П'ятниця, 17.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2010 » Жовтень » 15 » ПРИЙШОВ ЧАС ХРИСТИЯНСЬКОЇ ДЕМОКРАТІЇ
15:04
ПРИЙШОВ ЧАС ХРИСТИЯНСЬКОЇ ДЕМОКРАТІЇ

Про це впевнено заявляють сьогодні члени Пустомитівської районної організаціїпартії «Християнсько-Демократичний Союз», готуючись до місцевих виборів 2010 року
        Політика ХДС ґрунтується на християнському розумінні людини, яка має гідність,свободу волі й морального вибору, несе відповідальність перед Богом, суспільством
і собою. Християнські демократи завжди на боці людей праці, котрі заробляють на хліб своїм потом і виступають за соціальну справедливість і та економічну стабільність, закликають усіх дотримуватись Божих заповідей, бути справедливими, відповідальними, дотримуватись принципів турботи та взаємодопомоги.
         Пустомитівська районна організація Християнсько-Демократичного Союзу діє з 2001 року, та на сьогодні налічує понад сотню осіб. Члени організації працюють в органах управління, лікарнях, школах, розвивають власний бізнес. З 2007 року осередок очолює Ярослав Процайло, депутат районної ради, заступник Голови Львівської обласної організації партії «Християнсько-Демократичний Союз», відомий бізнесмен і меценат, який не шкодує сил та часу на процвітання партії.
        Плідно працює молодіжне крило партії, Головою якого є Андрій Жидачек, перспективний молодий політик, якого хвилює майбутнє нашої молоді і рідного краю. Очолювана ним Пустомитівська районна організація «Християнсько-Демократичний Союз Молоді» на протязі останніх років бере активну участь у громадському житті району.
       Християнські демократи Пустомитівщини не забувають про одиноких, стареньких, малозабезпечених та їхніх дітей, підтримують розвиток спорту, пропагандують здоровий спосіб життя, завжди відстоюють права звичайних людей, дбають про духовне та культурне збагачення молодого покоління, допомагають церквам і релігійним громадам.
        В планах хдс’івців є і підтримка малого і середнього бізнесу, залучення інвесторів, розвиток туристичної інфраструктури, ремонт доріг, облаштування зупинок громадського транспорту, освітлення вулиць, вирішення проблем з вивезенням сміття та каналізацією у селах, допомога дитячим садочкам, благоустрій церков, відновлення парків та багато іншого.
       Кожному з нас потрібно завжди пам’ятати про принципи християнської моралі, які є ідеологією партії «ХДС»: насамперед, «не вкради» і «не бреши», а служи чесно і віддано.

 

Ярослав Процайло, депутат
районної ради, голова
організації партії "ХДС"

 

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 863 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 Пустомитівчанин  
-2
Сайт влади та партії ХДС, )))

2 zhyvchek  
1
Чому Ви так думаєте Пустомитівчанин??? Хто Вам заважає писати статті і подавати їх на сайт??? Що Ви особисто подали на сайт?? Якщо кожен так буде говорити, то сайт буде важко розкрутити.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com