Четвер, 02.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2010 » Грудень » 01
    Звертаються до ВАС батьки з проханням допомогти зібрати кошти на лікування для маленького Миколи Кізли (6 з половиною   років), хворого на лекімію.
    Просимо відгукнутись на цю біду і дати шанс на життя маленькому Миколі.
    Кошти можна перераховувати на р/р 2909590009 МФО 385231 ЗКПО 02762694 філія Пустомитівське ВОБ № 6381/010 "ВАТ Ощадбанк" . Призначення платежу - благодійна допомога на рахунок № 5535 Кізло Ірина Семенівна
Категорія: Суспільство | Переглядів: 868 | Додав: zhyvchek | Дата: 01.12.2010 | Коментарі (0)

19 листопада у п'ятницю відбулася перша сесія Пустомитівської міської ради шостого демократичного скликання. Для більшості із новообраних депутатів ця се­сія була і справді першою, ос­кільки серед тридцяти об­ранців лише шестеро пра­цювали і в попередньому скликанні. Це Ігор Березовий, Оксана Векляк, Степан Кравець, Олег Серняк, Ми­хайло Щипель та Микола Чумак. ... Читати далі »

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1726 | Додав: zhyvchek | Дата: 01.12.2010 | Коментарі (0)

 25 листопада відбулася перша сесія шостого демократичного скликання депутатів Пустомитівської районної ради. Основним питанням народних обранців в цей день було обрання голови Пустомитівської районної ради та його заступника. На голову районної ради було запропоновано дві кандидатури. Утворена депутатська група «Демократична Пустомитівщина», яка об’єднує у своєму складі членів ВО «Свобода» (24 депутати), ВО «Батьківщина» (18 депутатів), РО «Християнсько-Демократичний Союз» (5 депутатів), РО «Пора» (4 депутати) та РО Народний Рух України (2 депутати) висунули члена РО «Батьківщина» Віктора Бабія. РО«Партія регіонів» запропонувала свого лідера – Анатолія Матвієнка. Після таємного голосування, в якому взяли участь 81 депутат, за Віктора Бабія було віддано 53 голоси, за Анатолія Матвієнка 12 голосів, та 16 депутатів не підтримали жодного кандидата. Заступником голови Пустомитівської районної ради 62 голосами обрано єдиного кандидата члена ВО «Свобода» Івана Мудрого. Серед інших на першій сесії були присутні керівник апарату-заступник голови обласної державної адміністрації І.Мошура, голова Пустомитівської районної державної адміністрації І.Чопко, депутати Львівської обласної ради Б.Дубневич, Я. Мудрий та І.Барановський.
 
 
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 901 | Додав: zhyvchek | Дата: 01.12.2010 | Коментарі (0)

26 листопада перший заступник голови Пустомитівської районної державної адміністрації В. Шаповал провів особистий прийом громадян, в цей день до керівника звернулося 25 жителів Пустомитівщини. Порушувались питання законності встановлення антени мобільного зв’язку, приватизації земельних ділянок, роботи органів житлово-комунального господарства, а також громадяни висловлювали незадоволення роботою органів місцевого самоврядування та інші. З метою належного проведення заходів щодо підготовки та проведення Дня пам’яті жертв голодоморів у 2010 році Відповідно до розпорядження голови Пустомитівської райдержадміністрації від 18 листопада 2010 року №833 «Про заходи щодо підготовки та проведення Дня пам’яті жертв голодоморів у 2010 році» 27 листопада у м. Пустомити та населених пунктах району проведено мітинги –реквієм, та інші траурні заходи; зокрема у м. Пустомити біля символічної могили Борцям за волю України о 16.00 год. за участі голови Пустомитівської райдержадміністрації І.Чопка, голови Пустомитівської районної ради В.Бабія, Пустомитівського міського голови Р.Яреми, духовенства та громадськості міста була відправлена поминальна панахида та акції «Хвилина Мовчання» та «Запали свічку». Серед іншого навпроти могили було викладено символічний хрест із лампадок, а також із словами скорботи до громадськості району звернулись представники влади. У №55 від 27 листопада районного часопису «Голос народу» присвячено сторінку під назвою «Голодомор: забуттю не підлягає» на шпальтах якої опубліковано статтю-спогад дитинства «Останній окраєць» в якій Галина Богоніс учитель Пустомитівської ЗОШ №1 розповіла про спогади своєї прабабусі сім’я котрої в 1932-33 роках проживала в селі Горбинці Срібнянського району Чнігівщини. А також стаття О.Твердя «Український голокост» у якій автор наводить історичну довідку голодомору в Україні 1932-33 років

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 686 | Додав: zhyvchek | Дата: 01.12.2010 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com