Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2011 » Січень » 12
На капітальний ремонт доріг загального користування на території Львівської області у ході підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року загалом передбачено 2 млрд 759 млн грн.

Про це повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Петро Шпитак.

Зокрема, на ремонт автомобільної дороги Львів-Рава-Руська передбачено 230 млн грн, Львів-Краковець – 360 млн грн, Львів-Шегині – 270,5 млн грн, Львів-Пустомити-Мединичі – 46,8 млн грн, Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий на під’їзді до міста Трускавця – 270 млн грн, Турка-Трускавець-Дрогобич-Пісочне на під’їзді до м. Трускавець та Східниця – 93 млн грн.

Шпитак також нагадав, що у 2010 році розірвано угоду між «Укравтодором» та консорціумом «Трансмагістраль» на будівництво концесійної дороги Львів-Краковець. «Дорога Львів-Краковець буде будуватися за державні кошти. Протяжність дороги 84,4 км. Кошторисна вартість 1 млрд 64 млн грн. У першу чергу розглядається будівництво ділянки цієї автодороги на північному вході міста Львова від села Бірки до села Малі Підліски, що дасть змогу розвантажити рух транзитного транспорту», – зазначив Шпитак.


ЗІК

Категорія: Держава та політика | Переглядів: 737 | Додав: zhyvchek | Дата: 12.01.2011 | Коментарі (0)

Рішенням суду президентський указ «Про присвоєння С. Бандері звання Герой України» визнаний недійсним.

Про це повідомляє прес-служба Президента.

Указ Президента України Віктора Ющенка №46/2010 від 20 січня 2010 року «Про присвоєння С. Бандері звання Герой України» рішенням суду визнаний недійсним.


Джерело: ЗІК

Категорія: Суспільство | Переглядів: 602 | Додав: zhyvchek | Дата: 12.01.2011 | Коментарі (0)


У Львові в межах першої в Україні зимової молодіжної школи європейських християнських політиків, що триває з 8 по 14 січня, українську молодь вчитимуть 600 методам ненасильницького спротиву державним органам, способам поширення важливої інформації через ЗМІ, а також важливості інтеграції моральності у суспільство і політику.

Як зазначив під час прес-конференції 11 січня голова Християнсько-Демократичного Союзу Молоді, що є одним із організаторів школи Олександр Куриленко, перед українським суспільством гостро стоїть проблема аморальності політики і політиків. Однією з основних причин цієї аморальності він назвав інфантильність та апатичність сучасної молоді, адже, на його переконання, політика і бізнес є настільки аморальними, наскільки їм це дозволяє суспільство.

«Завдання школи і моєї організації – реанімувати молодь. Так, ми мали «Помаранчеву революцію», але проблема в тому, що ми забули, що такі «Помаранчеві революції» мають бути перманентними. Не можна зупинятись – так має бути завжди», - зазначив О. Куриленко.

«Ми пояснили людям і дали приблизне уявлення про 600 методів ненасильницького законного спротиву органам влади. Важливими є і засоби масової інформації – як не як, кожен політик боїться засобів масової інформації. Ми також навчаємо молодих людей поширювати інформацію через важливі ЗМІ», - додав він.

У свою чергу ще один співорганізатор школи, президент Європейської Християнської Політичної Молодіжної Мережі Разван Бурлеану вказав на те, що в Україні існують проблеми з судовою гілкою влади, розділенням бізнесу і політики, а також відсутні справді незалежні політики. Окрім того, Бурлеану наголосив на необхідності встановлення більш прозорої системи фінансування політичних партій.

Відтак, завданням школи, за його словами, є пошук шляхів, якими ... Читати далі »

Категорія: Суспільство | Переглядів: 610 | Додав: zhyvchek | Дата: 12.01.2011 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com