміло, хто в нім їздитиме і з якою метою. До речі, влізає туди до 11 чоловік.

І ще один факт. Іван Беліцький - людина небагата, а тому для створення Бiл-2005 він узяв в банку кредит на 37 тисяч доларів. Цікаво було б простежити за долею таких цікавих машин. Образливо буде, якщо подібні чудеса на колесах погниють в гаражі. Хоча, з іншого боку, оригіналів, які замовлять таке авто, наприклад, на весільне торжество, доведеться ще пошукати.





Категорія: Авто-мото | Переглядів: 1094 | Додав: beowulf | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
6 axel07  
0
ti tyuli meni nahadyyut indysyatuny... i nichoho osobluvoho... hiba te scho motor 4.2 ,......

5 Die_H@rd  
0
краще б квартиру купив biggrin

4 Die_H@rd  
0
тупа машина angry

3 axel07  
0
and two empty 24 pack of beer

2 axel07  
0
xaxaxaxaxaxaxaxaxa
v nas 1996 VW PASSAT GLS TDI pilsya dnyuhu blandina vmistuv 11 cholovik..... xaxaxaxa

1 -=R@fNeck=-  
0
ЖОТТТТТ

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com