П'ятниця, 17.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » Місцеві новини
ВАТ „Львівобленерго” забезпечило надійне електропостачання виборчих дільниць під час проведення виборів 31 жовтня 2010 року. Проте мало місце несанкціоноване втручання сторонніх осіб у електромережі повідомила, прес-служба Товариства.

Так, сторонні особи в місті Пустомити двічі зламували замок у трансформаторній підстанції № 221 і відключали електропостачання виборчої дільниці №17.

Внаслідок цих дій виборча дільниця була знеструмлена 31 жовтня з 22 год. 45 хв. до 22 год. 55 хв. та 01 листопада з 03 год. 57 хв. до 04 год. 07 хв.

Працівниками ВАТ „Львівобленерго” було оперативно відновлено електропостачання дільниці.

Про цей випадок Товариство повідомило правоохоронні органи.

Крім цього, ще в одній із виборчих дільниць Пустомитівського району в с. Вовків була зафіксована перерва в електропостачанні з 22 год. 32 хв. 31 жовтня до 00 год. 04 хв. 01 листопада. у зв’язку із пошкодженням запобіжника внутрішньобудинкової електромережі, балансоутримувачем якої є власник будівлі.

ВАТ „Львівобленерго” організувало роботу по забезпеченню надійного електропостачання виборчих дільниць: проведено додаткові огляди та ремонти електрообладнання; тренування оперативного персоналу; організовано цілодобове чергування оперативного та ремонтного персоналу.

Крім цього, була задіяна оперативна система передачі інформації про аварійні вимкнення виборчих дільниць в Центральну диспетчерську службу Товариства, оперативні диспетчерські служби, відповідальним черговим ВАТ „Львівобленерго” та районним держадміністраціям.

Джерело -Галінфо

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 891 | Додав: zhyvchek | Дата: 01.11.2010 | Коментарі (1)

Заходи місцевих органів виконавчої влади
         Згідно з розпорядженням голови Пустомитівської райдержадміністрації І.Чопка, затверджено заходи з виконання Загальнодержавної програми імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб на період до 2015 року у Пустомитівському районі. Зазначені заходи розроблені по підрозділах, які  включають:  організаційно-методичне забезпечення заходів профілактики і боротьби з інфекціями , які керуються засобами імунопрофілактики; удосконалення профілактичних та протиепідемічних заходів щодо запобігання поширенню керованих інфекційних хвороб; створення ефективної системи транспортування і зберігання вакцин; інформаційну та санітарно-просвітницьку роботу серед населення; удосконалення підготовки фахівців з імунопрофілактики.
 
         За рахунок субвенції з обласного бюджету,  згідно з розпорядженням голови Пустомитівської райдержадміністрації І.Чопка, виділено кошти управлінню агропромислового розвитку райдержадміністрації  в сумі 34 000 грн., на виконання Програми підтримки розвитку тваринництва, що забезпечить виділення субвенції на здешевлення вартості придбання племінних (генетичних) ресурсів у 2010 році.
 
2. Події  суспільно – політичного життя
2.20 Пам’ятні дати ... Читати далі »
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 811 | Додав: zhyvchek | Дата: 27.10.2010 | Коментарі (0)

Уявітьсобі, що на вашому подвір’ї ще з прадідівських часів лежить собі чимала кам’янабрила. Ніхто її спеціально не прибирає, однак по господарці поратися вона неабиякзаважає. Не обійдеш й не об’їдеш. Посунути її самотужки ви не здужаєте –завелика і заважка. І ось, одного разу, приходить сусід і каже: «Давайте я цюбрилу сам приберу. Вамнідочого, а менікамінь потрібен на будівництво. І тобі добре, адже ніц робити не треба. І меніна користь, бо буду мати з чого будуватись». Сусід має техніку, кличе ще людейі забирає цю каменюку деінде. Усе добре, якби не одне – брила, яку ви стількироків обходили стороною, чи шпортались об неї, збиваючи ноги, виявилась насправдісуцільним кавалком щирого золота, який був вкритий шаром бруду. І от, висидите, гризучися з розпуки, люті на себе й на сусіда. А той, й сам отримавзиск, й золото змусив працювали людям на користь…
Така-собіказочка, скажете ви, із сюжетом старим, як світ. А от й ні! Реальна ситуація знашого будення, зі справжніми дійовими особами. Лише сюжетна лінія розвиваєтьсяне так оптимістично…
–От, дивись, – на невеликому екранчикумобільного відтворюється короткий відеофайл: посеред галявинки, рясно вкритоїзеленою травицею, б’є з-під землі водяний гейзер десь із метр заввишки.
–Цещо, може десь водогін прорвало? – жартома говорю я
Бізнесменз Пустомит Ярослав Михайлович Тимчина, господар телефону, натискає на паузу,зупиняючи ролик. Посміхаючись, відповідає: «Ну, якщо й водогін, то водичка уньому не проста, а золота – тому що цілюща»...

