Вівторок, 30.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Ваша оцінка щодо сайту?
Всього відповідей: 171
Головна » 2011 » Лютий » 9 » Діяльність органів влади на місцях
15:40
Діяльність органів влади на місцях

Заходи місцевих органів виконавчої влади

                Головою Пустомитівської райдержадміністрації І.Чопком підписано доручення від 7 лютого 2011 року №2, згідно з яким, перед міським, селищним, сільськими головами, начальниками районних спеціалізованих служб цивільного захисту, керівниками підприємств, установ, організацій поставлені завдання: забезпечити безумовне виконання заходів, передбачених Планом організаційних та практичних заходів щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені та дощових паводків на території Львівської області у 2011 році; забезпечити оперативне реагування підпорядкованих сил у разі різкого ускладнення обстановки та порушення нормальних умов проживання населення району та стале функціонування об’єктів життєзабезпечення під час проходження льодоходу, повені та дощових паводків на території району у 2011 році. Міському, селищному та сільським головам також необхідно забезпечити своєчасне інформування суб’єктів господарювання та місцевого населення щодо поточних та очікуваних прогнозів гідрометеорологічної обстановки під час формування льодоходу, весняної повені та дощових паводків.

 З метою підготовки до Чемпіонату Європи з футболу Євро – 2012 , 7 лютого заступник голови Пустомитівської райдержадміністрації  В.Шуркало провів виїзну нараду в Годовицько – Басівській сільській раді, за участю сільського голови О.Хахули, начальника відділу регіонального розвитку, містобудування та архітектури райдержадміністрації В.Ващука, представників проектної організації та громадськості. В ході наради, погоджувалися  питання проходження через територію сільської ради траси  високовольтної лінії електропередач до Львівського аеропорту.

Питання соціально – економічного характеру

                За результатами проведених перевірок, протягом січня 2011 року прокуратурою Пустомитівського району внесено 54 позовні заяви в порядку наказного впровадження у Пустомитівський районний суд, з приводу погашення заборгованості із виплати заробітної плати, на загальну суму 262 тис. грн.                      

.Події суспільно – політичного життя

Заплановані заходи

                28 серпня цього року  Сороки-Львівська загальноосвітня школа І-ІІ ст. відзначатиме свій 100 – річний ювілей . У зв’язку з цим, теперішній директор  школи О.Мартиняк звернувся через Пустомитівський районний часопис «Голос народу» до її колишніх вихованців з проханням поділитися спогадами і враженнями від років навчання.

Довідка:У 1826 році в Сороках –Львівських відкрито парафіяльну школу, яку відвідувало 7 дітей. У 1911 році, шляхом добудови до корчми трьох класних приміщень, в селі було  створено державну школу. В кінці 1929 року школу відвідувало 240 дітей ( до 1947 року її учнями також були і діти з Ямполя, Камянополя та Мурованого). 
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 769 | Додав: zhyvchek | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com