Четвер, 25.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2011 » Лютий » 09

Заходи місцевих органів виконавчої влади

                Головою Пустомитівської райдержадміністрації І.Чопком підписано доручення від 7 лютого 2011 року №2, згідно з яким, перед міським, селищним, сільськими головами, начальниками районних спеціалізованих служб цивільного захисту, керівниками підприємств, установ, організацій поставлені завдання: забезпечити безумовне виконання заходів, передбачених Планом організаційних та практичних заходів щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені та дощових паводків на території Львівської області у 2011 році; забезпечити оперативне реагування підпорядкованих сил у разі різкого ускладнення обстановки та порушення нормальних умов проживання населення району та стале функціонування об’єктів життєзабезпечення під час проходження льодоходу, повені та дощових паводків на території району у 2011 році. Міському, селищному та сільським головам також необхідно забезпечити своєчасне інформування суб’єктів господарювання та місцевого населення щодо поточних та очікуваних прогнозів гідрометеорологічної обстановки під час формування льодоходу, весняної повені та дощових паводків. ... Читати далі »

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 767 | Додав: zhyvchek | Дата: 09.02.2011 | Коментарі (0)

Під час робочої поїздки у Пустомитівський та Городоцький райони голова Львівської обласної ради Олег Панькевич зустрівся із керівниками підприємств спільної комунальної власності територіальних громад Львівської області, які знаходяться на територіях районів. Про це повідомили у прес-службі ЛОР.

У Пустомитівській районній раді Олег Панькевич провів нараду з керівником Пустомитівського дочірнього лісогосподарського підприємства ЛГП „Галсільліс” Ярославом Стебелецьким, директором Центральної районної аптеки №54 Олександром Мамчуром та керівником районного відділу профдезінфекції Ігорем Луківим. У Городоцькій районній раді відбулася зустріч з директором Центральної районної аптеки № 57 Галиною Чмир та керівником районного відділ профдезінфекції Стефанією Рару.

Керівники комунальних підприємств розповіли голові обласної ради про роботу їх установ та про ті проблеми, які їм доводиться вирішувати. У підсумку Олег Панькевич наголосив на необхідності ефективнішого управління підприємствами і підкреслив, якщо за підсумками року діяльність їх установ буде збитковою, буде ставитися питання про заміну їх керівництва.   

Категорія: Суспільство | Переглядів: 616 | Додав: zhyvchek | Дата: 09.02.2011 | Коментарі (0)

57-річний житель Пустомитівського району був госпіталізований до районної лікарні з травмами, отриманими в ДТП. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

За даними прес-служби, учора близько 8.50  у селі Сокільники відбулося зіткнення автомобіля «Деу-Ланос», яким керував 57-річний житель села Малечковичі, та автомобіля «ВАЗ-2109» під керуванням 36-річного жителя міста Пустомити.

Унаслідок цієї автопригоди водій автомобіля «Деу-Ланос» отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забійної рани голови, забійної рани правої брови та був госпіталізований у травматологічне відділення Пустомитівської центральної районної лікарні.

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 728 | Додав: zhyvchek | Дата: 09.02.2011 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com