Четвер, 02.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2010 » Жовтень » 15

Про це впевнено заявляють сьогодні члени Пустомитівської районної організаціїпартії «Християнсько-Демократичний Союз», готуючись до місцевих виборів 2010 року
        Політика ХДС ґрунтується на християнському розумінні людини, яка має гідність,свободу волі й морального вибору, несе відповідальність перед Богом, суспільством
і собою. Християнські демократи завжди на боці людей праці, ко ... Читати далі »

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 861 | Додав: zhyvchek | Дата: 15.10.2010 | Коментарі (2)

14 жовтня, в селі Давидів Пустомитівського району, Львівської області урочисто відкрили нову сучасну амбулаторію імені Ярослава Федини. В заході взяли участь голова Львівської ОДА Василь Горбаль, начальник управління охорони здоров′я Львівської ОДА Сергій Федоренко, представники районної та сільської рад, священики лікарі та мешканці.

«Приємно, що в свято ми відкриваємо амбулаторію поряд з церквою, тим самим поєднуємо здоров’я духовне та здоров’я тілесне. Це також один з прикладів спільно зробленої хорошої справи за рахунок міського, районного та обласного бюджетів. Хочу сказати, що не у всіх громадах є ініціативні керівники. Трапляються ситуації, коли справді під лежачий камінь вода не тече, коли керівники не розуміють, для чого їх обирали люди, і що вони дійсно мають турбуватися проблемами людей. Тут ми маємо позитивний приклад», - зазначив під час виступу Василь Горбаль.

Як розповіла головний лікар амбулаторії Ірина Білик, заклад складається з денного стаціонару на 5 ліжок, стоматологічного кабінету, кабінету акушер-гінеколога, фіз.кабінету, маніпуляційної, лабораторії, кабінету головного лікаря, оглядової, кабінету репродуктивного здоров′я, кабінету профілактичних щеплень.

Будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини у Давидові розпочали ще 2007 року. Загалом кошторисна вартість амбулаторії 4 290 000грн. Уже профінансовано 2 900 000грн., з них 1 600 000грн. з районного бюджету, 900 000грн. з місцевого бюджету та 400 000грн. з обласного бюджету.

Амбулаторія обслуговуватиме мешканців сіл Давидів та Черепінь.


Джерело: Галінфо

Категорія: Суспільство | Переглядів: 763 | Додав: zhyvchek | Дата: 15.10.2010 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com