Вівторок, 14.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2010 » Грудень » 1 » З НОВИМИ СИЛАМИ !!!
14:49
З НОВИМИ СИЛАМИ !!!

19 листопада у п'ятницю відбулася перша сесія Пустомитівської міської ради шостого демократичного скликання. Для більшості із новообраних депутатів ця се­сія була і справді першою, ос­кільки серед тридцяти об­ранців лише шестеро пра­цювали і в попередньому скликанні. Це Ігор Березовий, Оксана Векляк, Степан Кравець, Олег Серняк, Ми­хайло Щипель та Микола Чумак. Середній вік депу­татів - 41 рік. Найстаршому з них - 68, наймолодшим - по 27. Щодо тендерного складу, то нашу громаду в міській раді представляють лише п'ять жінок. Найбільшу фракцію має «Батьківщина» - 8 мандатів, на один менше (7) - у представ­ників «Свободи», 6 депутатів належать до «Європейської партії України», 4 - до «Фрон­ту змін». По два мандати у ХДС та «Рідної Вітчизни», один - у «Нашої України»; На першій сесії нарешті офіц­ійно вступив у свої повноважен­ня новообраний міський голова Ростислав Ярема (па світлині), що перейняв управ­лінську естафету від свого попе­редника Володимири Кардаша.

Проте урочистий тон сесії тривав недовго: депутати швидко ввійшли в робочий ритм. Кожне депутатське рішення народжувалося се­ред гарячих дискусій та супе­речок. Зрештою, за пропози­цією міського голови депу­татський корпус й надалі дов­ірив посаду секретаря міської ради Олегові Серняку. Зас­тупником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради став Микола Чу­мак, тож відповідно до зако­ну він склав свої депутатські повноваження. А що переміг по мажоритарному округу №3, то тепер мешканцям ву­лиці Козацької доведеться обирати нового представ­ника.

Щодо формування персонального складу ви­конкому та постійних комісій міської ради, зно­ву ж таки, розгорілися су­перечки. Тож сесію дове­лося продовжити до най­ближчого вівторка. У вівторок нарешті став відомим склад виконкому. До нього ввійшли, окрім голови, заступника голо­ви та секретаря, Андрій Жидачек, Андрій Костишин, ЯрославКоцан, Яри­на Куза, Степан Куриляк, Богдан Лутчин, Ігор Мота, Мирон Тимчина, Василь Тимчук, Олег Салабай, Роман Слободянник та Богдан Янків.

У міській раді діятимуть постійні комісії - мандатна та з питань депутатської етики (голова Євген Козачок); з питань бюд­жету, фінансів, соціально-еко­номічного розвитку та плану­вання (голова Володимир Барковський); з питань регулю­вання земельних відносин, архі­тектури та будівництва (голо­ва Петро Кіяновський); з пи­тань комунального майна, житлово-комунальнозо госпо­дарства, благоустрою, еко­логії та правопорядку (голова Василь Войтович); з питань освіти, охорони здоров'я, куль­тури, спорту, соціального за­хисту населення та роботи з молоддю (голова Василь Боцвін).

 

Богдана ПАЛИНСЬКА

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1731 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com