П'ятниця, 17.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » Технології
Компанія Nokia і Кембріджський університет представили на нью-йоркській виставці "Дизайн і гнучкий розум" нанотехнологічну концепцію мобільного пристрою Morph, який можна розтягувати і згинати. Над Morph працювали 10 інженерів Nokia і 25 дослідників з Кембріджа.

Користувач, наприклад, може використовувати Morph як клавіатуру, а потім зігнути і носити як браслет, який передає мобільні дзвінки на гарнітуру. Крім того, Morph при необхідності уміє перетворюватися на музичний плеєр і інші пристрої.

Цікаво, що при перетвореннях Morph залишається майже повністю напівпрозорим, а практично вся поверхня пристрою є, судячи з зображень, сенсорним дисплеєм.



Передбачається, що елементи Morph упроваджуватимуться в мобільні пристрої протягом найближчих семи років, причому спочатку - в найдорожчі моделі.

Категорія: Технології | Переглядів: 1279 | Додав: Skip | Дата: 25.03.2008 | Коментарі (0)

Група хакерів Cult of the Dead Cow (CDC) представила програму Goolag Scanner, яка дозволяє перевіряти сайти на наявність вразливостей за допомогою Google, повідомляє PC World. Goolag Scanner відноситься до розряду програмного забезпечення з відкритим кодом, має простий графічний інтерфейс, і розповсюджується безкоштовно.

Виявлені вразливості відображаються у вигляді посилань, які можна активувати у вікні браузера. Таким чином можуть бути викрадені паролі і інша конфіденційна інформація. На випробуваннях сканера представники CDC виявили декілька значних вразливостей на сайтах Північної Америки, Європи і Близького Сходу.

Один з членів CDC наголосив, що інтернет є "кошмарною платформою" з точки зору безпеки. Він порекомендував усім веб-мастерам скористатися Goolag Scanner, поки це не зробили зловмисники.

CDC давно працює у області IT-безпеки. Найвідомішим продуктом CDC є створена десять років тому програма віддаленого адміністрування Back Orifice, що працює під управлінням Windows.

Категорія: Технології | Переглядів: 1091 | Додав: Skip | Дата: 25.03.2008 | Коментарі (0)

« 1 2 3
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com