Неділя, 28.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2010 » Серпень » 15
1.Заходи суспільно - політичного та гуманітарного характеру, проведені:

1.1.За ініціативи місцевої влади.

2 серпня голова Пустомитівської райдержадміністрації І.Чопко провів нараду, за участю першого заступника В. Шаповала, заступників В.Шуркала та Л. Сабари, з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та окремих служб району, з питань ходу жнив на території району, відзначення  цього року Дня Незалежності, підготовки до нового навчального року та опалювального сезону, проведення заходів в галузі культури.

Цього ж дня голова  Пустомитівської райдержадміністрації І.Чопко здійснив робочу поїздку в Звенигородську сільську раду, де, на місці, оглянув дошкільний навчальний заклад та школу у селі Звенигород. Після чого зустрівся із депутатами сільської ради та активом села, а також провів особистий прийом громадян. Порушувались питання відсутності газопостачання села Звенигород внаслідок ремонтних робіт, якості електропостачання, приватизації земельних ділянок за межами населених пунктів та інше. Загалом в цей день до голови райдержадміністрації звернулося 34 громадяни.

3 серпня в приміщенні Пустомитівської районної державної адміністрації провела виїзний особистий прийом громадян заступник голови Львівської обласної державної адміністрації – керівник апарату І.Мошура. В цей день до І. Мошури звернулося 9 жителів району, в тому числі голова Солонківської сільської ради В.Ткачук, котрий звернувся із проблемою будівництва переходу над автомобільною дорогою Київ-Чоп у селі Солонка, а також щодо утилізації твердих побутових відходів. Крім цього громадяни звертались з питаннями надання матеріальної допомоги на лікування дитини, ремонту доріг, видачі дозвільних документів, неякісного газо- ... Читати далі »

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1023 | Додав: zhyvchek | Дата: 15.08.2010 | Коментарі (0)

У Пустомитах Львівської області на базі стадіону ФК «Пустомити» планують побудувати тренувальну базу та готель до Євро-2012, а також рекреаційний центр. Про це 10 серпня під час робочої поїздки у Пустомитівський район заявив голова Львівської ОДА Василь Горбаль.

"Так як цей об’єкт пов'язаний з Євро-2012, ми його обов’язково вивчимо", – зазначив В.Горбаль.

Одразу ж голова Львівської ОДА дав доручення своєму заступнику Володимиру Губицькому вивчити це питання.

Наразі стадіон у напівзруйнованому стані. Представники місцевої влади презентували губернатору проект, згідно з яким стадіон відновлять, а вже після Євро-2012 побудують лікувальний центр (поруч зі стадіоном є свердловина сірководню).

"Пропозиція щодо цього об’єкту була ще 2007 року, – зазначив начальник управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода, – але тоді з деяких причин, які я не хочу називати, він був виключений з цільової програми підготовки області до Євро-2012. Тепер із зміною влади очевидне є бажання його поновити".

За словами Майбороди, вартість проекту (тренувальна база, готель, рекреаційний центр) близько 40 млн євро.


інформація взята із

Категорія: Спорт | Переглядів: 1052 | Додав: zhyvchek | Дата: 15.08.2010 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com