Субота, 11.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2008 » Травень » 03
25 квітня цього року, в Москві пройшов партнерський форум, організований корпорацією Microsoft. Дану подію не пройшли мимо більше 800 представників різних IT-компаній і підрозділів, «зацікавлених в розвитку співпраці з Microsoft». Після закінчення заходу всім учасникам вручалися інформаційні матеріали, що знаходяться на флеш-носіях. На них містилися доповіді учасників і різного роду тематичні презентації.... і вірус :)
28 квітня компанія PRP Group, яка займається PR-підтримкою форуму Microsoft, заявила, що «на частині флешок, розданих на партнерському форумі, разом з матеріалами форуму була виявлена стороння програма Ravmone.exe з шкідливим кодом».
У корпорації активно узялися за розслідування даної форс-мажорної події. Результати по даному розслідуванню компанія зобов'язалася донести до кожного партнера. Цікаво, що виробник флеш-носіїв не повідомляється до кінця розслідування. А тим часом в корпорації поки шо не можуть відповісти на питання про кількість розданих флешек.
Тепер кілька слів про шкідливе ПЗ, яке міститься на флешках разом з презентаціями. Ось, що повідав про цей вірус експерт «Лабораторії Касперського» Сергій Новіков: «Це хробак, що володіє троянським функціоналом, розповсюджується за допомогою змінних носіїв інформації. Він був доданий в бази „Лабораторії Касперського“ 17 травня 2007 р. як Trojan.Win32.Delf.abx. Файл хробака автоматично запускається кожного разу, коли користувач відкриває заражений розділ за допомогою програми „explorer“. Шкідлива програма збирає різні конфіденційні дані, що знаходяться на комп'ютері, і посилає їх зловмисникові. Крім того, при установці на заражені машини, троян вивантажує антивірусний софт і протидіє спробам своєму видаленню. Цьому трояну привласнений високий рівень небезпеки».



Категорія: Технології | Переглядів: 916 | Додав: Skip | Дата: 03.05.2008 | Коментарі (0)

Уряд Колумбії заявив, що знищений у вівторок у ході спецоперації на півночі країни гангстер, як виявилось, не наркобарон Мігель Анхель Мехія, а його брат - Віктор Мануель Мехія, що також розшукувався владаю країни, повідомляє РИА "Новости".

Раніше повідомлялося про знищення поліцією Колумбії наркобарона Мігеля Анхеля Мехия на прізвисько "близнюк", за упіймання якого влада США обіцяла значну винагороду.

Обидва брати, відоміші як близнюки, були найбільш розшукуваними наркоторговцями цієї латиноамериканської країни. У 2004 році американський суд видав ордери на арешт близнюків, а держдепартамент США пообіцяв виплатити 5 мільйонів доларів за упіймання Мігеля і Віктора.

За даними американської влади, тільки за пару років брати поставили на територію Північної Америки більше 70 тонн кокаїну.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 979 | Додав: Skip | Дата: 03.05.2008 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com