Четвер, 02.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Чи вважаєте Ви себе патріотом України?
Всього відповідей: 87
Головна » 2010 » Грудень » 07

Делегація Львівської обласної ради візьме участь у заходах із вшанування пам’яті автора музики Державного Гімну України отця Михайла Вербицького. 

   Сьогодні, 7 грудня, минає 140 років з дня смерті отця Михайла Вербицького. У с.Млини Підкарпатського воєводства (Республіка Польща), де похований автор музики Державного Гімну України, відбудуться заходи із вшанування його пам’яті. У цих заходах візьме участь делегація Львівської обласної ради, у складі якої перший заступник голови Львівської обласної ради Петро Колодій, заступник голови постійної комісії Львівської обласної ради з питань євроінтеграції, транскордонного співробітництва та зв’язків з українцями за кордоном Святослав Шеремета, депутати Львівської обласної ради Галина Пирч, Олексій Балицький, Остап Стахів.

У програмі вшанувань: поминальна урочиста панахида за отцем Михайлом Вербицьким за участю Митрополита Перемишльсько-Варшавського УГКЦ Івана Мартиняка та духовенства у церкві Покрови Пресвятої Богородиці (с.Млини). Потім усі учасники вшанувань перейдуть до каплиці-пантеону, де похований отець Михайло Вербицький. Там відбудеться покладання вінків до його могили.


Джерело : ЗІК

Категорія: Культура та мистецтво | Переглядів: 893 | Додав: zhyvchek | Дата: 07.12.2010 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com