Четвер, 02.05.2024
м. ПУСТОМИТИ

Форма для входу
Меню
Наша кнопка
Пустомити
Опитування
Де на вашу думку найкраще можна відпочити в Пустомитах?
Всього відповідей: 412
Головна » 2010 » Грудень » 06
Залізний метод

 Або про методи роботи представників Сильної України на Львівщині

Ім’я Івана Залізного стало широко відомим наприкінці 2008 року – коли затримали суддю Ігоря Зварича. Як випливає з матеріалів слідства, саме Залізний був тим підприємцем, який давав хабара Зваричу у розмірі 100 тис. USD.  Вдруге Іван Іванович широко засвітився у 2010 році - як переможець праймеріз Сильної України на Львівщині. 

Того ж 2008 року розвивалась зовсім інша історія, але з аналогічно неприємним запахом. Громада Української Греко-Католицької церкви отримала будівлю на окраїні Львова під будівництво храму і духовного центру. Парафіяни привели будівлю до пристойного стану, вичистили всі приміщення і цей об’єкт незавершеного будівництва перестав нагадувати бомжатник.

Як розповів Вголосу отець Юрій, який є адміністратором парафії Священномученика Романа Лиска і всіх новомучеників, на цьому місці планували споруди Центр духовного відродження. «Ця двоповерхова будівля – там можна багато чого розмістити, і молитовний дім, і дитячу школу, і театральний гурток – хотілось би розвивати дітей різносторонньо. Це дуже хороше місце, поряд школа, садочок, поряд є скверик де можна було б зробити ігровий майданчик», - пояснює священик.

Такими були плани парафіян ще кілька років тому. Але, весною цього року навколо будівлі на вулиці Грінченка, 21 з’явилась огорожа та охорона, а фірма «Центр соціальної реабілітації» («СЦР») заявила, що це її власність – будівлю вона викупила у фірми «Піраміда-Авто». Представники парафії, яка збиралась будувати там церкву, звернулись у Львівську міську раду, а вона у свою чергу - до суду, оскільки не давала дозволу на відчуження цього майна.

Під час судової тяганини виявилось кілька «веселих» фактів. Усі документи оформили за два тижні – тобто справа в суді та кілька угод купівлі-продажу з їх подальшою реєстрацією в БТІ. У докум ... Читати далі »

Категорія: Суспільство | Переглядів: 2061 | Додав: zhyvchek | Дата: 06.12.2010 | Коментарі (0)

Пошук
Чат
Друзі сайту
kolomyya.eu.org Новини західної України Великий Любінь
Реклама на сайті
Цікаві Факти про все на світі
Created by Skip © thebestvova@gmail.com