Четвер, 18.04.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2011 » Вересень » 20
За нераціонально сформовані набори шкільного приладдя для учнів з багатодітних сімей Львівщини мають відповідати голови РДА. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив заступник начальника управління у справах сім'ї та молоді Львівської ОДА Андрій Добрянський.

За його словами, такі пакунки були виявлені у Сокальському, Бродівському, Пустомитівському та Сколівському районах. Він зазначив, що на місцях наповнення шкільких наборів визначали райдержадміністрації.

“Відповідальність лягає на голів РДА, які не до кінця зрозуміли, що мали добросовісно віднестися до завдання. Що навіть позабюджетні кошти мають використовуватися раціонально”, - сказав Добрянський.

Додамо, на реалізацію програми по закупівлі таких наборів було виділено 850 тисяч гривень. На закупівлю зошитів та ручок додатково залучено 25,5 тисяч гривень коштів райдержадміністрацій та міськвиконкомів, а також 8 тисяч гривень спонсорських коштів.

Зараз ситуація перебуває на контролі в Управління та виправляється спільно із представниками Спілки багатодітних сімей «Щаслива родина».

Нагадаємо, у ЗМІ з’явилася інформація, що у пакунках для школярів з багатодітних сімей Львівщини, що були закуплені у межах обласної програми, замість зошитів та щоденників був непотріб, зокрема дитячі наклейки.
Категорія: Наука та освіта | Переглядів: 677 | Додав: НАТ | Дата: 20.09.2011 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com