Як це було за діда-прадіда
Рід,з якого походить Ярослав Михайлович, віддавна мешкає в Пустомитах. Ще йогопрапрадід по материній лінії – Михайло Петришин, у далекому 1904 році разом ізотцем Володимиром Стернюком (батьком владики Володимира Стернюка), заснували вПустомитах громадське об’єднання «Просвіта». Тож Ярослав Михайлович добреобізнаний на історії рідного краю. Одну з них, проджерела мінеральної сірчистої води, вінпереповів й мені.
Виявляється,ще німецький мандрівник Гакет у 1791–1795 роках писав, що місцева вода за своїмскладом не відрізняється від Великолюбінської. Наприкінці 1879 року джереломмінеральної води зацікавився новий власник Пустомит Льонгін Дунка. З йогоініціативи львівський доктор Вонсович зробив хімічний аналіз води, на основіякого ... Читати далі »
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1055 | Додав: zhyvchek | Дата: 27.10.2010 | Коментарі (0)

Купити Будівельні матеріали
Продаж будівельних матеріалів:плити перекриття,фундаментні блоки,
фундаментні подушки,перемички.
З доставкою до клієнта.Вчасно та якісно!!!
Найнижчі ціни в області!!!
+380975891686
http://postachmat.ucoz.ua
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 890 | Додав: naz | Дата: 27.10.2010 | Коментарі (0)

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 807 | Додав: zhyvchek | Дата: 21.10.2010 | Коментарі (0)

Відділом у справах, сімї, молоді та спорту протягом півріччя було проведено наступні  заходи:

·        Районні змагання з лижних перегонів серед команд ДЮСШ – 528 грн.

·        Обласні змагання з шашок – 6800 грн.

·        Обласні змагання з настільного тенісу – 336 грн.

·        Обласні зм ... Читати далі »

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 805 | Додав: zhyvchek | Дата: 20.10.2010 | Коментарі (0)

Тимошенко приїде до Львова агітувати за Народний Рух України

Про це в суботу 16 жовтня на віче біля пам’ятника Т.Шевченку заявив народний депутат від партії «Батьківщина» Володимир Яворівський. «Юлія Тимошенко приїде обов’язково. Тому, що тут йдуть під списками «Батьківщини» в міську і обласну ради люди ще страшніші, ніж регіонали. Пройдуть перевертні, люди, свідомі того, що вони брешуть», – сказав Яворівський.
Народний депутат від БЮТ Андрій Шкіль наголосив, що, попри те, що «Батьківщина» не йде на вибори до Львівської міськради та облради, люди все одно мають іти на вибори і голосувати за демократичні партії. «Якщо немає «Батьківщини», є списки Руху», – сказав він.
Голова ЛОПО ВО «Батьківщина» Роман Ілик сказав: «Ми обов’язково підтримаємо партії демократичного спрямування. Це обов’язково будуть національно-демократичні партії і в першу чергу Народний Рух України, який свого часу підставив нам плече».
Степан Курпіль народний депутат від БЮТ чітко закликав підтримати до Львівської обласної ради Народний Рух України, «який був поряд з нами під час виборів Президента».
«Справжні бютівці сьогодні йдуть в обласну та міську ради по списках Народного Руху України», - зазначив голова Львівської крайової організації НРУ Андрій Корнат.
Заступник голови Народного Руху України Василь Куйбіда підкреслив, що найбільшу загрозу несуть перевертні, такі як «Пора» та УНП, що стали філією Партії Регіонів.

Наша сила – у нашій єдності та згуртованості!

