Вівторок, 14.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2010 » Серпень » 15 » Інформація про розвиток та діяльність суб'єктів громадсько - політичного життя і місцевої влади у Пустомитівському районі
12:48
Інформація про розвиток та діяльність суб'єктів громадсько - політичного життя і місцевої влади у Пустомитівському районі
1.Заходи суспільно - політичного та гуманітарного характеру, проведені:

1.1.За ініціативи місцевої влади.

2 серпня голова Пустомитівської райдержадміністрації І.Чопко провів нараду, за участю першого заступника В. Шаповала, заступників В.Шуркала та Л. Сабари, з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та окремих служб району, з питань ходу жнив на території району, відзначення  цього року Дня Незалежності, підготовки до нового навчального року та опалювального сезону, проведення заходів в галузі культури.

Цього ж дня голова  Пустомитівської райдержадміністрації І.Чопко здійснив робочу поїздку в Звенигородську сільську раду, де, на місці, оглянув дошкільний навчальний заклад та школу у селі Звенигород. Після чого зустрівся із депутатами сільської ради та активом села, а також провів особистий прийом громадян. Порушувались питання відсутності газопостачання села Звенигород внаслідок ремонтних робіт, якості електропостачання, приватизації земельних ділянок за межами населених пунктів та інше. Загалом в цей день до голови райдержадміністрації звернулося 34 громадяни.

3 серпня в приміщенні Пустомитівської районної державної адміністрації провела виїзний особистий прийом громадян заступник голови Львівської обласної державної адміністрації – керівник апарату І.Мошура. В цей день до І. Мошури звернулося 9 жителів району, в тому числі голова Солонківської сільської ради В.Ткачук, котрий звернувся із проблемою будівництва переходу над автомобільною дорогою Київ-Чоп у селі Солонка, а також щодо утилізації твердих побутових відходів. Крім цього громадяни звертались з питаннями надання матеріальної допомоги на лікування дитини, ремонту доріг, видачі дозвільних документів, неякісного газо- та електропостачання на території району. 

Цього ж дня голова  Пустомитівської райдержадміністрації І.Чопко здійснив робочу поїздку в Гуменецьку сільську раду, де зустрівся із депутатами сільської ради та активом села, а також провів особистий прийом громадян. Порушувались питання ремонту доріг, капітального ремонту автобусної зупинки, забезпечення необхідним обладнанням ФАПу у с. Лани, залучення іноземних інвестицій, надання матеріальної допомоги на лікування жителя села Лани, а також шляхи вирішення проблеми щодо почергового користування храмом між релігійними громадами УГКЦ та УАПЦ у селі Гуменець.

4 серпня голова  Пустомитівської райдержадміністрації І.Чопко здійснив робочу поїздку в Семенівську сільську раду, де зустрівся із депутатами сільської ради та активом села, а також провів особистий прийом громадян. Порушувались питання ремонту доріг, утилізації твердих побутових відходів, будівництва нової школи, водопостачання села Семенівна, відновлення дошкільного навчального закладу у селі Милошовичі, продовження маршруту шкільного автобусу, відновлення роботи стоматологічного кабінету, та інше.

Також в цей день перший заступник голови Пустомитівської районної державної адміністрації В. Шаповал та заступник голови Л. Сабара провели особистий виїзний прийом громадян у Оброшинській сільській раді. В цей день до керівників району звернулося 30 громадян. Порушувались питання  приватизації земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, якості питної води, будівництва очисних споруд та водовідведення в межах села Оброшино, завершення будівництва школи, ремонт народного дому, функціонування дошкільного навчального закладу. Крім цього В. Шаповал та Л. Сабара оглянули народний дім та обговорили із його директором проблеми які існують на сьогоднішній день.

Голова Пустомитівської районної державної адміністрації І. Чопко підписав розпорядження від 2 серпня 2010 року №598 «Про створення постійно діючої комісії по визначенню розміру збитків власникам землі та землекористувачам». Згідно з розпорядженням створено комісію головою якої призначено заступника голови райдержадміністрації В. Шуркала. З метою покращення роботи комісії одним із пунктів розпорядження передбачено в кожному конкретному випадку до складу комісії залучати власника землі, або землекористувача якому заподіяно збитки, а також спеціалістів, представників підприємств, організацій, установ та громадян, які будуть відшкодовувати, голів виконавчих комітетів на території яких знаходяться земельні ділянки.

З метою належного проведення у 2012 році Чемпіонату Європи з футболу головою Пустомитівської районної державної адміністрації І. Чопко підписано розпорядження від 3 серпня 2010 року №600 «Про погодження викупу земельних ділянок з мотивів суспільної необхідності для будівництва об’єктів інфраструктури «Євро 2012» (дорожньої розв’язки та об’єктів зовнішнього електропостачання на території в районі вул. Стрийської – кільцевої дороги проектованої вул. Вернадського у м. Львові)», а також враховуючи те, що викуп земельних ділянок (їх частин) з мотивів суспільної необхідності є єдино можливим засобом вирішення питання будівництва об’єктів будівництва інфраструктури «Євро 2012» у розпорядженні зазначено погодити викуп у власників земельні ділянки чи їх частини в межах даних об’єктів, а також просити Львівську обласну державну адміністрацію передбачити кошти для вчинення дій, пов’язаних із нотаріальним оформленням документів.

В російському місті Бронніца завершився Чемпіонат Європи з веслування на байдарках і каное серед молоді віком до 23 років. В. Вергелес вихованець СДЮШОР «Веслярик» СТ «Колос»мешканець села Зимна Вода Пустомитівського району разом із постійним напарником Д. Комариловим в каное двійці на дистанції 500 м. завоювали золоті нагороди, а на дистанції 200 м. – срібні. Готовили до змагань заслужений тренер України В. Дець та Р. Бундз (учасник двох Олімпійських ігор).

3 серпня о 1:10год. на автодорозі Мукачево-Рогатин-Львів, 422км. поблизу с.Давидів Пустомитівського району сталося ДТП при зіткненні 2-х автомобілів вантажного автомобіля - КАМАЗ (автомобіль належить ТзОВ "Альтком” м.Донецьк) та легкового автомобіля Skoda Octavia водій та троє пасажирів котрої загинули на місці ДТП. Водія вантажівки госпіталізовано у 8-му лікарню міста Львова.

2.Діяльність лідерів політичних, громадських та інших організацій регіону,  відвідання району громадсько - політичними діячами Всеукраїнського рівня.

Цього тижня громадсько - політичні діячі Всеукраїнського рівня район не відвідували.       

3. Основні соціально - економічні проблеми регіону .

Необхідність подальшої  стабілізації в основних галузях народного господарства району.

4. Конфліктоутворюючі ситуації та прогнози їх розвитку.

          Цього тижня конфліктоутворюючих ситуацій не виникало.

5. Відомості про наявні зміни у керівництві, а також важливі процеси в житті провідних районних організацій політичних партій, громадських організацій, профспілок.

            Відомості про зміни у керівництві провідних районних організацій політичних партій, громадських організацій, профспілок не надходили.

6. Огляд критичних публікацій у друкованих засобах масової інформації Пустомитівського району щодо діяльності центральних та місцевих органів виконавчої влади.

             Критичних статей щодо діяльності центральних та місцевих органів виконавчої влади в районному часописі «Голос народу» не публікувалося.
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1025 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com