Лише Ваша політична мудрість не дозволить орді, яка рветься зараз до місцевих рад повністю узурпувати владу в державі!

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 692 | Додав: Юнко | Дата: 18.10.2010 | Коментарі (0)

Про це впевнено заявляють сьогодні члени Пустомитівської районної організаціїпартії «Християнсько-Демократичний Союз», готуючись до місцевих виборів 2010 року
        Політика ХДС ґрунтується на християнському розумінні людини, яка має гідність,свободу волі й морального вибору, несе відповідальність перед Богом, суспільством
і собою. Християнські демократи завжди на боці людей праці, ко ... Читати далі »

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 863 | Додав: zhyvchek | Дата: 15.10.2010 | Коментарі (2)

Як повідомили  в одній із партійних організацій, на посаду міського голови Пустомитів – районного центру, що поряд зі Львовом, претендує 13 кандидатів.

Зокрема, список кандидатів такий:

1. БлищикІван Дем’янович, пенсіонер, член РО ПО «Рідна Вітчизна»;

2. Городечний Михайло Федорович, голова Федерації футболу Пустомитівського р-ну, член «Єдиного центру»;

3. Децик Ігор Андрійович,м. Пустомити, РСТК ТСОУкраїни, член РО ВО «Батьківщина»;

4. Козак Володимир Іванович, не працює, Народний рух України;

5. Масляк Богдан Мирославович, приватний підприємець, член РО «Європейської партії України»;

6. Панчишин Іван Мирославович, приватний підприємець, смт Щирець, член РО ВО «Свобода»;

7. Сенів Михайло Михайлович, ПП Сенів, м. Пустомити, директор, Партія регіонів;

8. Тимчина Ярослав Михайлович, маг. «Тиса», директор, м. Пустомити, позапартійний,РО ГП «Пора»;

9. Трухан Ярослав Михайлович, не працює, член РО ПП «Наша Україна»;

10. Федорчук Олександр Іларіонович, заступник міського голови м. Пустомити, позапартійний,РО РП «Собор»;

11. Халін Сергій Петрович, Пустомитівсько-Городоцький ОРВК, комісар,позапартійний, РО ПП «Сильна Україна»;

12. Шабаковський Юрій Михайлович, Пустомитівська РДА, керівник апарату, голова РО «КУН»;

13. Ярема Ростислав Олександрович, ПП «Арка-Сервіс», директор, член РО ПП «Фронт Змін».


Оригінал новини на сайті Галінфо

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1530 | Додав: zhyvchek | Дата: 11.10.2010 | Коментарі (7)

Протягом вересня 2010 року масових зібрань та акцій з приводу діяльності Президента України та Кабінету Міністрів України на Пустомитівщині  не спостерігалося.

            1 вересня заступник голови облдержадміністрації В.Губицький провів виїзну нараду в Пустомитівській райдержадміністрації, за участю представників Пустомитівського, Городоцького, Яворівського районів та проектних організацій, з питань будівництва на зазначених адмінтериторіях об’єктів, що забезпечуватимуть функціонування стадіону, який споруджується у Львові до Євро – 2012 . Зокрема, були визначені терміни виконання конкретних робіт. Щодо Пустомитівщини, яку на нараді, серед інших, представляли голова райдержадміністрації І.Чопко та його заступник В.Шуркало, йшлося про будівництво та облаштування доріг, трансформаторних підстанцій, ліній електропередач, каналізації та очисних споруд.

            15  та 30 вересня відбулися засідання Колегії райдержадміністрації. Розглядалися питання: стану погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах та організаціях району; з відновлення Народного дому в с.Сокільники, який зазнав значних ушкоджень, внаслідок стихійного лиха (сильних поривів вітру) 3 червня цього року;  перегляду бюджетів місцевих рад, що не виконали дохідної частини бюджету за січень - червень 2010 року, більш, ніж на 15%; стану готовності житлово – комунального господарства, об’єктів соціальної сфери до опалювального сезону 2010/2011 років; розвитку фізичної культури і спорту в районі; виконання розпоряджень та доручень голів обласної та районної державних адмін ... Читати далі »

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 2001 | Додав: zhyvchek | Дата: 11.10.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 12 13 »
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com